Zeleo bih znati, koje su prednosti i mane(sta se tice ljetovanja)na Crnogorskom primoriju, i sta bi zeleli da se promeni, i primedbe u opste. Po vasoj zelji,mozemo vam naci kvalitetno i dosta povoljno ljetovanje na ovom primoriju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da ima dosta mana, zbok kojih moze da ti se smuci, ali nista mi nisi konkretno rekla na sta bih mogao da ti odgovorim, posto bi radije na CG primorije dosla u februaru, nego ljeti, da bih doprineo boljem imidzu CG turizma, ja vas u tom mesecu ugoscavam o mom trosku(gratis). PUNO VAS POZDRAVLJAMxpajamacax:smučila mi se cg.
radije bi otišla u februaru.
nepamtim kada sam poslednji put bila...
Codemaker, nisam siguran da li cu u sezoni uspeti da uposlim objekat( puno za prazno) inace bi imao i ti makar tri dana gratis. Ali zbok toga sto za sezonu nisam siguran hoce li biti praznog mjesta(jer je jos rano) zato pozivam i tebe sada, po istom postupku kao i ovu devojku, izvolte vrata su vam otvorena na moj racun.codemaker:E, to se vec zove poslovnost!
Svaka cast, to od turistickih radnika ne bih ni u snu ocekivao, pa ni u daleko turisticki razvijenijim sredinama....
Ako ce ponasanje turistickih radnika i svih koji se tirizmom bave, da se promeni u tom pravcu, ceka vas bolje sutra, garant!
Naravno ne mislim da sad svi tamo treba da za dzabe goste turiste, pa makar i van sezone, ali tvoj potez ukazuje da mozda za CG turizam ipak ima neke sanseMora da si neka mladja generacija ljudi koji ce se baviti turizmom....
I to je dobro.
paradizo:Codemaker, nisam siguran da li cu u sezoni uspeti da uposlim objekat( puno za prazno) inace bi imao i ti makar tri dana gratis. Ali zbok toga sto za sezonu nisam siguran hoce li biti praznog mjesta(jer je jos rano) zato pozivam i tebe sada, po istom postupku kao i ovu devojku, izvolte vrata su vam otvorena na moj racun.
Tacno, radi se o novom tipu Crnogorskog turizma, snimljenog po uzoru na Spaniju, Italiju i Francusku, to samo sto se usluge tice, a ove druge stvari sam nemocan, to bi trebalo da odradi drzava. POZDRAV
e sto se tice nove godine to treba probati mogu ti reci da nije losesexy lady2005:Nista ne menjajte dole. Volim CG i leti i zimi...
Uh, bas bih mogla sad za Novu godinicu malo da skoknem dole...
Verujem IVO u mladju generaciju koja dolazi, zajdno sa nama koji imamo fine utiske sa zapada(kojeg ne volim mnogo)iv-a:Hehehehe!!!
Kad bi svi Crnogorci bili kao ti, jos odavno bi u Crnoj Gori procvetao turizam.
Kad dodjes ovamo, svrati onda na kafu, HOTEL PHAROScodemaker:Hvala na ponudi, cenim to i zato verujem da ce i od CG turizma biti nesto sa ljudima poput tebe.
Nazalost, za sada nemam dobro misljenje (mada ga ti i tebi slicni polako menjaju) o CG turizmu, pa ne svracam u CG vec jedno 5 godina. Imam kucu na 2 sprata u Susnju, ali eto nisam 5 godina letovao tamo. Za sada je moj favorit iskljucivo Grcka, gde letujem tih 5-6 godina.
No, ako tako nastavite i bude vas tebi slicnih sve vise - vidjacemo se pocesce
Svako dobro
Nisi valjda za ovo ruglo, na nase primorije mora da se menja sve, od onih fundamentalnih stvari, pa do opstih i elementarnih. Nazalost" sexy lady 1905.sexy lady2005:Nista ne menjajte dole. Volim CG i leti i zimi...
Uh, bas bih mogla sad za Novu godinicu malo da skoknem dole...
Mozes racunati na to da cemo pre ili kasnije, popiti kafu u CG. Dal' ti kod mene ili ja kod tebe, nebitnoparadizo:Kad dodjes ovamo, svrati onda na kafu, HOTEL PHAROS
slazes se da to moze biti mnogo, mnogo ljepse, neki put imam osjecaj kao da sam u Port said ili u neku drugu zaostalu Arapsku zemlju,@Vanesa:Redovno posecujem CG.Lepo je i leti i zimi,normalno sve zavisi gde u CG ides...