- Poruka
- 5.794
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad se mladi pichitji zategnu u minitje ,navuku one seksi stule na nogare zasto se uvek namazu uljem pre nego izadju na ulicu ,posle tako nauljane treba da sednu u autobus i umaste sedista![]()
boze kako si samo suptilna![]()
ubedjena sam da bi ta ista sedista polizao posle njih koliko ti se dopadaju ti mladi piccicikad se mladi pichitji zategnu u minitje ,navuku one seksi stule na nogare zasto se uvek namazu uljem pre nego izadju na ulicu ,posle tako nauljane treba da sednu u autobus i umaste sedista![]()
ubedjena sam da bi ta ista sedista polizao posle njih koliko ti se dopadaju ti mladi piccici
je l da?
priznaj
ubedjena sam da bi ta ista sedista polizao posle njih koliko ti se dopadaju ti mladi piccici
je l da?
priznaj
)))ubedjena sam da bi ta ista sedista polizao posle njih koliko ti se dopadaju ti mladi piccici
je l da?
priznaj
kad se mladi pichitji zategnu u minitje ,navuku one seksi stule na nogare zasto se uvek namazu uljem pre nego izadju na ulicu ,posle tako nauljane treba da sednu u autobus i umaste sedista![]()

ili u teretanu, kakav seljacizam

)))dig`o ti se kad si ovo napisao, a drkadzijo?pa ako ce one prvo da ga polizu razmislio bi)))
inace bas si perverzna,i avatar ti je u fazonu lizanja ...kucko

dig`o ti se kad si ovo napisao, a drkadzijo?![]()
)))
ja rastopim svinjsku mast pa namažem i mnogo je gladje i teže upija![]()
ako malo i posolis posle je lepse da se lize... i jos sa 'lebom i crnim lukom
je l da?
priznaj

i alevom paprikom!
ako malo i posolis posle je lepse da se lize... i jos sa 'lebom i crnim lukom
pa onda uzmeš krajiku leba i prodješ preko nona, kažu svi da je kulinarski doživljaj prvoligaški
))