LjiS Cafe #uđislobodno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brate, ispao sam glup sto sam poslusao pomodarce s pricom : u septebrou je najlepse moure
I onda posle 2 dana: krljashhhhhh i naredna 4 talasi, vetar i kisa. Ram pam pam ram pam pam, dobih morsku bolest jbte. I sad kad zazmurim vidim ih i ljulja me.

AJ NE PRDI.

sta drugo da ti kazem na recenicu "ljubav je za paranoike" a da se ne naljutis ili da me licemjer @Sensei ne kazni poenom?

postoji neka druga rjec? recimo ne lupaj gluposti ?
evo sada na glas (ovde javno) da te upozorim da je "ne prdi" i "ne lupaj gluposti" na spisku izraza koji su za kažnjavanje jer je očita namera da uvrediš. Pretpostaviću da nisi znao pa neko ovo bude zadnja opomena pred kažnjavanje.

evo sada na glas (ovde javno) da te upozorim da je "ne prdi" i "ne lupaj gluposti" na spisku izraza koji su za kažnjavanje jer je očita namera da uvrediš. Pretpostaviću da nisi znao pa neko ovo bude zadnja opomena pred kažnjavanje.
A mr napokon i njegovo "kenjas" "israla" i slično damama sto govori danima po forumu kako i same rekoše...

Licemeru, zadnji ban sam dobio za cisto licemerje. Sudeci po tome mr napokon je morao na hladjenje

Dzaba se pravdas

Licemerčino

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back