LjiS...jednom dodjes, ostanes zauvek...

Hedonista

Poznat
Poruka
9.343
Pa kao sto sama tema kaze..mene zanima kada ste prvi put dosli ovde, secate li se prvog posta, sta vas je privuklo da dodjete ovde, kada ste se "zarazili" ovim pdf-om, koliko vas je "promenio", kakva su vam iskustva generalno posle izvesnog vremena, da li ste nesto novo culi, naucili, bili iznenadjeni i da li stvarno vazi krilatica "dodjes jednom ,ostanes zauvek", prim.aut:mrgreen:Hedonista:hvala:

Pa kao sto sama tema kaze..mene zanima kada ste prvi put dosli ovde, secate li se prvog posta, sta vas je privuklo da dodjete ovde, kada ste se "zarazili" ovim pdf-om, koliko vas je "promenio", kakva su vam iskustva generalno posle izvesnog vremena, da li ste nesto novo culi, naucili, bili iznenadjeni i da li stvarno vazi krilatica "dodjes jednom ,ostanes zauvek", prim.aut:mrgreen:Hedonista:hvala:

Pa LJiS je ko tamni vilajet, ko uđe, kaje se, ko izađe, kaje se..Poenta je da se ne hvataš ni za šta....:roll:
I da ne nosiš ništa sa sobom kad se izloguješ.....

Ko razume, razume...A ko ne...nije ni bitno....šta će mu to u životu...

Delovao m je najopusteniji od svih a upravo to mi treba nakon svih obaveza koje imam preko dana.Promenila se nisam ali sam zbog nekih ljudi o nekim stvarima promenila misljenje na bolje.

Meni je LJIS drag jer se možeš slobodnije izražavati nego na drugim pdf i nije toliko rigorozan što se tiče spama zato ga baš :heart:

hm posle jedno mesec dana slabog forumasenja po krsti resim da malo detaljnije proucim ovaj pdf...i zaebem se i ostanem na njemu :lol:
nekako je ovde najopustenije caskanje sto nama svima pretpostavljam odgovara jer svi smo ovde da malo ubijemo trenutnu dokolicu

iduci tim putem opustenog caskanja i ubijanja vremena stigoh ja bogami i da se zaljubim :rumenka:
neke stvari se dese kad se najmanje nadas :lol:

Poslednja izmena:
hm posle jedno mesec dananja slabog forumasenja po krsti resim da malo detaljnije proucim ovaj pdf...i zaebem se i ostanem na njemu :lol:
nekako je ovde najopustenije caskanje sto nama svima pretpostavljam odgovara jer svi smo ovde da malo ubijemo trenutnu dokolicu

iduci tim putem opustenog caskanja i ubijanja vremena stigoh ja bogami i da se zaljubim :rumenka:
neke stvari se dese kad se najmanje nadas :lol:
najbolja reklama za ovaj pdf..desi se i ljubav..ovaj pdf cini cuda..:super:

Back