- Poruka
- 72.510
Ja da se pitam ja bih erotske otvorio da mogu i da gledaju koji nisu clanovi. Na guglu da moze da se nadje. Podiglo bi popularnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je Soko?Brate ima horora na internetu dovoljno, samo im jos Soko fali.

Brate moj, da si pratio moje lik i delo i obrasce, shvatio bi koliko sam u pravu i primer.Blazeno neznanje, zavidim ti.

poenta je i bila da se skloni od gugla jer oni mogu, kao što jesu u prošlosti, da markiraju neki sadržaj kao 18+ a to predstavlja problem za krstaricu koji generalno nije takav forum. Za 18+ postoje posebna pravila i masa ograničenjaJa da se pitam ja bih erotske otvorio da mogu i da gledaju koji nisu clanovi. Na guglu da moze da se nadje. Podiglo bi popularnost.
Koliko se secam, price trazili smo da samo registrovani clanovi mogu da gledaju, da bi privukli ljude da se registrujupoenta je i bila da se skloni od gugla jer oni mogu, kao što jesu u prošlosti, da markiraju neki sadržaj kao 18+ a to predstavlja problem za krstaricu koji generalno nije takav forum. Za 18+ postoje posebna pravila i masa ograničenja

i to.Koliko se secam, price trazili smo da samo registrovani clanovi mogu da gledaju, da bi privukli ljude da se registruju![]()

Bio sam sarkastican. Znam da je to fora.poenta je i bila da se skloni od gugla jer oni mogu, kao što jesu u prošlosti, da markiraju neki sadržaj kao 18+ a to predstavlja problem za krstaricu koji generalno nije takav forum. Za 18+ postoje posebna pravila i masa ograničenja
Imam ideju za to privlacenje korisnika.Zamisli razocarenje onih koji se registruju zbog toga![]()
Ako pozajmis, nikada neces videti te pare, osim metodima prinude...kažu pozajmi prijatelju pare i izgubićeš ga...
I šta sad?
Ako ne dam,derpe sam,ako dam više nećemo biti prijatelji
A velike su pare u pitanju da ih tek tako batalim
Šta uraditi?
Čak i banci treba 10 dana da ih skupi da bi me isplatila
...velike novce pozajmljuj samo nekom zivot da spasis pa i ako ti ne vrati nece ti biti krivo..Najgore mi to,što mislim da pare uopšte nisu za njega,već za jednog drugog kome sam pomogao i za kuću,i za auto,i za svadbu,a posle me pljuvao,kad mi je bilo najteže
Znas kako, banka kad odobri kredit odredi se mesecna rata, ne moras kamatu, al neku garanciju moras da imas da ce tolko i tolko mesecnoNajgore mi to,što mislim da pare uopšte nisu za njega,već za jednog drugog kome sam pomogao i za kuću,i za auto,i za svadbu,a posle me pljuvao,kad mi je bilo najteže
Maxo,nema prinude,toliko sam već para alavio,pod izgovorima za bolesnu decu,za školovanje dece,za kuću,za svašta nešto...Ako pozajmis, nikada neces videti te pare, osim metodima prinude...
Nikad nisam trazio pare od prijatelja, niti je iko trazio od mene.Ma baš me razočarao sada...
kažu pozajmi prijatelju pare i izgubićeš ga...
I šta sad?
Ako ne dam,derpe sam,ako dam više nećemo biti prijatelji
A velike su pare u pitanju da ih tek tako batalim
Šta uraditi?
Čak i banci treba 10 dana da ih skupi da bi me isplatila