- Poruka
- 72.449
Ma pusti ga. Takav je i takva mu je retorika. Nismo svi elokventni.Opusti se aman
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pusti ga. Takav je i takva mu je retorika. Nismo svi elokventni.Opusti se aman
ima li fotka neka sa letovanja?Iduci put u sred Jula. Znaci pravo medju turiste. Simbioza: turisti plus Ja. Posto giros? Posto majica?
Nisam depresivac, paranoidni sizofrenik mi je dijagnoza.moras resiti tu depresiju , i regulisati bioritam koji je veoma vazan za organizam
recimo zeludac ima svoje budjenje od 7 do 9 ujutru... bitno je leganje na vreme i odmaranje tokom noci a ne zamena noci za dan
sve dok to ne resis pogorsavaces depresiju i nanositi ostale probleme svom organizmu
dakle preokret maxo
Resi bioritam. Navike loše promeni za pocetak. Noc za dan. Pomoces svom organizmu i psihiNisam depresivac, paranoidni sizofrenik mi je dijagnoza.
Hvala na savetuResi bioritam. Navike loše promeni za pocetak. Noc za dan. Pomoces svom organizmu i psihi
Imas okacio sam negde perajaima li fotka neka sa letovanja?
Savet?Hvala na savetu
OcekivanoImas okacio sam negde peraja

Kako to mislis?Ocekivano![]()
Fak jeaKako sam ronio kao klinac, sa 15 15 metara iz taka, a ako imam peraja ko ajkula sam ronio.
Mozes biti nasa konobarica hahahaVidiš, to može biti moj novi alter ego.
Inače planiram da uradim još nešto po pitanju svog dvostrukog života
Nemaš ti pojima ko sam ja.Mozes biti nasa konobarica hahaha
Ja i sada ronim i više. I ovako jebenijeg disanjaKako sam ronio kao klinac, sa 15 15 metara iz taka, a ako imam peraja ko ajkula sam ronio.
Ne moze dublje od 15 metara na dah. Osim ako nisi od malena vezbao na onim ostrvima gde obuhvate kamen pa idu dole do 100 metara pa skupljajuJa i sada ronim i više. I ovako jebenijeg disanja
Morsko dijete sta ces to nam u genima
evo sada na glas (ovde javno) da te upozorim da je "ne prdi" i "ne lupaj gluposti" na spisku izraza koji su za kažnjavanje jer je očita namera da uvrediš. Pretpostaviću da nisi znao pa neko ovo bude zadnja opomena pred kažnjavanje.AJ NE PRDI.
sta drugo da ti kazem na recenicu "ljubav je za paranoike" a da se ne naljutis ili da me licemjer @Sensei ne kazni poenom?
postoji neka druga rjec? recimo ne lupaj gluposti ?
A mr napokon i njegovo "kenjas" "israla" i slično damama sto govori danima po forumu kako i same rekoše...evo sada na glas (ovde javno) da te upozorim da je "ne prdi" i "ne lupaj gluposti" na spisku izraza koji su za kažnjavanje jer je očita namera da uvrediš. Pretpostaviću da nisi znao pa neko ovo bude zadnja opomena pred kažnjavanje.
fokusiraj se na sebeA mr napokon i njegovo "kenjas" "israla" i slično damama sto govori danima po forumu kako i same rekoše...
Licemeru, zadnji ban sam dobio za cisto licemerje. Sudeci po tome mr napokon je morao na hladjenje
Dzaba se pravdas
Licemerčino
Moze moze.Ne moze dublje od 15 metara na dah. Osim ako nisi od malena vezbao na onim ostrvima gde obuhvate kamen pa idu dole do 100 metara pa skupljaju
biserne skoljke
Znam za mene su posebni kartonifokusiraj se na sebe