LjiS na snegu

Setila sam se divnog filma. Večni sjaj besprekornog uma. Tamo ima nekih scena koje su meni predivne. ALi mislim da su popuni promašaj kada se rade sa nekim ko se ne voli. Da li vam je seksi, nežno, zabavno da se valjate u snegu, gađate gudvama i snegom, pravite otiske u snegu, kulirate u snegu? Meni je to fantastično, ali samo ako je to sa nekim koga volim.
Malo sam romantično raspoložena. Izvinjavam se tvrdokornim ljisovcima.

U snegu sigurno kuliras pogotovo ako se zadrzis duze. Nego jesi ti nekad napravila sneska koji pece pljeskavice? E to treba znati.

Kakva koincidencija, da baš ova tema bude postavljena... Ja se baš danas mislim kako prošle godine nije bilo nimalo snega... a pretpošle je bilo mnogo i to onog prelepog, od koga se prave fine grudve i lako oblikuju Sneškovi (Snešci) :)...
Kao dete sam se ponašala, sa svim mogućim igrarijama i glupetarijama... I vraćala se nekoliko noći potpuno nakvašena kući... što mi nije narušilo ni ljubav ni radost ni bezbrižnost...

A sad, jbt, prehladila sam se... i ukočila... :)
Toliko ostarila za samo dve godine... :)

Od proshle zime sneg je u mom zhivotu dobio novo znachenje...
Ne pada na krov,pada mi na dushu....
Do proshle godine,obozhavala sam ga... i kad sam zaljubljena i kad nisam..a gotovo da sam uvek bila zaljubljena....

Setila sam se divnog filma. Večni sjaj besprekornog uma. Tamo ima nekih scena koje su meni predivne. ALi mislim da su popuni promašaj kada se rade sa nekim ko se ne voli. Da li vam je seksi, nežno, zabavno da se valjate u snegu, gađate gudvama i snegom, pravite otiske u snegu, kulirate u snegu? Meni je to fantastično, ali samo ako je to sa nekim koga volim.
Malo sam romantično raspoložena. Izvinjavam se tvrdokornim ljisovcima.

sneg mi nije sexi nikada, nezan i zabavan mi je ponekad, ali na kratko i ne sa "voljenom osobom", a najprihvatljiviji mi je da ga gledam sa (unutrasnje) strane prozora

Back