Nemoj tako anđelijaa .. nisu svi sa 45 godina i plus učlanjeni u klub mlohavih ćuna..vi bi sa 45+ da tucate?! molim vas da ne maltretirate te jadne zene
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj tako anđelijaa .. nisu svi sa 45 godina i plus učlanjeni u klub mlohavih ćuna..vi bi sa 45+ da tucate?! molim vas da ne maltretirate te jadne zene
Pa s tobom se ne bi ni digo znam o cemu pricasahhaha vaaazi! 5x ti padne 1x na gurku zazivi
pa,onako...ali ste daleko od vrhuncaNemoj tako anđelijaa .. nisu svi sa 45 godina i plus učlanjeni u klub mlohavih ćuna..
evo bas sam se nasekirala sad..Pa s tobom se ne bi ni digo znam o cemu pricas
Nemoj tako..Pa s tobom se ne bi ni digo znam o cemu pricas
Ne stvarno.. meni anđelija super lik.. kažem lik, ali pretpostavljam da je žena po nadimkuNemoj tako..
Pa u pravu je nema na sta da se digne, ima da se sprci na mortishu jos vise ko u ladnoj vodiNemoj tako..
Top ortakNe stvarno.. meni anđelija super lik.. kažem lik, ali pretpostavljam da je žena po nadimku
devojka!Ne stvarno.. meni anđelija super lik.. kažem lik, ali pretpostavljam da je žena po nadimku
Xaxaxa you wishdevojka!
i to dobro ocuvan primerak!Xaxaxa you wish
Pa dobro devojka ili žena dođe na isto.. ali stvarno si super, sada će se sve ove feministkinje što pročitaju naljutiti a možda ćeš se i ti naljutiti ..a možda i nećeš ako ti kažem da si devojka sa muškim mozgom, što je meni pozitivno 100% ..nemoj mi uzeti ništa za loše, samo čitam ono što pišeš...devojka!
I jesam delimicno ali sam luda kao i svaka zena Inace,uzivo sam ozbiljnijaPa dobro devojka ili žena dođe na isto.. ali stvarno si super, sada će se sve ove feministkinje što pročitaju naljutiti a možda ćeš se i ti naljutiti ..a možda i nećeš ako ti kažem da si devojka sa muškim mozgom, što je meni pozitivno 100% ..nemoj mi uzeti ništa za loše, samo čitam ono što pišeš...
Hmmmi to dobro ocuvan primerak!
Pa kad sam znao..I jesam delimicno ali sam luda kao i svaka zena Inace,uzivo sam ozbiljnija
ali sad ce dzordzi da demantuje u svom stilu
prava kilometraza 160 000i to dobro ocuvan primerak!
Pa dobro nemoj da te to ljuti on čovek ima pravo da komentariše on vidi iz svog ugla situaciju.. možda si mu nekad stala na žulj nešto pa te zapamtioali sad ce dzordzi da demantuje u svom stilu
salim se,dobri smo miPa dobro nemoj da te to ljuti on čovek ima pravo da komentariše on vidi iz svog ugla situaciju.. možda si mu nekad stala na žulj nešto pa te zapamtio
Kako znas??! Gde je kamera?ahhaha vaaazi! 5x ti padne 1x na gurku zazivi
sad ide mali servisprava kilometraza 160 000
eeeKako znas??! Gde je kamera?
ljubav bex sexa tesko,mozda tamo negde kad omatoris i nisi sexualno aktivanSto se tice pitanja iz naslova, mislim da je oboje moguce. Ovo drugo je standardna pojava.
Pa da, moguće je. Nije uobičajeno, ali je moguće.ljubav bex sexa tesko,mozda tamo negde kad omatoris i nisi sexualno aktivan