a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 35.692
moze i prvo i drugo.........buduci da seks nema veze sa ljubav.Ljubav bez seksa vs. Seks bez ljubavi
Šta može a šta ne može?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze i prvo i drugo.........buduci da seks nema veze sa ljubav.Ljubav bez seksa vs. Seks bez ljubavi
Šta može a šta ne može?
gde su oni dobri muskarci da pomognu sjebanim devojkama?Retko koja zena perferira redovan sex jer su sve uglavnom sjebane od svaceg neceg.
Tako da je taj sex problematican kako god okrenes .
Racunaju li se stariji +50 ili moraju biti samo mladji -30?gde su oni dobri muskarci da pomognu sjebanim devojkama?
zavisi od ukusa tih zena..Racunaju li se stariji +50 ili moraju biti samo mladji -30?
A ima i toga.Lose energije su svuda pa nema ni spajanja muskaraca i zena.
Oba.Ljubav bez seksa vs. Seks bez ljubavi
Šta može a šta ne može?
Može sve.Ljubav bez seksa vs. Seks bez ljubavi
Šta može a šta ne može?
nemoj da mi rušiš sneškaMože sve.
Nego, svi biste vi "bajku", e pa,...to nema!
Nisam ti ga ni napravila.nemoj da mi rušiš sneška![]()
Nisi, ja ga pravim a ti prošla i šutnula gaNisam ti ga ni napravila.![]()
Izvini onda,...nije bilo namerno.Nisi, ja ga pravim a ti prošla i šutnula ga![]()
Ono, čisto u prolazu, oklznula se?Izvini onda,...nije bilo namerno.![]()
Otprilike.Ono, čisto u prolazu, oklznula se?![]()
Može i jedno i drugo.Ljubav bez seksa vs. Seks bez ljubavi
Šta može a šta ne može?
О свашта!Kakva zabluda,mnoge ribe se loze na fraere dok ih samo za sex koriste,znaci iz ljubavi jeste al ne obostrane
@Sensei daj nam sliku, ti si neki magic likko kaže da nema emocija, samo što to nije ljubav nego strast
Sviđa mi se Barbara, dobri komentari..da, ja tako mislim..
Ne moze seks da bude dobar ukoliko nema emocije a emocija je i strast i dopadanje i svidjanje
a sve to zajedno se zove ljubav...
Zamisli da legnes pored nekog prema kome ne osecas apsolutno nista..moze da se trudi do besvesti, ostace ti gorak
ukus u ustima kad mu vidis ledja...