"ljepsi" pol...

samo za kutAK se slazem..kakav faking kutak:lol:

a za dlake:lol:

ono sto mi je bitno, u zivotu..imam svoj posao, svoj stan, svoje stavove, svoje prijatelje..imam karakter cvrsci nego 90% muskaraca.. ne moram da gajim brkove da bih dokazala da nisam barbi..meni na celu pise da nisam...:lol:
volim depilirane noge, VOLIM LEP VES i ne dam ga!!!:D
ne robujem nicemu, veceram u jedanaest kad sam gladna, idem na dijetu kad ne mogu da obucem omiljenu suknju..i to je otprilike to..
davno sam prerasla uloge..bilo barbi uloge, bilo uloge feministickih aktivistkinja..

ali ti mi se vragana bas dopadas..imas energiju koja je silna, i zracis mladoscu i buntom...:)

pa to brate...ovaj..sestro...:worth::worth::worth:

Meni je super.
Citam Vraganu i Unsaie i osecam se kao da sedim ispred dalmatinskog podruma cirkajuci bevandu, dok slusam njih dve kako se prepucavaju kroz raskriljene zaluzine.

To bi se reklo ..cakulaju..samo..da li sti ti slusao dve zene kada cakulaju..na skalinama ili preko prozora..em su ko navijene em ih nista ne razumes....

To bi se reklo ..cakulaju..samo..da li sti ti slusao dve zene kada cakulaju..na skalinama ili preko prozora..em su ko navijene em ih nista ne razumes....
Pa cakulanje je caskanje. A ovo je pomalo prepirka, pa se ne moze nazvati cakulanjem.
I bas zbog ovog drugog sto si napisala sam i rekao to sto rekoh - pisu kao navijene, a nista ih ne razumem.

A kako ih ja razumem?:roll:
Opcija 1 - samo mi se čini da ih razumem?
Opcija 2 - nerazumljiva sam koliko i one?
Pa ti ih razumes iz mnogo razloga -
Razumes problematiku, pratis o cemu se radi u temi, interesuje te, shvatas...
S druge strane, ja sam sa svojim mozgom obavio vecinu razgovora. Ne bih da zamaramo vise jedan drugog; ili, ako mora, neka to bude minimalno i samo u situacijama kad je preko potrebno. Npr, kad treba da se sklonim da me ne udari automobil, ili kad treba da prinesem kasiku ustima.
Vec ti rekoh da uzivam u temi docaravajuci scenu u kojoj pijem bevandu, a slusam raspravu sa prozora, kao najbolju zvucnu podlogu ambijentu. Ne pratim reci, samo slusam muziku.

Pa cakulanje je caskanje. A ovo je pomalo prepirka, pa se ne moze nazvati cakulanjem.
I bas zbog ovog drugog sto si napisala sam i rekao to sto rekoh - pisu kao navijene, a nista ih ne razumem.

Ja sam samo bila fina..pa napisah cakulaju..ima jedan lep kolac...Cakulanje..finog ukusa,.sladak..nikako da ga se zasitis.. za razliku od..kako ti rece..prepirke..ee za takav kolac nisam cula..:mrgreen:

Vragana: elem, kako smo mi to zene pa "ljepsi pol" ako nam npr. ujutro treba dva sata da se pretvorimo u coeka...ovaj, zenu?
meni treba 10 minuta - umivanje, pranje zuba, oblacenje.
(i dva sata da se razbudim)

Vragana: troskove za (akademskog) frizera, kozmeticara, cupaca dlaka (kakolisetoonostrucno zove?...), instuktora padobranstva&ronjenja&origamija&joge, pedikera, manikira, zemske casopise, donji, gornji i srednji ves, seksi & evridej corape, cipele, kapute...[/QUOTE]

frizer (i to potpuni ludak sa najlepsim osmehom u beogradu) - da, cupacicadlaka - da, fitnes trener - da, kupovina odece - da, i to ugl zenstvene...
ovo ostalo ne.

ne trosim puno vremena ni na kupovinu, ni na negu (najvise zapravo na telesne vezbe - 3, 4 puta nedeljno, ali to prija izuzetno)... udjes u semu i nekako ti te stvari postanu rutina.

krajnje ti je vrijeme da pocnes koristit kvačice;
ovako je nekako previse...transparentno? :mrgreen:

Poenta je u ..bila..ne u kvacicama..u svakom slucaju..divne ste.:D.ili to bese na kultnom..nesto na temu..ahhh i ne secam se vise..:rolleyes:;-):heart: šala..šala..( evo ti kukice ..ili su u šumi..ko zna ..prepoznace..:heart::heart::heart:

Vragana: elem, kako smo mi to zene pa "ljepsi pol" ako nam npr. ujutro treba dva sata da se pretvorimo u coeka...ovaj, zenu?
meni treba 10 minuta - umivanje, pranje zuba, oblacenje.
(i dva sata da se razbudim)

Vragana: troskove za (akademskog) frizera, kozmeticara, cupaca dlaka (kakolisetoonostrucno zove?...), instuktora padobranstva&ronjenja&origamija&joge, pedikera, manikira, zemske casopise, donji, gornji i srednji ves, seksi & evridej corape, cipele, kapute...

frizer (i to potpuni ludak sa najlepsim osmehom u beogradu) - da, cupacicadlaka - da, fitnes trener - da, kupovina odece - da, i to ugl zenstvene...
ovo ostalo ne.

ne trosim puno vremena ni na kupovinu, ni na negu (najvise zapravo na telesne vezbe - 3, 4 puta nedeljno, ali to prija izuzetno)... udjes u semu i nekako ti te stvari postanu rutina.[/quote]

bas si ono...prignjecila poentu...al ajde, sama sam kriva sto se previse zaebavam...:mrgreen:

Poenta je u ..bila..ne u kvacicama..u svakom slucaju..divne ste.:D.ili to bese na kultnom..nesto na temu..ahhh i ne secam se vise..:rolleyes:;-):heart: šala..šala..( evo ti kukice ..ili su u šumi..ko zna ..prepoznace..:heart::heart::heart:

vala bas...puna si mi ti sala...ko "kolac" vitamina...
jel sad metnem ovog smajlija : :D ili bolje pase ovaj : :mrgreen:
...ijao, ubi me neodlucnost...trep trep...:roll:

elem, kako smo mi to zene pa "ljepsi pol" ako nam npr. ujutro treba dva sata da se pretvorimo u coeka...ovaj, zenu?
troskove za (akademskog) frizera, kozmeticara, cupaca dlaka (kakolisetoonostrucno zove?...), instuktora padobranstva&ronjenja&origamija&joge, pedikera, manikira, zemske casopise, donji, gornji i srednji ves, seksi & evridej corape, cipele, kapute...da ne pominjem.

btw eto; mene stvarno mrzi da bacam pare na pomenuto - radije kupujem zadnjikrikmode prc gadgete, a vi? :mrgreen:

Pa, šminka, brate! Muškarci pojma nemaju sa šminkom i zato su "jači pol" - hvataju na mišiće.

Pa, šminka, brate! Muškarci pojma nemaju sa šminkom i zato su "jači pol" - hvataju na mišiće.

ma da...narocito ovaj ne zna da se nasminka...:lol:

transvestite1.jpg

http://images.google.com/imgres?img...24&prev=/images?q=transexual+&um=1&hl=en&sa=G

ebes mu sve ako ste vi normalne...:shock:
aj Tita vam nek se javi jos neko* ko je skonto da tema nema veze s dlakama vec...necim drugim...inace odo da skocim kroz ebenu terasu...:x

aj brankice idi...popi sveps, pocupaj preostale dlake...vezi dotu...radi nesto korisno...sta god oces..:confused:

ps sva sreca da stanujem u prizemlju...:mrgreen:

*osim one tri "dosade" - Borke, Lije i Unisaie...:lol:

Ok,sto se ljutis Vragana,zar samo ti mozes da kazes svoje vidjenje stvari ili moze jos neko..kao ja ..samo kazem sta sam kod tebe procitala ''izmedju redova''
i zans sta,nemoras govoriti svaki put o dlakama pa druge devojke osecaju potrebu da ti se kao nesto izvinjavaju sto su se opet provukle u tekst(kao i sto sam ja napisala)
I opet,ok,vidim ja da je ovo prepiska izmedju tebe i ,kako si ih nazvala--''tri dosade''..pa nastavite mozda nesto od svega urodi plodom
I vidim ja da je tema sa nazivom ulepsana sa znacima navoda,pa takooo da sve ovo moze biti jako opsirno...samo nam ti budi jasnija i kazi jasno i glasno --samo za devojke koje se osecaju ruzno mogu da pisu,da bi se slagale u stavovima..
I mazi se maslinovim uljem,jako je sunce ovih dana...

Ok,sto se ljutis Vragana,zar samo ti mozes da kazes svoje vidjenje stvari ili moze jos neko..kao ja ..samo kazem sta sam kod tebe procitala ''izmedju redova''
i zans sta,nemoras govoriti svaki put o dlakama pa druge devojke osecaju potrebu da ti se kao nesto izvinjavaju sto su se opet provukle u tekst(kao i sto sam ja napisala)
I opet,ok,vidim ja da je ovo prepiska izmedju tebe i ,kako si ih nazvala--''tri dosade''..pa nastavite mozda nesto od svega urodi plodom
I vidim ja da je tema sa nazivom ulepsana sa znacima navoda,pa takooo da sve ovo moze biti jako opsirno...samo nam ti budi jasnija i kazi jasno i glasno --samo za devojke koje se osecaju ruzno mogu da pisu,da bi se slagale u stavovima..

ali iskljucivo nakon suncanja, u suprotnom se dobija ten kuvanog raka :)

alergicna na...sunce, al fala na savjetu.

btw ne ljutim se. nema potrebe, a nema ni...svrhe.jel da? :cool:

Back