Pa jeste lepo je to priznajem..Nema nista lepse nego kad ceznes da se zeznes...![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jeste lepo je to priznajem..Nema nista lepse nego kad ceznes da se zeznes...![]()
ozbiljno,volim muskarce i radujem se dobrim primercima.Dada..
Koliko imaš godina ako nije tajna?Dada..
30Koliko imaš godina ako nije tajna?
Hm.. lepe godine, život je pred tobom
Šteta što nisi negde u mojoj blizini da odemo negde na večeru pa da te upoznam sa mnom..
Sace da pobegne samo cacka meckuŠteta što nisi negde u mojoj blizini da odemo negde na večeru pa da te upoznam sa mnom..![]()
+1Ali zaista.. vi žene to mislite da ako date na prvom dejtu da mi muškarci imamo loše mišljenje o vama.. to je stvarno neki glupi mit koji treba do kraja raščivijati.. ja recimo evo tvrdim za sebe da ne mislim ništa loše o ženama koje se upuste u neku seksualnu interakciju sa nama muškarcima prvo veče.. čak šta više Imam veoma pozitivno mišljenje o takvim ženama.. i voleo bih da ih je još više
upozoravam-jako sam izbirljivaŠteta što nisi negde u mojoj blizini da odemo negde na večeru pa da te upoznam sa mnom..![]()
Kako si samo znao.. Evo nema jeSace da pobegne samo cacka mecku
nisam ja kukavica!Kako si samo znao.. Evo nema je
Imaš nešto racionalnije za nas 45+Ja ne znam stvarno kako bi neko mogo da legde s ovako necim na nevidjeno u sekundi bez ljubavi ccc
Pogledajte prilog 1642812
Znam da nisi.. odnosno ne znam nego pretpostavljam, u stvari još ne znam, ali ko zna možda jednog dana budem znao 100%... Će ti javimnisam ja kukavica!
Chickennisam ja kukavica!
casopisImaš nešto racionalnije za nas 45+
ajde javi mi jednog dana,mozda saznamoZnam da nisi.. odnosno ne znam nego pretpostavljam, u stvari još ne znam, ali ko zna možda jednog dana budem znao 100%... Će ti javim
Ma cepaj ne birajImaš nešto racionalnije za nas 45+
vi bi sa 45+ da tucate?! molim vas da ne maltretirate te jadne zeneMa cepaj ne biraj
Tucam 6× bolje nego sa 30 tetkavi bi sa 45+ da tucate?! molim vas da ne maltretirate te jadne zene
ahhaha vaaazi! 5x ti padne 1x na gurku zaziviTucam 6× bolje nego sa 30 tetka