- Poruka
- 21.848
sad ne radim jer imam 30+ e to bi vec bilo bezveze
a sa 20 sam se zvalila na svakom cosku i bas volim to na javnim mestima, sta cu![]()
dobro dobro, ne morash mi se pravdati, necu te zzeniti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad ne radim jer imam 30+ e to bi vec bilo bezveze
a sa 20 sam se zvalila na svakom cosku i bas volim to na javnim mestima, sta cu![]()
dobro dobro, ne morash mi se pravdati, necu te zzeniti![]()
bilo je pola 7 popodne.plaza polupuna.bili su prekriveni delovi koji su trebalina 2-3 metra bili parkirani neki penzosi.oni nisu skontali.samo su provalili neki tinejdzeri,pa su gledali sa nekih 10 metara.to je i normalno u njihovim godinama.mada,nisam ni ja imao tada bas nesto puno godina.bio sam i ja u tim teen godinama.
sta da ti kazem,jednom i u liftu.u wc-u na faksu.
kada malo bolje razmislim,ne znam ni zasto sam to radio,ali bilo mi zanimljivo.
Пола вас има трип за секс на јавном месту, а овамо шатро ******љење није ок.. Симпатично..
ju,asi ekstremna.ja jednom imao pivo na javnom mestu.
![]()
Sad nam još kaži i da ste se snimali i da taj snimak (foto album) uveliko kruži internetom, i upucala si nas !!?![]()
nismo se snimali
nismo na javnom mestu, jesmo u gajbi
al snimak ne kruzi nigde![]()
Meni je to nekulturno i prilično gadno da vidim kako se balave, onako sočno, na sred šetališta/ulice/trga... I to ne ono ljubljenje jednom - dva puta, nego imam utisak da jedno drugom jezikom kroz usta čiste debelo crevo
Nekoliko puta sam se posvađao sa svojom devojkom jer nisam hteo to da radim, poslednji put pre par sati![]()
Nekulturno nije ali odvratno jeste ako su akteri ruzni.Da li vam je odvratno/nekulturno kada vidite alavo ******ljenje na sred ulice?
Š'o, jel se nudiš da glumiš il' bi samo da kibicuješ !?![]()