Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
el su za njih zaduzeni komunalci, ono... remecenje javnog reda i mira? 
kapiram da ih ne vodite u mardelj i ne opstite sa njuma

kapiram da ih ne vodite u mardelj i ne opstite sa njuma

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
el su za njih zaduzeni komunalci, ono... remecenje javnog reda i mira?
kapiram da ih ne vodite u mardelj i ne opstite sa njuma![]()
onda gu mandajte
Ima scena u Zlom Porucniku, ali sa N.Kejdzom gde
on startuje dvoje u akciji ispred nekog kluba.
Znaci... fantasticno![]()
za remecenje javnog reda i mira su zaduzeni panduri koji mogu samo da opomenu, privedu ali ne i da kazne....znaci, ako ti se neko dere u zgradi cele noci, cuti i trpi jer alat da ih kaznis nemas.....
za remecenje javnog reda i mira su zaduzeni panduri koji mogu samo da opomenu, privedu ali ne i da kazne....znaci, ako ti se neko dere u zgradi cele noci, cuti i trpi jer alat da ih kaznis nemas.....
Pocni joj skidati gatje . Opametice se brzo !Meni je to nekulturno i prilično gadno da vidim kako se balave, onako sočno, na sred šetališta/ulice/trga... I to ne ono ljubljenje jednom - dva puta, nego imam utisak da jedno drugom jezikom kroz usta čiste debelo crevo
Nekoliko puta sam se posvađao sa svojom devojkom jer nisam hteo to da radim, poslednji put pre par sati![]()
ja opstio na plazi u herceg novom sa ribom u 2 popdne,sred sezone,a ovom smeta sto se ljudi ljube.da je vid'o kako opstimo ispod peskira,verovatno bi umro.
ja opstio na plazi u herceg novom sa ribom u 2 popdne,sred sezone,a ovom smeta sto se ljudi ljube.da je vid'o kako opstimo ispod peskira,verovatno bi umro.
bilo je pola 7 popodne.plaza polupuna.bili su prekriveni delovi koji su trebaliili je mnogo velik peskir bio ili ste se vi samo nadali da drugi ne pakiraju zasto se migoljite)))
Vi ste najobičniji, pokvareni bludnici! Stidite se! Kako samo možete? Odvratni ste i pokvareni! Užas!!!
Meni je to nekulturno i prilično gadno da vidim kako se balave, onako sočno, na sred šetališta/ulice/trga... I to ne ono ljubljenje jednom - dva puta, nego imam utisak da jedno drugom jezikom kroz usta čiste debelo crevo
Nekoliko puta sam se posvađao sa svojom devojkom jer nisam hteo to da radim, poslednji put pre par sati![]()
ja sam to oduvek obozavala. u kaficu, na ulici, bilo gde.
i sad volim ali ne radim
sad si poshtena riba![]()