Kako objasniti nekom sta je to ljubav..
kad ima razlicitih ljubavi ..ali pokusacu
Ljubav prema partneru ... svako ima svoje misljenje o tome kako treba da izgleda ljubav prema partneru, eto neizgleda ljubav nema izgled ljubav je SNAZN OSECAJ ....kome se treba prepustiti .....
ljubav nema ni granice ni ciljeve, srce ne bira koga ce voleti, jednostavno zavoli a do naseg uma je hocemo li tu ljubav lepotom duse ucvrstiti ili cemo je ograniciti nekim svojim shvatanjima...
ne ja se prepustim necu da mi drugi i zbog drugih nedozivim taj dar sa NEBA .....LJUBAV
Ja ljubav vidim u sitnicama, ponasanju partnera prema meni, u slucajnom dodiru, zagrljaju, u poznavanju mojih omiljenih slatkisa, ili cveca, knjiga, mojih zelja,mojih shvatanja, mojih hobija.
Ljubav vidim i u razumevanju mog nacina razmisljanja (a sam Bog zna da je mene tesko razumeti), valjda zato sto mi materijalne stvari ne privlace paznju, al zato moralne, karakter i data rec, obecanje, staromodno ponasanje u partnerstvu, (sto je apsolutno izgubilo na vrednosti u ovim modernim vremenima) i ko to razume, razumece i sta za mene znaci ljubav....
Veze se zasnivaju na poverenju medju partnerima, na postovanju jednog prema drugom, i ako je moj partner u krivu stajacu uz njega pred svima, jer i to ljubav znaci, biti podrska, i kad nije sve onako kako treba... mora biti poverenja, postovanja, mora biti sigurnosti jednog u drugo , ako ne mogu racunati na partnera u svim zivotnim trenucima , i onim losim i onim dobrim , mislim da to onda i nije prava osoba za mene...
I naravno , da naglasim, ni jedna veza nije uvek samo sretna, usponi i padovi su zagarantovani, ali , ako i posle svih tih uspona i padova mogu svom voljenom bicu u oci pogledati , zagrliti ga, poljubiti i u njegovom zagrljaju zaspati , tek tad cu biti sigurna da je to onaj kojeg sam uvek trazila , i nasla ...
DA...ljubav cini cuda .......

volite se ljudi