Toxique
Poznat
- Poruka
- 8.617
Primetila sam da vikendom ljudi otvaradu samo neke dosadne političke teme,aloe ljudi zar ne mislite na sex vikendom,kako nekom ne padne na pamet neka lepa temica, nego samo deda Tramp truc bla bla bla...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako onda niko ne postavi neg uvek ja prva i posle Toxy sexualni manijakНаравно да мислимо.
Gledaj Superman 2025 od James Gunna.Pa kako onda niko ne postavi neg uvek ja prva i posle Toxy sexualni manijak

Necu evo gledam ja nesto drugoGledaj Superman 2025 od James Gunna.
Hvala ti druže baš ti hvalaLjis su samo teme
Treba imati sexa
Mozda neki, ali većina j.... kao sto se ja j.....Mozda forumasi vikendom .ebu, pa nemaju kad da pricaju o seksu?
znaci neKo ti je kriv kad si biračicaMozda neki, ali većina j.... kao sto se ja j.....znaci ne
Dobice samo onaj koji osvoji mene i njuKo ti je kriv kad si biračica![]()
Ne mogu crkla mi kameraСликај дојку изблиза, зачини мало
Онда из далекаNe mogu crkla mi kamera
Rekli mi ne smem svoje slike vise da objavljujem zbog radi zdravlja forumasaОнда из далека
Novi vikend , nova tema za vecerasDobro nista onda odoh ja da jedem cips i gledam filmove za odrasle

Posteno!Dobice samo onaj koji osvoji mene i nju
Primetila sam da vikendom ljudi otvaradu samo neke dosadne političke teme,aloe ljudi zar ne mislite na sex vikendom,kako nekom ne padne na pamet neka lepa temica, nego samo deda Tramp truc bla bla bla...
ĆirzNovi vikend , nova tema za veceras![]()
Bas su bile zanimljive temice, zavisi sta gledaš kao zanimljivo ili ne...Pa, retko slušamo o ljubavi na LJIS-u.
Ko i veruje u ljubav, nema tamo Bog-zna-šta da nađe.
Možda su se ljudi ohladili od ljubavi, i samo misle na seksualne avanture.
Možda sam prestarala ili neadekvatna za temu...
Svakako, na LJIS-u nema zanimljivosti poprilično dugo, i još jedno je svakako-svoju ljubavnu priču samo nesmotreno izlažem tuđim očima i ušima. Prva ja mislim da je ljubav između dvoje van svake diskusije. Šta se ima pitati o nekom koga voliš, a tu osobu-koju voliš-ne smeš pitati?