- Poruka
- 49.852
..a jok vala i ne pomisite..malo sutra pa malo prekosutra cu da vam poverujem...Ma znam te fore ..ono kao bacaju čežnju nešto kao neće da da prvo veče da ne bi možda neko pomislio da je devojka poljuljanog morala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..a jok vala i ne pomisite..malo sutra pa malo prekosutra cu da vam poverujem...Ma znam te fore ..ono kao bacaju čežnju nešto kao neće da da prvo veče da ne bi možda neko pomislio da je devojka poljuljanog morala
uh pa ne znam.. mogu da kazem da sam volela 2 muskarca za ovih 30 godina...ako mi je bio privlacan u nekom smislu sam ga i volela...
Ja se stvarno trudim da ne pomislim da mozete i sa rupom u drvetu da imate seks...ali izgleda da stvarno pojma nemam...Ljubav tesko bez sexa a sex bez ljubavi naravno, u svako doba.
kod muskaraca zavisi u kojoj su fazi ocaja,zene vise birkajuJa se stvarno trudim da ne pomislim da mozete i sa rupom u drvetu da imate seks...ali izgleda da stvarno pojma nemam...![]()
Haha. Ne mozemo ni sa svakom zenom. Ako prodje kriterijum - onda da.Ja se stvarno trudim da ne pomislim da mozete i sa rupom u drvetu da imate seks...ali izgleda da stvarno pojma nemam...![]()
a nisi apstinirala u međuvremenu?uh pa ne znam.. mogu da kazem da sam volela 2 muskarca za ovih 30 godina.
aha,jos cekam da zavolim trecega nisi apstinirala u međuvremenu?
Pravi muskarac to ne radi iz ocaja jer u ocaj nikad ne upada!kod muskaraca zavisi u kojoj su fazi ocaja,zene vise birkaju
hmaha,jos cekam da zavolim treceg
Pa dobro, vecina to moze da kaze...uh pa ne znam.. mogu da kazem da sam volela 2 muskarca za ovih 30 godina.
Naravno da ne pomislimo....a jok vala i ne pomisite..malo sutra pa malo prekosutra cu da vam poverujem...![]()
Dobro, ubedio si me...Naravno da ne pomislimo..
znam,uvek kazem da je danas bas malo pravih muskaracaPravi muskarac to ne radi iz ocaja jer u ocaj nikad ne upada!
..aha kriterijum?Haha. Ne mozemo ni sa svakom zenom. Ako prodje kriterijum - onda da.
ne nego (,)..aha kriterijum?...eto je emocija...
![]()
kao i zenaznam,uvek kazem da je danas bas malo pravih muskaraca
Prvo na kantar!..aha kriterijum?...eto je emocija...
![]()
Ali zaista.. vi žene to mislite da ako date na prvom dejtu da mi muškarci imamo loše mišljenje o vama.. to je stvarno neki glupi mit koji treba do kraja raščivijati.. ja recimo evo tvrdim za sebe da ne mislim ništa loše o ženama koje se upuste u neku seksualnu interakciju sa nama muškarcima prvo veče.. čak šta više Imam veoma pozitivno mišljenje o takvim ženama.. i voleo bih da ih je još višeDobro, ubedio si me...![]()
Nemoj tako anđelija.. ima nas još uvek da nešto vredimoznam,uvek kazem da je danas bas malo pravih muskaraca
..mora dakle nesto da se desi, merenje, premeravanje, odmeravanje..ja to zovem ljubavna predigra...Prvo na kantar!
ja se stvarno uzdam u toNemoj tako anđelija.. ima nas još uvek da nešto vredimo
Da pa mora da bude bar 30 kila laksa od mene! Kako da je obrcem inace!..mora dakle nesto da se desi, merenje, premeravanje, odmeravanje..ja to zovem ljubavna predigra...
Ja to zovem bacanje čežnje....mora dakle nesto da se desi, merenje, premeravanje, odmeravanje..ja to zovem ljubavna predigra...
Nema nista lepse nego kad ceznes da se zeznes...Ja to zovem bacanje čežnje..
ja se stvarno uzdam u to![]()