- Poruka
- 9.215
ja ne mogu da obucem moje fency ski pantalone posle zimskog praznicnog i slavskog prezderavanjaOdenem se u sneshue, ski pantalone, jaknu i rukavice, zakopcham do grla i udri sine... valjenje u snegu, ko mechitji![]()
ops:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne mogu da obucem moje fency ski pantalone posle zimskog praznicnog i slavskog prezderavanjaOdenem se u sneshue, ski pantalone, jaknu i rukavice, zakopcham do grla i udri sine... valjenje u snegu, ko mechitji![]()
ops:
Setila sam se divnog filma. Večni sjaj besprekornog uma. Tamo ima nekih scena koje su meni predivne. ALi mislim da su popuni promašaj kada se rade sa nekim ko se ne voli. Da li vam je seksi, nežno, zabavno da se valjate u snegu, gađate gudvama i snegom, pravite otiske u snegu, kulirate u snegu? Meni je to fantastično, ali samo ako je to sa nekim koga volim.
Malo sam romantično raspoložena. Izvinjavam se tvrdokornim ljisovcima.
...

smiri se kovjenicu sve ce biti uredusuza ,suzu stizeal nema veze videcete vi zapadni guzoljubi i nato adzuvani svoga boga
![]()

U snegu sigurno kuliras pogotovo ako se zadrzis duze. Nego jesi ti nekad napravila sneska koji pece pljeskavice? E to treba znati.
Da ne furash one uske iz '70-tih?ja ne mogu da obucem moje fency ski pantalone posle zimskog praznicnog i slavskog prezderavanjaops:
![]()
Da ne furash one uske iz '70-tih?
ops: sva sreca ima vremena do marta da se stesem i ponovo ih zakopcam 

Обожавам добар снег, али на ски-стази. И само негде на планини могу да уживам у њему.Ja ga vooolim.
.

jojDa li vam je seksi, nežno, zabavno da se valjate u snegu, gađate gudvama i snegom, pravite otiske u snegu, kulirate u snegu?

Da li vam je seksi, nežno, zabavno da se valjate u snegu, gađate gudvama i snegom, pravite otiske u snegu, kulirate u snegu?

Setila sam se divnog filma. Večni sjaj besprekornog uma. Tamo ima nekih scena koje su meni predivne. ALi mislim da su popuni promašaj kada se rade sa nekim ko se ne voli. Da li vam je seksi, nežno, zabavno da se valjate u snegu, gađate gudvama i snegom, pravite otiske u snegu, kulirate u snegu? Meni je to fantastično, ali samo ako je to sa nekim koga volim.
Malo sam romantično raspoložena. Izvinjavam se tvrdokornim ljisovcima.