- Poruka
- 83.979
Ljubav bez seksa vs. Seks bez ljubavi
Šta može a šta ne može?
Šta može a šta ne može?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
predomislio sam se, može i prvo ako je u pitanju incestprvo ne može, drugo može.
ma ne to, to se ne računa. Pričamo o normalnim m/ž odnosimapredomislio sam se, može i prvo ako je u pitanju incest
usudio bih se reći da je moguće pod uslovom da je par aseksualan, ali to je raritetma ne to, to se ne računa. Pričamo o normalnim m/ž odnosima
usudio bih se reći da je moguće pod uslovom da je par aseksualan, ali to je raritet
Ni slučajno, iz mog iskustvaa seks bez ljubavi bljutav obrok...
Fala Bogu pa nemam prijateljice.Ljubav bez seksa je prijateljstvo a seks bez ljubavi bljutav obrok...
..ja pricam sa zenske strane gledano...garantujem da joj je bilo bljutavo i mucno da se seksa sa tobomNi slučajno, iz mog iskustva
Kakva zabluda,mnoge ribe se loze na fraere dok ih samo za sex koriste,znaci iz ljubavi jeste al ne obostraneLjubav bez seksa je prijateljstvo a seks bez ljubavi bljutav obrok...
Garantujem ti da nije. Oseti se to. U stvari, to je uvek bilo na njihovu inicijativu. I obično ne samo jednom...ja pricam sa zenske strane gledano...garantujem da joj je bilo bljutavo i mucno da se seksa sa tobom
ukoliko nema nikakvu emociju prema tebi...
Moze naravno svakog to ceka u penziji da ne pricam o bolestimaprvo ne može, drugo može.
To jeste, nego pričamo za seksualno sposobneMoze naravno svakog to ceka u penziji da ne pricam o bolestima
Koga briga da'l joj bljutavo ako meni prija..ja pricam sa zenske strane gledano...garantujem da joj je bilo bljutavo i mucno da se seksa sa tobom
ukoliko nema nikakvu emociju prema tebi...
ko kaže da nema emocija, samo što to nije ljubav nego strastukoliko nema nikakvu emociju prema tebi...
Imam ortaka znam da nije nesto zainteresovan za sex iz jedne 9ogodisnje veze,posle se ozenio isto tako mu zena deluje kao da nemaju sex uopste,pa onda imamo i glupave veze na daljinu i tu nema sexa a ima ljubaviTo jeste, nego pričamo za seksualno sposobne
drmneš vijagru i udriMoze naravno svakog to ceka u penziji da ne pricam o bolestima
Svaka na mestuImam ortaka znam da nije nesto zainteresovan za sex iz jedne 9ogodisnje veze,posle se ozenio isto tako mu zena deluje kao da nemaju sex uopste,pa onda imamo i glupave veze na daljinu i tu nema sexa a ima ljubavi
..ljubav i podrazumeva strast, dopadanje, svidjanje...sve su to emocije...ko kaže da nema emocija, samo što to nije ljubav nego strast
Sta zena da drmne kad ne mogu ocima da se gledaju al i to je ljubavdrmneš vijagru i udri