Иако мислим да се овим спуштам до нивоа ове особе што ми је наденула један диван комплимент и осим тога много шта о себи и свом књижевном укусу казала, ја ћу ипак дати одговор, па ма шта моја публика касније о мени мислила што се ја овако спуштам до неких који то не заслужују.
Наиме, мислио сам да ће кратак опис оне списатељице из угла ученога и образованог књижевника бити довољан да наведе фантазере и књишке факире да се упитају о свом послу. Истина, ништа друго не може бити читање таквог штива.
LEPO JE STO STE POSLUSALI MOJ SAVET I PRESLI NA INFORAMTIVNE NOVINE....UZIVAJTE...POSLE CU VAM NAPISATI SLEDECI KORAK KA OBRAZOVANJU...NE MORATE MI ZAHVALJIVAT...TO JE ISPOD VASEG NIVOA...
То што сам напао особу која не зна да пише и коју не би читао ниједан прави познаваоц вредних књижевних дела ја нисам желео никоме да наудим. Уосталом, добро је прочитати и лоше дело, јер тако се стиче критички однос. Није, наглашавам, толико важно шта се чита колико оно што о томе делу имате да кажете.
Велики књижевник де Сад је једном рекао да је дело цело добро, и да је освртом на само једну његову реченицу довољно донети суд о писцу и делу. Зато, дело мора бити без грешака.
А ти, још једном, ко год да си (мада ми није сходно да се овако обраћам људима, сем кад то нису заслужили и презаслужили), немој настојати само да говориш како су културни људи из Бгд-а, а да они неморални и назадни живе другде. Ако тако мислиш онда сам се преварио у одговору, јер те узех за озбиљну особу.