Urwald
Ističe se
- Poruka
- 2.209
Da li možete voleti nekoga bez da imate poverenje u tu osobu?
Da li možete biti sa nekim u vezi ako u tu osobu nemate poverenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li možete voleti nekoga bez da imate poverenje u tu osobu?
Nisam ja toliko pametan. Dakle, ne.Da li možete voleti nekoga bez da imate poverenje u tu osobu?
pa voliš a da ne znaš ni zašto, ljubav nije racionalnaDa li možete voleti nekoga bez da imate poverenje u tu osobu?
Sa ovim se ne slažem bar za moj slučaj tj. ne mogu voleti nekog neracionalno - moram imati jasan razlog zašto nekog volim inače to nije ljubav (mada kako kontam kod nekih je to stanje dugoročne zaljubljenosti?)pa voliš a da ne znaš ni zašto, ljubav nije racionalna
ne postoji definicija (konvencionalna) ljubavi.Sa ovim se ne slažem bar za moj slučaj tj. ne mogu voleti nekog neracionalno - moram imati jasan razlog zašto nekog volim inače to nije ljubav (mada kako kontam kod nekih je to stanje dugoročne zaljubljenosti?)
Poverenje je osnov za odnos izmedju dve osobe, tako da ne može tu biti nikakve ljubavi ako nema poverenjaDa li možete voleti nekoga bez da imate poverenje u tu osobu?
Zato što je moje dete moja briga i moja odgovornost jer sam ga doneo na svet?zašto "moraš imati jasnu sliku" da voliš svoje dete, osim što si ga rodio/la zašto ga voliš?
pa ja mogu imati poverenja u tebe al to ne znači da te volim. sto primera gde ima poverenja a nema veze sa ljubavljuPoverenje je osnov za odnos izmedju dve osobe, tako da ne može tu biti nikakve ljubavi ako nema poverenja
Zavisi od tipa odnosa - konkretno za ovu temu pitanje se tiče ljubavno/intimno/seksualnog partnerskog odnosa ili veze/braka.pa ja mogu imati poverenja u tebe al to ne znači da te volim. sto primera gde ima poverenja a nema veze sa ljubavlju
znači uslovna ljubavZato što je moje dete moja briga i moja odgovornost jer sam ga doneo na svet?
Neetički mi je ići na potomstvo ako je to sa idejom da to dete npr. služi meni jednog dana i da se brine o meni kada ostarim.
isto, kad si spreman život da daš. a jel to racionalno da daš život tamo nekom?Zavisi od tipa odnosa - konkretno za ovu temu pitanje se tiče ljubavno/intimno/seksualnog partnerskog odnosa ili veze/braka.
u tom slucaju smo prijatelji jer je poverenje potrebno i naprvom emstu ne samo u odnosu žena muškarac vec i u prijateljstvupa ja mogu imati poverenja u tebe al to ne znači da te volim. sto primera gde ima poverenja a nema veze sa ljubavlju
pričamo o ljubavi, a ljubav ne zna šta je racionalno, jer racio dolazi iz ega a ljubav iz dušeu tom slucaju smo prijatelji jer je poverenje potrebno i naprvom emstu ne samo u odnosu žena muškarac vec i u prijateljstvu
prijatelj u koga nemam poverenje ili sam ga izgubila više mi nije prijatelj
iz duše može samo ako voliš Boga ..ljubav ne zna za dušu samo za emocijepričamo o ljubavi, a ljubav ne zna šta je racionalno, jer racio dolazi iz ega a ljubav iz duše
Lično mislim da je ljubav uslovna - kao i da ti uslovi trebaju da budu jasni za obe straneznači uslovna ljubav
ja tebi vojvodo ti meni serdare.
Zavisi od situacije do situacije - daj neki primer koji je bio javan, a ne iz filma/knjiga?isto, kad si spreman život da daš. a jel to racionalno da daš život tamo nekom?
a emocije iz duše.iz duše može samo ako voliš Boga ..ljubav ne zna za dušu samo za emocije
emocije idu iz glave i donjeg dela stomakaa emocije iz duše.
i ne shvatite vi mene pogrešno, vi ste u pravu samo to je uslovljena ljubav, matematički obrađena, zajebi me i aj ćao, a duša još uvek voli i htela bi da oprosti