******ljenje na sred ulice

Da li vam je odvratno/nekulturno kada vidite alavo ******ljenje na sred ulice?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Апсолутно ме не занима ко шта ради.. Пичим својим путем и то је то.. Ок није реално да се неко поватава, пегла итд итд на клупи у сред парка где можда има и деце неке, ал' опет није мој посао да причам о томе..

za remecenje javnog reda i mira su zaduzeni panduri koji mogu samo da opomenu, privedu ali ne i da kazne....znaci, ako ti se neko dere u zgradi cele noci, cuti i trpi jer alat da ih kaznis nemas.....

Sorry, nisam video odmah post, a ne znam kako :think:
...
Znači mora da se primeni zakon linča :evil:
Mislim, neam ja problem ako se privatavaju na ulici,
čak i orgijanje mi je Ok... ali negde na Ibici i sl.,
ali pošto je samo ljubljenje u pitanju... postavčljaču teme,
ne budi retard, uživaj u devojci koja te želi :D

policija ne kažnjava, kažnjava sud...

tumblr_lpf98z6Ex11qlw12eo1_500.png

Meni je to nekulturno i prilično gadno da vidim kako se balave, onako sočno, na sred šetališta/ulice/trga... I to ne ono ljubljenje jednom - dva puta, nego imam utisak da jedno drugom jezikom kroz usta čiste debelo crevo :cool:
Nekoliko puta sam se posvađao sa svojom devojkom jer nisam hteo to da radim, poslednji put pre par sati :lol:
Pocni joj skidati gatje . Opametice se brzo ! :mrgreen:

ili je mnogo velik peskir bio ili ste se vi samo nadali da drugi ne pakiraju zasto se migoljite :))))
bilo je pola 7 popodne.plaza polupuna.bili su prekriveni delovi koji su trebali :cool: na 2-3 metra bili parkirani neki penzosi.oni nisu skontali.samo su provalili neki tinejdzeri,pa su gledali sa nekih 10 metara.to je i normalno u njihovim godinama.mada,nisam ni ja imao tada bas nesto puno godina.bio sam i ja u tim teen godinama.
Vi ste najobičniji, pokvareni bludnici! Stidite se! Kako samo možete? Odvratni ste i pokvareni! Užas!!!

sta da ti kazem,jednom i u liftu.u wc-u na faksu.
kada malo bolje razmislim,ne znam ni zasto sam to radio,ali bilo mi zanimljivo.

Meni je to nekulturno i prilično gadno da vidim kako se balave, onako sočno, na sred šetališta/ulice/trga... I to ne ono ljubljenje jednom - dva puta, nego imam utisak da jedno drugom jezikom kroz usta čiste debelo crevo :cool:
Nekoliko puta sam se posvađao sa svojom devojkom jer nisam hteo to da radim, poslednji put pre par sati :lol:

ja sam to oduvek obozavala. u kaficu, na ulici, bilo gde.
i sad volim ali ne radim

Back