LJiS stres

pa mogle bi da pišu kao naslednice isidore bjelice i vesne radusinović, to da....

da si ikad recimo procitao moj blog, nikad to ne bi rekao
ali okkk, razumem da u zelji da me nagrdis po svaku cenu, logicka argumentacije nestaje u besmislu tih odvratnih reci koje izgovaras bez razloga, kao sto su 'isidora bjelica'
tako da tvoje uvredjivacke bljuvotine necu nazivati 'misljenjem'

u čemu je tvoj problem što ne mislim kao ti? :think:

prvo, pohvalila sam nju i njoj sam se obratila, a tebe je to bas licno pogodilo pa si poceo da skaces ko oparen.
naravno da mozes da imas drugacije misljenje ali ga prezentuj na bolji nacin. jer TEBE sada niko nije vredjao, cak ti se niko nije bio ni obratio. pa ako upadas u nas razgovor, uradi to kulturno i iznesi svoje misljenje.

prvo, pohvalila sam nju i njoj sam se obratila, a tebe je to bas licno pogodilo pa si poceo da skaces ko oparen.
naravno da mozes da imas drugacije misljenje ali ga prezentuj na bolji nacin. jer TEBE sada niko nije vredjao, cak ti se niko nije bio ni obratio. pa ako upadas u nas razgovor, uradi to kulturno i iznesi svoje misljenje.

evo kulturno ti kažem da o književnosti znam mnogo više nego svi vi zajedno na ovom pdfu :)

nije problem uopste, pohvalno je, lepo rece ti ... nije ovo diktatura
problem je sto ti svoje misljenje ne argumentujes vec izbljujes u formi uvrede
ja cak i kad sam u sred medjusobnog vredjanja, gledam da svoje uvrede logicki potkujem. cao sada :=)

koja uvreda, rekoh sa kojim stilom smatram sličnim...

I JA NE GLEDAM D A LOGIČKI KUJEM I KLEŠEM I VAJAM NIŠTA NEGO TI SAMO ODMA LEPO KAŽEM ŠTA JE PREDSTOJEĆI FAKAT
A DRUGO DRUUUUUUGO
nikad nisam čitala vesnu radusinović pa da znam koj je to stil i koja je to duša ovozemaljska grešna, književniče, kritičare analitičare, teoretičaru, sa spoljašnjim i unutrašnjim pristupom, tartaljo i živkoviću, sveti oci i arhandjeli

ma sve vas volim i zelim vam sve ovo, taksativno pobrojano
svaki dan ponavljajte mantru 10x

integrating

experiencing wholeness
bringing parts together
achieving dynamic balance
combining
creating synthesis
joining together
working in unison

accomplishing

realizing your goals