"ljepsi" pol...

gost 15307

Legenda
Poruka
56.060
elem, kako smo mi to zene pa "ljepsi pol" ako nam npr. ujutro treba dva sata da se pretvorimo u coeka...ovaj, zenu?
troskove za (akademskog) frizera, kozmeticara, cupaca dlaka (kakolisetoonostrucno zove?...), instuktora padobranstva&ronjenja&origamija&joge, pedikera, manikira, zemske casopise, donji, gornji i srednji ves, seksi & evridej corape, cipele, kapute...da ne pominjem.

btw eto; mene stvarno mrzi da bacam pare na pomenuto - radije kupujem zadnjikrikmode prc gadgete, a vi? :mrgreen:

elem, kako smo mi to zene pa "ljepsi pol" ako nam npr. ujutro treba dva sata da se pretvorimo u coeka...ovaj, zenu?
I očekivanja su od nas veća ;)
troskove za (akademskog) frizera, kozmeticara, cupaca dlaka (kakolisetoonostrucno zove?...), instuktora padobranstva&ronjenja&origamija&joge, pedikera, manikira, zemske casopise, donji, gorni i srednji ves, seksi & evridej corape, cipele, kapute...da ne pominjem.

btw eto; mene stvarno mrzi da bacam pare na pomenuto - radije kupujem zadnjikrikmode prc gadgete, a vi? :mrgreen:
volim sve što vole mladi :rolleyes:

nije da nismo lepse,nego imamo nize kriterijume,kod nas moze da prodje muskarac koji ne brije siske ispod miske,a dlakave grudi smo proglesile za muzevne.zamisli da se ja raskopcam sa dlakama na sisama pa i najgori bi pobeg'o.
a ima i ovo sto harmony kaze,uzivamo u tome.

ama zemske, opustite se - ovo je,naravno , sustinski zaebantska tema

pa prisjetite se onih prevruc vosak/osjetljiva koza/tup zilet/preuske pantalone/kurije oci od stikala (ima i toga, mojne se lazemo...)/neukrotivi brkovi/spaljena kosa...muka i zapitajmo se;
jel treba mi to sve da radimo - to odrzavanje, servisiranje...cemu to uopce?
evo, ja sad odo sa bacim Brown kroz prozor, dosta bilo...
a vi?

btw Borka i sevilja...slihtare jedne tj. dvije...uaaaaa...:mrgreen:

troskove za (akademskog) frizera, kozmeticara, cupaca dlaka (kakolisetoonostrucno zove?...), instuktora padobranstva&ronjenja&origamija&joge, pedikera, manikira, zemske casopise, donji, gornji i srednji ves, seksi & evridej corape, cipele, kapute...da ne pominjem.

Industrija mora da radi. Mislim da je i bolje tako, naravno cisto sa makroekonomskog nivoa gledano. :lol:
Pogotovo instruktor padobranstva. :lol:

Ja ne znam o čemu vi. Meni treba ujutru pola minuta da podšišam brke i još toliko da očešljam obrve, i povremeno mi se desi da moram da promenim gaće, to jest ako ih uopšte nosim taj dan...

Mnogo se bre opterećujete :?

pa prisjetite se onih prevruc vosak/osjetljiva koza/tup zilet/preuske pantalone/kurije oci od stikala (ima i toga, mojne se lazemo...)/neukrotivi brkovi/spaljena kosa...muka i zapitajmo se;
a vi?

:mrgreen: женке то раде да би привукле мужијаке.
У животињском свету не могу да се кинђуре, али колико знам отпуштају разне миомирисе које привлаче супротни пол...ми жене то не можемо баш тако ( мада постоји она теорија феромона у коју ја донекле и верујем), па морамо да се служимо доступним методама.:mrgreen:

:mrgreen: женке то раде да би привукле мужијаке.
У животињском свету не могу да се кинђуре, али колико знам отпуштају разне миомирисе које привлаче супротни пол...ми жене то не можемо баш тако ( мада постоји она теорија феромона у коју ја донекле и верујем), па морамо да се служимо доступним методама.:mrgreen:

ok, aj sad izedituj pa nam...dobrodosla...;)

evo, vis kako je Nesto primjenila teoriju u praksi - Nesto, bravo za gace!
znaci, uzvratimo istom mjerom, mijenjajmo gace svaka 3 dana...zbog feromona...back to roots...
sta fali? oni to rade tj. ne rade pa zive...s nama...ponekad.
:mrgreen:

a vi?

Nisam šlihtara. 8)
Jednostavno, zar nije logično da nama, ženama, muškarci budu "lepši pol"? Govorim o ličnom, subjektivnom doživljaju.
Apropo teme: radimo to iz istog razloga zbog kog se muškarci, recimo, briju, koriste after šejv, ili usklađuju boje odeće.
Pogled, bačen u ogledalo, prvi je korak za podizanje (ili spuštanje) samopouzdanja. Ako si zadovoljna/zadovoljan svojim izgledom, onda je to veoma dobar početak i za osećanje unutrašnjeg, kompletnijeg zadovoljstva.
Ali, ne težimo da budemo lepe stvari. Nismo slike mrtve prirode.

Uuu, ***... Predosećam da će ova tema da ode u drugom pravcu. :lol:

opet ti...metroseksualci...?
mada, u svakom muzjaku cuci taj... paun
stvar je izgleda samo u budzetu...a? :think:
Па јес' вала, паунови и лавови и ...али женка привлачи тиме што је спремна за date :D

Ја нпр. баш волим да се дотерујем, волим лепо и лепу гардеробу, волим да се шминкам...али ништа претерано...таква ми природа.:mrgreen:

И толико сам преоптерећена својим послом, мозак ми је спржен којекаквим информацијама да напросто нисам у стању да лепо елаборирам на задату тему. :(

Nije to sve skupo i nije potrebno mnogo vremena. Najvaznije je da imas cisto, svoje, slobodno, prakticno i toplo kupatilo, u svom stanu, da zivis bez matoraca, da te ne bi pitali sto ne izazis iz kupatila i da ti ne bi iskljucivali bojler, i da te ne pitaju sto peres kosu, i treba da imas ciste peskire na dohvat ruke.

To je jos jedan razlog zasto hocu da imam svoj stan prre nego sto pocnem da zivim kako ja hocu.

Back