Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tebe ne treba analizirati očitomoguće,pre toga sam se smejao na svaku anomaliju u kontinumu![]()
![]()

Ides da se grchishJos danas i sutra i pravac more.
Nego zaboravih da nabavim oeraja, hocu da ronjam, nadam se da nisu preskupa u grece. Mozda da svratim u Tesaloniki.
P idem malo da kuliram.Ides da se grchish
u 20 marki da nece? cek da je izgustira ili obrnuto
mlogo kume ?
uvodna radost kod nove ebacine u raspustenaca... traje to poneko vrijeme a onda...
vjerujem da mu ne bi bilo svejedno ni da pogleda njene slike raspicja guzova i koje cega ovdje... ali kako kazu ono sto ne znas ne boli te...dakle dok ne sazna podobro o cemu se radi...
ne da Bog da se ugledam.Лепо им је. Нека и потраје. А ми ''несрећници'' да се мало на њи' угледамо.

Dobro dosao..ovde ti je uvek dobro druzenjeHej pozdrav ekipa.
Pratim forum vec nekih pola godine i odlucih da se pridruzim.
Nadam se dobrom druzenju![]()

Pozdrav Nicolas i dobro dosao na forum!Hej pozdrav ekipa.
Pratim forum vec nekih pola godine i odlucih da se pridruzim.
Nadam se dobrom druzenju![]()

Dopali su mi se mnogi postovi. Procitao sam mnogo toga sto me navelo na dublje razmisljanje o stvarima na koje ranije nisam obracao previse paznju.@Nicolas R sta ti se dopalo kod foruma pa si odlucio da nam se pridruzis?

Nemoj nam brate, ostalo nam je jos samo par zenki.Dopali su mi se mnogi postovi. Procitao sam mnogo toga sto me navelo na dublje razmisljanje o stvarima na koje ranije nisam obracao previse paznju.
Da sada ne imenujem, mozda hocu kasnije tokom boravka ovde, ali kada citam neke od postova pojedinih clanova ponekad se nekako uzbudim.![]()
Gledao erotske, lol.Da sada ne imenujem, mozda hocu kasnije tokom boravka ovde, ali kada citam neke od postova pojedinih clanova ponekad se nekako uzbudim.![]()