LjiS Cafe #uđislobodno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego..
Ja mislim da si ti Mugatu najperverzniji od svih nas ovde. Mozda je japageve tu negde sa svojim fetisom da ga Rihana trlja sapunom dok ga hrani rafaeolo kuglicama.
Ali ti? Ja mislim da ti opletes redovno na forumasice ovde i to ih sve obuces u neki manga fazon. Stavis im zecije usi, repice i sapice i one djuskaju okolo po mehuricima od sapunice.

Ja da se pitam ja bih erotske otvorio da mogu i da gledaju koji nisu clanovi. Na guglu da moze da se nadje. Podiglo bi popularnost.
poenta je i bila da se skloni od gugla jer oni mogu, kao što jesu u prošlosti, da markiraju neki sadržaj kao 18+ a to predstavlja problem za krstaricu koji generalno nije takav forum. Za 18+ postoje posebna pravila i masa ograničenja

kažu pozajmi prijatelju pare i izgubićeš ga...
I šta sad?
Ako ne dam,derpe sam,ako dam više nećemo biti prijatelji
A velike su pare u pitanju da ih tek tako batalim
Šta uraditi?
Čak i banci treba 10 dana da ih skupi da bi me isplatila

Najgore mi to,što mislim da pare uopšte nisu za njega,već za jednog drugog kome sam pomogao i za kuću,i za auto,i za svadbu,a posle me pljuvao,kad mi je bilo najteže
...velike novce pozajmljuj samo nekom zivot da spasis pa i ako ti ne vrati nece ti biti krivo..
A taj tvoj prijatelj ako se naljuti sto mu ne pozajmis, nije ti ni bio prijatelj vec neko ko je vrebao momenat da te iskoristi...

Najgore mi to,što mislim da pare uopšte nisu za njega,već za jednog drugog kome sam pomogao i za kuću,i za auto,i za svadbu,a posle me pljuvao,kad mi je bilo najteže
Znas kako, banka kad odobri kredit odredi se mesecna rata, ne moras kamatu, al neku garanciju moras da imas da ce tolko i tolko mesecno
vracati. Ukoliko ne vrati, mora nesto da da u zalog u odgovarajucoj vrednosti.

kažu pozajmi prijatelju pare i izgubićeš ga...
I šta sad?
Ako ne dam,derpe sam,ako dam više nećemo biti prijatelji
A velike su pare u pitanju da ih tek tako batalim
Šta uraditi?
Čak i banci treba 10 dana da ih skupi da bi me isplatila

sa toliko godina u doopetu da pozajmljujes bilo kome vise nego sto mozes "da bacis" je sumanuto ...
imaju gospoda banke pa izvolte.

Osim ako bas zelis da budes budala..

a i sta me briga tvoje pare ti si se znojio da ih zaradis...radi sta hoces

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back