Lizzardi - stvar prosla( zavera demonskih fokusa & losa nauka ), PUTOVANJE KROZ VREME

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Black_star

Buduća legenda
Moderator
Poruka
30.051
Uskoro cu okoncati bajke na ovom podforumu,al ajd kad sam vec izigravao konja zelenka,da vam ispricam i ovo....nekim bajkama zovu smakove sveta, sta nas briga ,hajde jednom za promenu da pomislim da u globalu ide lep zivot za duga vremena,iako i sutra mozemo da zginemo kao brus vilis...
Znaci,smak sveta od kineza sa satarom...eto tome se sebi nadam.ostali nek zive na mnogaja leta.
A ovo....putovanje kroz vreme.sigurno navlakusa,a za ovaj `format` foruma ide ko alva
nek mi izvine niburui,lizardi,i ostali arhineprijatelji,...
LIZZARD RACE
Ne postoji zavera gustera, jer ne postoje gusteri...demoni saptaci usmere coveka da trazi nesto sto ne postoji, da gubi mozak i strahuje, itd. ko nam je kriv? samo to mogu... Bilo je vizitora u Sumeru, Andima, tome slicno, ali istoriju odredjuje ljudski faktor.Grudva niz brdo...
Postoji sauronska rasa, ali ne poticu iz Oriona, vec...sa ove planete. I sad nisu tu...

Pre milion godina reptil velosiraptor evoluriao je u inteligentno bice sposobno da misli.U vreme kad je covek bio tek u razvoju, kao australopitecus, ova rasa je stajala vec na vrhu svoje evolucije. Bili su i u prednosti,jer su od pocetka bili dvonosci (covek je poceo od Jove djiha-djiha cetri krute)...Najpre je mozak postao razvijen da reaguje na apstraktne koncepte i razvije se do stepena svesnosti, da moze da ocuva dusu. Poceli su da koriste orudje i odecu. Rep i vilica im se smanjila, visina se povecala, kandze na nogama i rukama su nestale i postali prsti, zenice i koza reptila. Nastanjivali su Lemuriju...To je bilo ostrvo deset puta manje od Australije, u Indijskom okeanu...Razvili su svoju civilizaciju do te mere da su poceli da prave interstelarne brodove. Hteli su da nastanje druga mesta, ali su razvili bitan osecaj za moral, i nisu hteli da smetaju coveku u evoluciji... Spakovali su kofere i napustili planetu. Otisli su na 4.planetu zvezde Alpha Centaur...
Vulkanska erupcija unistila je Lemuriju. Ipak, s vremena na vreme, dolazili su i na Zemlju,ali tajno,pecine i podzemne baze, u Evropi, Australiji, Okeaniji, Centralnoj Americi...Postoji jos reptilskih rasa u svemiru, ali nemaju dodira s ovom planetom.
Ovi reptili imaju veliko postovanje za coveka, jer su ga pratili jos `u pelenama`. Trenutno se bave teraformiranjem drugih,negostoljubivih planeta, kako sebi, tako i drugim civilizacijama...

Poslednja izmena:
JOHN TITOR, NOSTRADAMUS, CRONBUS, KASPER HAUSER, ANDREW CARSSIN PUTNICI KROZ VREME

zapis jedne seanse:
SEDNICA 29/AUG/98

Medijum: Jorge Olguin

Sagovornik: Horacio Velmont

Subjekti koji su došli da razgovaraju: Kronbus (njegov thetan), Johnakan Ur-El

Sagovornik: Ko će doći na prvo mesto?

Kronbus: Moje ime je Kronbus ...

Sagovornik: Slušam vašu poruku.

Kronbus: Ja sam putnik kroz vreme.

Sagovornik: Zemaljski?

Kronbus: To je tačno. Ja dolazim iz godine 2555, prema vašem vremenu.

Sagovornik: Gde ste u ovom trenutku? Mislim na vaše fizičko telo ...

Kronbus: U mom fizičkom telu ja sam ovde, u ovom vremenu, u vašoj sadašnjosti.

Sagovornik: Na kom mestu?

Kronbus: Na mestu koje nazivete okolinom Buenos Airesa i sada komuniciram telepatski s vama.

Sagovornik: U okolini Buenos Airesa? To je zanimljivo! Očigledno da niste rođeni u ovom vremenu, nego ste se samo pojavili ... Je li to tačno?

Kronbus: Ja sam putnik kroz vreme. Rođen sam u vašoj budućnosti.

Sagovornik: Naravno, ali pitam, kako ste se pojavili u našem vremenu.

Kronbus: Rođen sam u godini 2525. To znači da sada imam 30 godina.

Sagovornik: To je jasno, ali moje pitanje je kako ste se pojavili ovde, u našem vremenu iz godine 2555. Jeste li se pojaviti iznenada, ili to izrazili na neki drugi način?

Kronbus: Naravno, to je kao kad odjednom ima svetla, otvor se vidi i moj se obris pojavljuje ...

Sagovornik: I pomislio sam na nešto slično, jer postoje mnogi filmovi naučne fantastike - očigledno oni nisu toliko nerealni - gde je prikazano to što navodite ... Ima li to veze s tim?

Kronbus: ... Da, osim toga što ja ne dolazim nekakvim letećim strojem koga vi zovete NLO, niti bilo čim sličnim. Konkretno, to je neka vrsta pokreta, sam uređaj je uz mene, i ja se sa tim uređajem mogu kretati opet i opet.

Sagovornik: Postoji američki film snimljen za televiziju, emituje se po poglavljima pod nazivom "putnici", gde se može videti to što govorite ...

Kronbus: Šta se događa je to da je ta TV serija koju spominjete snimljena pre 30 godina u vašem vremenu, - mi smo sada u 1998 -,dakle u 1960, i treba pomenuti da trenutno nestajanje ne postoji kao što je prikazano u toj TV seriji. Ali poređenje vredi, jer misije koje pravimo praktično su slične onima u toj seriji. No, molekularni raspad je puno sporiji. Traje gotovo 20 sekundi. Nije trenutno.

Sagovornik: Da li postoji neki bol u trenutku prelaska?

Kronbus: Ne, ne postoji, samo neki svrabež, kao trnac, ali ništa drugo.

Sagovornik: Ima li mnogo putnika kroz vreme ovde na Zemlji?

Kronbus: Moglo bi biti 30 ili 40, više - manje.

Sagovornik: Kakvi su vaši lični podaci? Mislim na izgled. Naravno, to je ono što se može videti.

Kronbus: Pa, ja sam 1, 80 m. visok, težina 88 kg, imam crvenkastu kosu, ono što vi zovete riđ, kratku, ali zalizanu, imam plave oči, vrlo sam razvijen i naučio sam sve vrste borilačkih veština, sadašnjosti i budućnosti.

Što znači da imam potpunu kontrolu nad svojim telom, mogu usporiti otkucaje srca do 20 u minuti, a mogu ih i ubrzati, ako želim, sve dok to ne izgleda kao tahikardija, na 150 otkucaja u minuti.

Sagovornik: Ima li neke povezanosti između vas i Kaspar Hausera, koji je takođe putnik kroz vreme?

Kronbus: On je moj partner, došao je u svoje vreme pre i sada, jer mi stalno putujemo.

Sagovornik: Konkretno, šta je vaša misija ovde?

Kronbus: Imam različitih misija. Ali u ovom trenutku tu sam jer moram da popravim politički problem koji se pojavio u regiji Buenos Airesa - i nije vreme da se to objavi - Osim toga, ja koristim priliku da komuniciram telepatski kroz ovo vozilo (čoveka), kako bi otklonili sve sumnje koje biste mogli imati.

Sagovornik: Naši Vodiči su nas obavestili da je Nostradamus putnik kroz vreme ...

Kronbus: Nostradamus jeste putnik kroz vreme ... Međutim, on se ne zove kao mi. Sva naša imena se završavaju sa "bus". Na primer, ja se zovem Kronbus.

Sagovornik: Do koje mere znate pitanja koja ću vas pitati?

Kronbus: Ja ću odgovoriti kao normalan, običan čovek: Ja nisam Duh oslobođen tela, ja sam jednostavno ljudska osoba koja komunicira telepatski, mi imamo moć da to činimo, i ono što mogu da odgovorim, odgovoriću , ono što ne znam- ne znam, a što je zabranjeno za mene da kažem - neću reći. Prosto.

Sagovornik: Pored toga, koliko razumem, Duhovni entiteti koje predsedavaju ovom sednicom prenose vam telepatski neke odgovore koje morate cenzurisati... Je li tako u ovom slučaju?

Kronbus: Naravno.

Sagovornik: Da li mi - vozila - predstavljamo prepreku za neke odgovore? Pitam, jer imam saznanje da su bića koja komuniciraju ovim putem limitirana znanjem koje vozilo poseduje.

Kronbus: Naravno, to je tako. Pored toga, ja sam takođe medijum, u svoje vreme kanalisao sam anđeoska bića iz šestog plana, božanske osobe sedmog nivoa, i tako dalje. Kanalisao sam čak i Eloah (ime jednog od Kreatora stvorenih od Apsoluta, kakav je bio i Jehova, jedno vreme, na Zemlji.), ali nisam prvi čovek koji je to učinio.

Sagovornik: Da li je moguće znati ko je bio prvi čovek koji je to učinio?

Kronbus: Da, ovo vozilo će to učiniti uskoro. Najviše biće koje je do sada kanalisao je Energija, Hrist.

Sagovornik: Kada se vratite u svoje vreme, koji datum će to biti?

Kronbus: Obično, da ne bismo imali psihičkih problema, ako sam ovde nedelju dana, od svog vremena uzmem nedelju dana.. Ali, ako hocu, mogu vratiti sebe tačno u onu sekundu kad sam otišao, bez utrošenog vremena. Na primer, otišao sam 3. marta godine 2555, u 03:00 u popodnevnim satima, a vratiću se 3. marta 2555 u 3 sata i jednu minutu u popodnevnim satima.

Sagovornik: Stvar je razjašnjena .... Koliko dugo ćete ostati u ovoj sadašnjosti?

Kronbus: Ne znam još, jer imam neke stvari da završim... Imam aparat "prevodilac", komunikacijski uređaj i optički pretraživac ugrađen u moje čelo, gde bi "treće oko" trebalo da bude, sa tim sam kontrolisan iz budućnosti, kako ne bi činio pogreške.

Sagovornik: Kako se maskirate ovde? Mislim, možete li proći nezapaženo među nama?

Kronbus: Ja se ne maskiram. Ponašam se kao normalna osoba, prosto zbog toga što ja jesam normalna osoba.

Sagovornik: Ali imate li ovde neke aktivnosti, mislim, radite li negde ili tako nešto slično?

Kronbus: Ne, jer ostajem kratko. Ali mi smo u mogućnosti - kako ne bismo mogli biti? -nakon nekoliko vekova ispred vas - da imamo svu potrebnu dokumentaciju kako bismo prošli nezapaženo: isprave o identitetu, poslovnicu, medicinske karte, kreditne kartice, stare, koje imate, jer u moje vreme sve se rešava na drugi način, sem toga ni pesos ni dolar ne postoje, mi zovemo "kreditima" novac našeg vremena ...

Sagovornik: Možete li biti u mogućnosti da se, kao što sam zaključio po onome što smo pominjali, vratite juče i ubijete me?

Kronbus: Teoretski da, ali to je nemoguće u praksi ... možemo, ali sve se beleži u računare ... dobro, u moje vreme ova vrsta strojeva se ne naziva "računarima" , ali govorim tako da me razumete ... Svako ima apsolutno slobodnu volju da čini sve što želi, niko nas ne kontrolise kao marionete iz budućnosti, ali mi imamo uređaj koji šalje odmah drugu osobu da se uključi u ovo vreme, kako bi ispravila tako nešto. Osim toga, ako se desi vremenska modifikacija protiv onoga što je opšta sudbina, "crveno svetlo", kako se kaže u vaše vreme, automatski se uključuje i oni će tad znati da sam ja napravio pogrešku.

Odmah dolaze kako bi se to sprečilo... Mi ne možemo menjati ništa... Ono što radimo jeste upravo suprotno: sprečavamo da se nešto promeni. Kao što vam je moje vozilo reklo pre, jer sam pročitao njegov um savršeno, pre početka sednice, ako je Brut pao sa kola i slomio vrat, jedan dan pre ubistva Cezara, ili je oboleo od zarazne bolesti i umro, nedelju dana pre toga, mi, kao putnici kroz vreme, imamo obavezu da izbegnemo da on ide kolima ili da sprečimo da umre tako što mu ubrizgamo vakcinu, jer mi ne možemo dopustiti da se istorija prestane odvijati - Brut mora ubiti Cezara ...

Sagovornik: To je jasno, ali ti si mi ukazao na to da je moguće, barem u teoriji da, na primer, u ovom trenutku uzmem nož i ubijem ovo vozilo ...

Kronbus: Naravno da je moguce!

Sagovornik: Pa ... kako je onda to povezano sa slobodnom voljom? Mislim prema onome što smo rekli malopre, slobodna volja postaće relativna.

Kronbus: Slobodna volja je relativna prema svim sudbinama. Na primer, umesto da uzmete taksi, uđete u autobus i tu nađete osobu koja vam ponudi zaposlenje. Da ste uzeli taksi ne biste upoznali tu osobu. Izabrali ste autobus, ali u igri koju je stvorio Bog, već je programirano da izaberete autobus...

Sagovornik: Ne razumem, jer ako je Bog stvorio ovu igru, gde je tu moja slobodna volja?

Kronbus: U činjenici da si ga izabrao. Slobodna volja je tu. Imate potpunu i apsolutnu slobodnu volju, koju niko ne bi mogao ograničiti. Ali, nakon što delujete na temelju svoje slobodne volje, istorija je već napisana. I upravo se to ne može menjati. Kako bih vam rekao...Imate stare računare ... Pošto u moje vreme, očigledno, ne znate za stotine i stotine gigabajta koje naši uređaji imaju, a većina običnih računara danas jedva da imaju nekoliko gigabajta ... Naši Hard diskovi, manji od 1 vašeg centa, sadrže 10 nacionalnih biblioteka svake zemlje. Ono što hoću da kazem ... kako da objasnim? Jer ja nemam lakoću izražavanja duhovnih entiteta bez tela ... S tog razloga sumnjam da mogu... Hajde, pokušaću ...

Na primer, ja vam dam računar na raspolaganje i vi morate da uradite neki posao, ali tastastura ne radi opet, tako da ako pokušate nesto ponovo napisati, vi ne brišete ono što je već gore, pa tako ne možete napisati nešto novo ... Ja vam čitam um telepatski ...Daću vam još jedan sličan primer: ako je vaš rekorder loš, vi ne biste nikako mogli snimiti moj glas preko nekakve muzike koju je imao pre, onda ta kaseta ne bi bila dobra za dva snimka ... Da li me pratite?

Poslednja izmena:
Sagovornik: Da, savršeno...

Kronbus: Zamislimo istu stvar s disketom ovog trenutka koja vam omogućuje da napravite samo jedan snimak: napišete rad, možete to učiniti kako god želite, ali kada je to učinjeno, ne možete preko toga... Stroj čini pravopisne i gramatičke ispravke ili šta god, ali ako umesto "večere" želite staviti "ručak", to ne možete učiniti, jer ste već stavili "večeru". Dakle, ono što je napisano ne može se menjati unatrag.

U ljudskom životu je ista stvar. Možete se oženiti, biti razvedeni, samac, možete se suzdržavati od polnih odnosa, itd. Ali kada ste jednom u braku, ne možete se vratiti u prošlost i menjati to kao da to više nije brak...

Onda, isto tako, nije istina da imate ograničenu i svedenu slobodnu volju. Nakon što je akcija napisana i odživljena u slobodnoj volji, to je i učinjeno.

Sagovornik: Što znači da moje akcije danas definišu ono što će se dogoditi sutra?

Kronbus: Naravno! Pretpostavimo da ste sutra pozvani na seosku vikendicu, ali vi ipak kažete: "Ne, sutra ću ostati da uradim neke kopije koje treba da predam u ponedeljak."Već ste isplanirali svoj dan. Zatim, vi ne presecate svoju slobodnu volju za sutra. Već ste je programirali. A onda, iako želite ići, ne možete, jer ljudi su već u automobilu, nemate način komuniciranja s njima telepatski, ne znate gde je kuća tačno, ako je u Garinu, u Tortuguitasu ili u Pilaru ... Zatim, vi ćete reći: Ja sam pogazio svoju slobodnu volju "... Ne, niste ....

Sagovornik: To je jasno.

Kronbus: Ali vi možete prestati raditi, otići u bioskop, ali ne više na seosku kućicu.

Sagovornik: S obzirom na okolnosti, na neko vreme, da li je ovo nekad propalo?

Kronbus: Ne, to je nemoguće, jer je prethodna istorija već snimljena, bilo kakve izmene će se pojaviti u našim računarima.

Sagovornik: Da li bi to bilo nešto kao film koji je već snimljen?

Kronbus: Naravno ... Mi imamo duge filozofske rasprave po tom pitanju u budućnosti. Na primer, zašto pustiti Hitlera da živi, zašto i dalje živi Atila, zašto dopustiti da Aleksandrijska biblioteka bude spaljena, zašto ne bismo varali?.. Na primer, zašto mi ne bismo mikrofilmovali sve knjige Aleksandrijske biblioteke i koristili ih u budućnosti ... Zato što bismo promeniti stvari u budućnosti koje ne treba menjati tim saznanjem!

Sagovornik: Možda bi se moglo reći da je ono što sada izgleda dobro, sutra, gledajući rezultate, uopšte ne bi bilo dobro ...

Kronbus: Kako god, svejedno postoje stvari koje su izmenjene u budućnosti, ali one su izmenjene, jer su morale biti izmenjene. A sada ću vam reći nešto što će dodati još malo konfuzije: Čak su i putnici kroz vreme već predviđeni u istoriji, jer oni su deo događaja koji su se već dogodili i zabeležili ...

Sagovornik: Kako to?

Kronbus: Ja ću vam to objasniti. Ja, Kronbus, putujem u prošlost, imam filozofski dijalog s Aristotelom. U budućnosti, izdam esej o tom dijalogu i objavim tu knjigu s Aristotelovim dijalozima - u moje vreme ne postoje knjige, postoje mikrofilmovi, ali pretpostavimo da imamo knjige - Ja sam promenio nešto, jer sam uzeo filozofiju iz prošlosti... Međutim, ovo bi takođe bilo predviđeno u istoriji, zabeleženo u nasim registrima...

Sagovornik: Razumem ... čak i činjenica da postojite, nekako menja budućnost?

Kronbus: Naravno! Ja sada menjam nešto, jer ćete sutra objaviti knjigu koja otkriva da ste govorili sa mnom i koja kaže da je putovanje kroz vreme moguće ... Postoje ljudi koji će verovati, a i ljudi koji u to neće verovati , ali barem ćete promeniti neke teorije. Ali, to je predviđeno, inače ne bih komunicirao. Da pojasnimo bolje ovo pitanje, ja, iz mog vremena, gledam ovu komunikaciju kao na prošlost, to znači da je ona već deo istorije koje nas oba proživljavamo u ovom trenutku. Ova komunikacija se održava, jer se ona već dogodila.

Sagovornik: Sad vidim jasnije ... Šta perceptivno možete znati o onom što će se dogoditi sutra, prekosutra, i u bilo koji dan u budućnosti?

Kronbus: Ako ste mislili o tome da li imam odobrenje za to, rećiću: Ne, jer ja to ne mogu reći.

Sagovornik: Nisam mislio na odobrenje, ali ako sa sigurnošću znate šta će se dogoditi - ili se dogodilo - sutra, na primer?

Kronbus: Ako ste mislili da li ja mogu znati moju budućnost, ako iz 3. marta 2555 - dana koji sam dosad dosegao - mogu znati šta će se dogoditi 4. marta, odgovor je Ne, ne znam. Ali ako misliš da li ja mogu znati ono što će se dogoditi sutra u tvoje vreme, odgovor je - da, ja to znam, jer je to za mene prošlost, ali ja ti to ne mogu reći...

Sagovornik: Da vidimo da li sam razumeo: vi znate sa sigurnošću, bez ikakve sumnje, sa svom tačnošću i jasnoćom, šta će se meni dogoditi sutra?

Kronbus: A kako ne mogu znati ako sam putnik kroz vreme?! Ja to znam savršeno. Ja mogu znati da li ste trijumfovali, da li ste otišli napred, da li je grupa postala poznata izvan ove zemlje ... Sve o tome znam, ali mi to je zabranjeno da kažem, jer bih vas tako uslovio. Ako bih vam rekao: "Da, biće pobeda u potpunosti", možda ćete početi da se ponasate "opušteno" - govorim jezikom vaseg vremena, tako da me razumete - pa bi se na taj način uslovilo da ne dođe ni do kakve pobede!...

Na isti način, ako bi vam rekao: "Omanućete u potpunosti", a pošto je ovo sigurno poslednja sednica, od tada ćete se posvetiti, na primer, stolariji i možda nešto što je veoma važno time bude izmenjeno.. S tog razloga, ponavljam, to se ne može reći. Ovo je takođe zabranjeno i u mojoj budućnosti, jer je stroj, na način na koji je programiran u nekoj vrsti tunela, ali kvantnog tunela, u vremenskog rupi, sprečen da to učini. Vremeplov je uvek programiran za prošlost. Tako ne možemo ići u našu budućnost.

Sagovornik: Zar ne možete otići u svoju budućnost na bilo kakav način?

Kronbus: Ne, u našu budućnost ne možemo ... Mogao bih varati ... Postoji fizički zakon koji se ne može prekršiti. Možete otići u svoju prošlost, ali ne možete ići u svoju budućnost. (Napomena: ovo je ograničenje njihove tehnologije, a ne nemogućnost)

Sagovornik: Imate li i vi thetan, odn. dušu ili više-sebe, mislim, duhovni deo? Možda ovo nije vrlo inteligentno pitanje, ali ja želim da ga potvrdite u svakom slučaju.

Kronbus: Kako ga ne bih mogao imati? Naravno da imam thetan! Ono što želim pojasniti jeste da nemam mudrost, nego vise tehničku aplikaciju u sebi. Ako se pitate o mojoj inteligenciji, koeficijent bi u ovom trenutku rekao da je blizu 180, što jeste veći IQ.

Ali, to nije filozofski koeficijent, već više tehnološki dodatak... Ja mogu sastaviti bilo koji uređaj u ovom trenutku iz moje ruke.

Osim toga, u ovom trenutku se mogu meriti s najvećim prvacima karatea na planeti, mogao bih ih poraziti. Ja bih bio deseti Dan. Imam brzinu tako, ali tako veliku da mogu pobediti fizički svakoga ...

Sagovornik: Ja bih želeo da pitam ...

Kronbus: To što hoću da kažem je da ako bih hteo da varam ... Na primer: Ja od 3. marta 2555, kao Kronbus putujem 3 dana u prošlost da bih svom drugom Kronbusu dao uređaj za putovanje kroz vreme,e pa, taj Kronbus ne može otići u budućnost...

Ako vama dam uređaj, i kažem: Dođite, odvešću vas na turneju u 2500, e , ni vi ne možete doći zbog problema mase ... ni vasa duhovna masa ne može ići ... To je zabranjeno.

Ne može se ići u budućnosti. U prošlost je to moguće, jer je prošlost ... To je dimenzioni paradoks u kojem možete putovati u prošlost kako bi se predupredile izmene, ali ne u budućnost...

Sagovornik: Da li se neki Putnik vratio u vreme Isusa i rekao mu, na primer: "Učitelju, ja sam putnik kroz vreme", a Isus ga zaista prepoznao ? ili ovo vozilo, na primer, kad je bilo inkarnirano kao Jovan Krstitelj?

Kronbus: Ovom vozilu se nije desilo tako nešto, ali se to dogodilo Isusu. No Isus to nije znao. Imate knjigu, od pre 15 ili 20 godina, više ili manje, pod nazivom "Trojanski konj", datum se ne zna tačno, gde se Isus praktički smatra Bogom ... Isus nije bio vračara ili nešto slično.

Dva putnika su bila prisutna pred njim, i on ih je pitao, ne sa žudnjom, već jednostavnom znatiželjom, da li će se njegova reč proširiti, i šta će se dogoditi s njim ...

Sagovornik: Da li je putnik kroz vreme odgovorio?

Kronbus: Da, on mu je odgovorio. On je rekao:.. "Ostani miran, sve što će biti, biće" i potapšao ga je po ramenu. Isus je bio zadovoljan tim rečima, "sve što će biti biće", Isus ih je uzeo kao valjane, da će mu misija biti uspešna.

Sagovornik: Premeštamo se na drugu temu ... Možete li pročitali moj um?

Kronbus: Imam neki tehnički dar telepatije, ništa više.

Sagovornik: Pitanje je, ako mi možete reći nešto bez pitanja, mislim, bez iznošenja pitanja koje sada imam u mislima. Bilo bi interesantno da mi odgovorite ...

Kronbus: Da, mogu to učiniti ... Postoje mnoge stvari. U osnovi, želite da saznate nešto o vašem fizičkom delu, da li će se on pogoršati mentalno ... stvari koje ste ugradili u vašu podsvest koje još ni sami niste izneli na svetlo, pa se bojite da u nekom trenutku nemate ozbiljne psihološke probleme, neke psihičke poremećaje, koliko godina ćete živeti, da li ćete sutra biti u redu fizički ili ćete se pogoršati, da li ćete biti u invalidskim kolicima ...

Sagovornik: Tačno, to su moje brige, u osnovi misleći na moju misiju ... Ali prvenstveno sam zamislio pitanja o vremenskom putovanju.

Kronbus: Dobro. Onda, pre nego što odem, ja ću vam dati neke informacije ... Notbus, to jest Nostradamus, putovao je mnogo puta kroz vreme, i nekako, dok je bio u izvesnom mračnom dobu - on nije bio ovlašćen, a niko mu nije ni zabranio - dao je neke vrste informacija - gledali su ga kao vidovnjaka, vračara ili nešto slično čudaku - kasnije više nije putovao kroz vreme, jer je postao psihički poremećen , ego ga je prevladao, preokupirao...

Sagovornik: Ja sam iznenađen!

Kronbus: Naravno! Kada putujemo kroz vreme naše psihičke sposobnosti moramo vrlo dobro stabilizovati, da ne bismo pogrešili ...

Sagovornik: Da li vi, kao putnici kroz vreme, imate seksualne odnose?

Kronbus: Hvala Bogu da u budućnosti tako nešto i dalje postoji! Svaki dan imam polni odnos sa svojom ženom ... Mi se ne venčavamo s papirima ili svim onim formalnim glupostima ... direktno smo upisani, i ako je naš zajednički život negativan, direktno se razdvajamo ... Moja supruga je visoka 1,70m, ona je plavuša, a njena kosa raste do struka ... imamo takve polne odnose da, ako biste snimili film, zaradili biste bogatstvo na njima...

Sagovornik: Moje pitanje je bilo u drugom pravcu ... hteo sam da znam da li ovde, u ovom vremenu koje nije vaše, možete imati seksualne odnose ili da li je to zabranjeno iz nekog razloga.

Kronbus: Ne, to nije zabranjeno, možemo imati polni odnos s odgovarajućom zaštitom, tako da neko ne ostane trudan. To ne menja ništa.

Sagovornik: Jesu li žene našeg vremena lepe ili ružne u odnosu na budućnost?

Kronbus: Možda, u naše vreme, 26.veku, opet će doći isti trend kao u 20. veku, vitka žena, u 2200-im trend se promenio u bucmastu ženu ... Ukusi su se menjali ... Osim toga, to nisu tolike godine. Šta mislite da će se promeniti u 500 ili 1000 godina?

Sagovornik: Jeste li bili otelotvoreni ovde? Hteo bih da znam da li je moguće da se vi, kao putnik kroz vreme, suočite s vašom, Kronbusovom inkarnacijom ovoga vremena?

Kronbus: Savršeno mi je moguće da sretnem sebe, ali bez otkrivanja ko sam trenutno, niti ko sam bio, ili ko sam prestao biti. Inače bih bio destabilizujući za onog ko sam bio pre i mogao bih učiniti da on izgubi kontrolu.

Sagovornik: I promeni se, možda?

Kronbus: To može biti istina, možda i ne, ali ja ću vam postaviti jedno pitanje bez odgovora: Šta biste rekli da sutra nemate karmu, ali da se otelotvorite 500 godina opet u misiji i šta ćete reći ako niste ja, Kronbus ...?

Sagovornik: Kao što mi ovde kažemo, u Argentini, to me ostavlja u "češanju" ...

Kronbus: Možda se više ne otelotvorite, jer ako odradite humanitarnu misiju, vi više nemate karme ili engrama, ali možete doći u misiju ...

Sagovornik: U ovom trenutku želim napustiti ovu temu da bih vam s nestrpljenjem postavio jedno pitanje pre nego što nas ostavite. Poslao sam neka pisma lokalnim novinama, i želeo bih znati kakav će efekt imati ...

Kronbus: To ne mogu da odgovorim, jer je to vaša budućnost. Očigledno znam odgovor - ali ja ne mogu otkriti ništa o vašoj budućnosti ...

Sagovornik: A, ako pitam, primerice, Majstora Ron Hubbarda, on će mi reći nešto o tome.

Kronbus: Da, ali ne zato što on to zna, on jednostavno nagađa.

Sagovornik: Sad mi je jasno.

Kronbus: Ne verujem da vrhovni duhovni entiteti znaju budućnost.

Sagovornik: Mogu li vas pozvati opet? Ova tema je vrlo zanimljiva, jer iako nije donila previše konfuzije, zaintrigirala me je na mnoge načine....

Kronbus: Da, naravno. Ovde je najvažnija stvar sledeće pitanje: istorija postoji oko činjenica koje su već doživljene, ne može se menjati. Mi, kao putnici kroz vreme, radimo upravo to da sprečimo da se istorija menja, to jest, izrađujemo sve da istorija ostane to što jeste.

Dakle, to je drugi način od onoga što ljudi misle da ako bi mogli putovati u prošlost takođe bi mogli da menjaju činjenice: "Ah - kažu - da mogu putovati u prošlost, ubio bih tiranina ...! "Ne, to nije taj način. Nažalost, biva sasvim suprotno.

U našem vremenu, kao što sam rekao ranije, vodimo mnoge dijaloge. Na primer, pitamo se: "Zašto moramo pustiti to kopile da živi ?".. Ali, dobro, to je istorija.

Ponavljam da slobodna volja nije ograničena. Svako može da uradi šta god poželi.. Stvar je u tome da kad se jednom učini, to je već učinjeno.

Niko vam ne govori: "Ne silazite u prodavnicu da kupite bombone", ili "ne idite iza ugla kupiti novine" - još uvek kupujete novine od papira, "Ne kupujte cigarete" i stvari te vrste ... Znate li da se loša navika cigareta takođe nastavila tokom 2100-tih?

Sagovornik: Ne mogu da verujem!

Kronbus: Sad ne govorim nešto o budućnosti što bi moglo uticati... Ali to je jedino što vam mogu reći.

Sagovornik: Koliko putnika kroz vreme su među nama u ovom trenutku?

Kronbus: U ovom trenutku mora ih biti oko 37.

Sagovornik: Možete li mi tačno reći koju vrstu stvari radite kao putnik kroz vreme?

Kronbus: Postoje stvari koje je potrebno uraditi kako bi se sprečilo da istorija ne menja.

Sagovornik: Na primer?

Kronbus: Na primer, pred jednim od brodova Apollo bio je veliki brod Langar, to su ona bića što su kao skakavci, to je brod 1 km dug, bio je ispred astronauta, i bilo je nemoguće da to negiraju, jer je sve moglo videti i snimiti kamerom...

Sagovornik: Jeste li učiniti nešto po tom pitanju?

Kronbus: Na neki način, morali smo da putujemo ... Govorim u množini, jer uvek postoje dva putnika, samo jedan nije dovoljan ... Morali smo putovati u deceniju 70-ih godina, pre 20 godina ... putovali smo u svemir, ali s jednim od naših manjih brodova, napravili smo neku vrstu providnog ogledala, simulirali u njemu zvezde sa strane astronauta, te tako izbegli da Langar brod bude viđen, stoga nije bilo nikakvih novosti o tom događaju.

Sagovornik: Pre nego što nas napustite, možete li nam reći nešto o čovečanstvu 2500-te godine, barem nešto?

Kronbus: Ja vam mogu reći samo to da će biti velikih uređaja koji će poraziti bolesti, svi geni će se moći menjati, a rasa će postati naprednija ... S druge strane, mi smo u opasnosti - i sada kao mudar govorim šta bi se moglo dogoditi - da možda glad napreduje i sve to, i da jaz postane sve veći, gde svaki put kada postoje zemlje u kojima se geni menjaju do te mere da su ljudi postanu kao Supermeni, u zemljama Trećeg sveta ljudi umiru u gladi i siromaštvu ...

Sagovornik: U tom smislu, kreacija je dakle nalik na jaje, gde su sve mogućnosti već date, i gde ja, nekako, imam svoj razvoj od početka tog stvaranja do singularnosti?...

Kronbus: Treba tako... Što je neophodno jeste da je to potrebno živeti i da je to potrebno ostvariti. Ja ne mogu biti poput onih ljudi koji će trčati maraton i onda reći "to je mačiji kašalj", jer je trčao put za dve minute manje od onih drugih, možda ga je u sredini trke uhvatio grč, on pada , i oni prolaze preko njega.

Stvari se moraju tako proživeti, stvari se prenose od Jednoga do Jednoga, sve je već napisano, ali je neophodno to proživeti....

Sagovornik: Pa, Kronbus, vidimo se kasnije i hvala vam na objašnjenjima, i nadam se da će Ron doći da razjasni sve sumnje koje su se pojavile.
-----

Ron Hubbard: Pozdrav, kako ste?

Sagovornik: Dobro, ali vrlo iznenađeni ovom komunikacijom sa Kronbusom ...

Ron Hubbard: On je malo čudan lik za entitet koji dolazi, on ima druge vrednosti u to vreme, tu su filozofi i drugi, ali Kronbus je posvećen isključivo negovanju tela .On je pomalo zaljubljenik u svoje telo. On je prvak borilačkih veština i, dobro, voli karate puno, kineski boks, a osim toga jako puno voli seks... on ima polni odnos svaki dan ...

Postoji jedna stvar koju želim da razjasnim. Mi ne možemo vizualizirati budućnost u bilo kojoj ravni duhovnosti. Direktno, ne možemo je predočiti.

Kad ja kažem da će takav i takav program ili takve i takve novine dati ovaj ili onaj predlog ili ovu ili onu stvar, ono što JA pak koristim je veća intuicija od one koju vi koristite , intuicija mi je dostupna kao čistom duhu u mom duhovnom planu, i to je kao što ponekad "koka pogodi zrno" - koristim zemaljski izraz da biste razumeli - ali JA nagađam zrno jer sam razvio intuiciju, a ne zato što sam "video" šta će tačno da se dogodi...

I mi smo takođe zatvorenici vremena . Kao što se na fizičkoj ravni 1 ne možemo kretati iz jednog dana u drugi, tako se ne možemo kretati ni u našoj ravni. Sve je rečeno.

Na sledećoj sednici održanoj 10/OCT/98, kao medijum sluzio je profesor dr. Jorge Olguin, a kao sagovornik Horacio Velmont.

Ime entiteta koji je došao na dijalog: Johnakan Ur-El, posebno da razjasni još neke nedoumice iz komunikacije s Kronbusom, putnikom kroz vreme.

Sagovornik: Ko će doći prvi?

Johnakan Ur-El: Ja sam Johnakan Ur-El ...

Sagovornik: Kako ste Učitelju?

Johnakan Ur-El: Pa, uvek pokušavam služiti kao potpora, što se nažalost opstruira, i čini zadatak težim, zahvaljujuci slepoći ljudskih bića onda kada razmišljaju samo o sebi samima ...

Ali zbog toga nećemo prestati da dajemo svu našu ljubav ... Hajdemo pravo na nedoumice koje imate po rasporedu, pa ćemo ih razjasniti ...

Sagovornik: Postoje neka pitanja uglavnom vezana za stvar slobodne volje koja se ne čini kompatibilna s putovanjima kroz vreme jer putovanje u vremenu znači da je budućnost isto i sadašnjost.

Ključno pitanje je, dakle, u sledećem: ako učinim nešto što ne postoji ..., pretpostavimo da ošamarim vaše otelotvoreno telo, Jorge Olguina, što nije predviđeno u planu ... Tada dolazi putnik kroz vreme, deset sekundi ranije, i on me nekako sprečava da ga udarim u lice, ili direktno da poništi moj udarac.

Nostradamus je pre četiri stotine godina predvideo Kennedyjevo ubistvo jer je bio putnik kroz vreme i takođe je napisao da će nevin biti optužen za to, a svi znamo danas iz istraživanja koja su napravljena da taj nikada nije mogao ubiti Kennedya, iako niko ne poriče da je to pokušao učiniti.

Gde je Kennedyjeva i Lee Oswaldova slobodna volja, ako je to nekako predviđeno?

Johnakan Ur-El: Mi ćemo prvo otići u nedavno vreme. Davanje šamara ne spada unutar slobodne volje, jer se pretpostavlja da je "napisano" u vremenu, a prva verzija koja je registrirana već u beleškama istorije, jeste ta da nije dobio šamar.

Daću primer. Moj otelotvoreni deo, Jorge Olguin, je moje vlastito vozilo u ovom trenutku ...

Sagovornik: Da, tačno.

Johnakan Ur-El: Da je Jorge Olguin odlučio da ne dolazi, praktično, putnik kroz vreme bi došao, kako bi mogao promeniti istoriju i učiniti da on dođe.

Zašto? Zato što sam već došao ovde. Moj fizički deo je već ovde. Zatim, nije tačno šta ste rekli o šamaru. Ponoviću vaše reči:

"Ako ošamarim Jorgea, oni putuju kroz vreme, i pošto je već zapisano ranije da ga nisam ošamario, oni me promene, tako da ga ja ne ošamarim ".

Ali zašto oni udešavaju to da ti ne bi ošamario?...Zato što ,u vašoj izvornoj nameri, on nije ošamaren.

Dakle, vaša slobodna volja je ispoštovana. To je iluzoran paradoks, u smislu da ... Hajde da krenemo od početne singularnosti, kad se dogodio Veliki Prasak i porodio ovaj svemir - istakao bih "ovaj svemir", jer vi već znate da su bili drugi Veliki Praskovi prethodno, u skladu sa objašnjenjem Roger Penrosea, Stephen Hawkingovog učitelja - i u kome, počevši odatle, Apsolut priprema slobodnu volju za sve nas. Naglašavam - za sve nas, bez izuzetka.

Zatim, Pithecanthropus vodi svoju ženku u pećinu i razmnožavaju svoju vrstu ...

Sagovornik: Isus je razapet ...

Johnakan Ur-El: Isus je razapet, Neron spaljuje Rim, i tako dalje, istorija se razvija. ...

Ali šta će se desiti ako se, zbog vremenskog paradoksa ponovi grana istorije gde Isus prelazi preko Jordana te, nabeđen od strane Petra, beži?

To bi trebalo biti sprečeno, jer je istorija već napisana na jedan način. Ali slobodna volja mog Učitelja time se ne umanjuje. Nijednog trenutka nije prekinuta, jer je Učitelj odlučio - da ne pobegne.

To znači da ne postoje dve paralelne priče. Kada se govori o dve paralelne priče to je samo zato što se mašta o drugoj mogućnosti. Ni u jednom trenutku slobodna volja Kennedyja i Oswalda nije onemogućena.

Sagovornik: To znači da slobodna volja postoji od početka stvaranja ...

Johnakan Ur-El: Slobodna volja koja nije izmenjena... U ovom trenutku, ja, kao Johnakan Ur-El, koristim moje vozilo koje je moj ličan fizički identitet, i ono govori s vama ... Nije kao da zbog slučajnosti ja u nekom drugom trenutku, u ovoj istoj sekundi odlučim da ne govorim, a da me neko sprečava u tome.

Sugovornik: Ali ono što mi radimo već je predviđeno, baš kao i vremenski putnici od početka stvaranja ... Teško je shvatiti da, u isto vreme, postoji slobodna volja, na jednoj strani, a na drugoj strani postoji nešto što je već pripremljeno i da ne može biti na drugi način.

Johnakan Ur.El: Ne, nije kao da je već pripremljeno od strane Stvoritelja. Ja insistiram, Stvoritelj nam daje slobodnu volju. Od početka singularnosti, od Velikog praska, Stvoritelj omogućava svim bićima iz ovog svemira i 22 preostala paralelna svemira da prave sebi život.

Pogledajte kako je lako dokazati slobodnu volju ... jer je vrlo moguće da u jednom od 22 svemira, profesor Jorge Olguin nije parapsiholog, niti je Johnakan Ur-El u 5 º stepenu duhovne vibracije.

To onda znači da slobodna volja postoji. Šta se tada događa ? Zašto putnici kroz vreme idu natrag u vreme da menjaju neke stvari? Ako je vreme napisano samo jednom, zašto neko pokušava da promeni istoriju, ako ne postoji valjani način za to ?

Međutim, postoji način. Stvar je u ovom: pokušaću to objasniti na razumljiv način. Baš kao što u fizičkom svemiru postoji 22 paralelna svemira, isto tako u vremenu postoje alternativni tokovi vremena. Oni alternativni tokovi vremena ... zamislite da je vreme tok koji ide samo napred i ne ide natrag, baš kao reka.

Pa.. Ova reka ima svoje pritoke, to su paralelni tokovi, i ti paralelni tokovi mogu biti paradoksi. Ali, šta se događa ako paralelni tok čini veći tok koji vodi do toga da taj tok postaje glavni tok reke, i istisne drugi?

Sagovornik: Pa, paralelni tok bi završio kao glavna reka ...

Johnakan Ur-El: Upravo tako, ostavljajući korito druge reke kao ono alternativno....

Sagovornik: To je jasno.

Johnakan Ur-El: Pa, hajdemo sada do Nerona. Neron spaljuje Rim u prasku svoga reaktivnog uma.

Sagovornik: Ali, zar nije požar u Rimu predviđen već od početka stvaranja?

Johnakan Ur-El: Ne, jer je Bog dao slobodnu volju... Neron je taj koji je odlučio spaliti Rim.

Sagovornik: Jedan trenutak, molim. Ima nešto što ne razumem. Ako postoji budućnost, koja je takođe sadašnjost, nemoguće je da Neron ne spali Rim ...

Johnakan Ur-El: Ne, čekajte ... Zašto to ne bismo učiniti obrnuto? Zašto ne možemo proći kroz ono što se detektuje i kasnije kroz ono što je detektovano? Nije li to bolje?

Sagovornik: Ali ono što se zbiva je ipak sadašnje! ... Budućnost je u celini sadašnjost...

Johnakan Ur-El: Na primer, imamo 10 učesnika ...

Sagovornik: Molimo, Johnakan, pričekajte. Tu je budućnost, kakva je već napravljena i takva da se temelji na Neronovom spaljivanju Rima. U tom slučaju je nemoguće da Neron nije spalio Rim, jer budućnost bi bila drugačija. Sve je sadašnjost ... Dakle, kako Neron ne može zapaliti Rim, ako je za Apsolut sve sadašnjost, gde je Neron već zapalio Rim?...

Johnakan Ur-El: To nije tako. Da je Neron odlučio da ne spali Rim, ili da je imao razumniju majku, ili da nije bio izdan, ili da on nije bio podložan laskanju na potpuno ropski način, i da mu ego nije narastao toliko .. .

Sagovornik: Ili da nije imao engrame ...

Johnakan Ur-El: Ili da nije imao engrame, drugačija bi istorija bila napisana i Neron bi u njoj zauzeo mesto kao najpoznatiji car u antici - po svojoj mudrosti i dobroti, umesto Marka Aurelija, koji se smatra manje sebičnim carem, manje okrenutim sebi i koji je pisao takve dalekosežne mudrosti, u tako nerazvijeno vreme, ali on bi bio upravo suprotno, da nije osporavan od dvorana, da nije stvorio engrame protiv svih na dvoru, da nije bio tiranin i da nije silovao mladiće, tada ne bi napisao svoje poznate tekstove...

Sagovornik: Sve što kažete je savršeno, ali to se ne slaze sa već napisanom budućnošću u kojoj se nalazi putnik kroz vreme koji se vraća u ovaj trenutak. To nije jasno za mene.

Johnakan Ur-El: Verujem da je to nedostatak prihvatanja u vaše ime. Hajde da vratimo sve opet natrag kao ponovljeni zadatak...

Otac stvara opet, nakon toliko puta koliko je stvorio, i po osnovi njegove vlastite kreacije, po zakonima fizike, svemir se skuplja i sve nas vraća njemu, on je stvorio svemir opet, koji sadrži svoju slobodnu volju : mesta gde ima života, tamo gde nema života - život nastaje na planeti Zemlji - ameba, dinosauri, vreme Carbonifera...

Sagovornik: Ali za Stvoritelja sve je sadašnjica!

Johnakan Ur-El: Hajdemo sad da ostavimo po strani metafiziku Stvoritelja. Usredsredimo se na nas, duhove. Mi pravimo izbor, mi biramo određeno ponašanje. Nakon što odaberemo određeno ponašanje, onda knjiga istorije, nepromenjiva - počinje sebe pisati.

Sagovornik: Ali kako onda može postojati budućnost ako je sve već u sadašnjem?

Johnakan Ur-El: Da bismo razumeli to pitanje, ponavljam, morate staviti po strani Stvoriteljevu metafiziku. Zaboravite na trenutak da je svo postojanje u prisutnosti.

Budućnosti ima jer budućnost nastaje upravo dok mi ovde govorimo.

Sagovornik: Ali kako bi Kronbus mogao doći iz budućnosti koja je već napravljena? Onda bi mi nekako menjali budućnost Kronbusa ...

Johnakan Ur-El: Ne, ne, ne ... Za njih, stanovnike budućnosti, budućnost koju žive je njihova sadašnjost, a naša sadašnjost - njihova prošlost. Ali za nas je to sadašnjost u kojoj možemo da radimo šta god poželimo. Vi kažete, primerice, budućnost je napisana - na način na koji kažete, recimo - ja ću ići sutra Berazategui. A šta ako ne želim ići u Berazategui? Ja sam sad kapriciozan, pobediću "budućnost"...

Sagovornik: Ali morao bih znati šta nije zapisano da bih to mogao menjati!

Johnakan Ur-El: Ne. Reći ću vam možda nešto nesigurno, ali tako da me možete razumeti ... Danas Kronbus dolazi i kaže: "Reći ću vam tajnu: Horacio će sutra otputovati u Berazategui", i potom odlazi.

I vi ne putujete u Berazategui. Možda ćete onda izjaviti: "Kronbus očigledno halucinira?!" Kronbus dolazi sledeće nedelje i, na sledećoj sednici, kaže: "Bilo je predviđeno da se ne putuje "...

-Zašto?...Ako mi je rekao prošle nedelje da bih mogao putovati, a ja postao kapriciozan i nisam otputovao.

-Ok je, jer možete promeniti sudbinu stotinu hiljada puta... Budućnost se piše sve dok vi u njoj sudelujete.

Sagovornik: Ali zar Kronbus već ne dolazi iz budućnosti, fiksirane?

Johnakan Ur-El: Fiksirane u odnosu na njega, jer istorija je već napisana. Šta bi se desilo ako bismo putovali u prošlost i kazali jednom predivnom entitetu, pod imenom San Martin: " U roku od dve godine prećićete planinski venac i oslobodićete Čile, a kasnije i Alto Peru"?

-San Martin pita: Odakle dolazite? - A vi mu odgovorite: "Ja dolazim iz budućnosti, iz gotovo 2000-te godine ."

-"Ah, znaci, već je i opevano da ću ja to učiniti!... Ali ja nisam spreman za to! Pitanje je da li ja mogu tako lako osloboditi te tri zemlje. Ja nisam spreman...Tek nedavno sam bio unapređen u general poručnika i ja uopšte ne znam da li ću biti unapređen u general kapetana."

Stvorili smo engram straha u San Martinu, kome sad nedostaje hrabrosti, znajući da će biti osloboditelj, a on potom ne uspeva osloboditi te zemlje....

Onda se sutra moj fizički deo probudi, možda zbog vremenskog paradoksa budim se sa netaknutom memorijom ... zapamtite da kada se menja vremenski tok takođe se menja i memorija mozga... Razumete li šta mislim?

Sagovornik: Da ...

Johnakan Ur-El: Pretpostavimo, pak, da se zbog čudnog vremenskog paradoksa ne promeni naše pamćenje, ni sećanje na moje vozilo Jorge Olguina. Kupim knjigu iz istorije i pročitam: ". O'Higgins, iz Čilea, oslobodio je Argentinu i Alto Peru, dok je San Martin pobegao u Francusku"

Kako to može biti? - uzvikujete - To nije istorija koje se ja sećam!

Istorija je izmenjena, jer je San Martin odlučio da ne oslobodi zemlju zato što mu je neko iz budućnosti ", napunio glavu" i on je izgubio živce. Dovde ste me razumeli?

Sagovornik: Savršeno.

Johnakan Ur-El: Ali to ne događa u stvarnom životu, jer ako se istorija promeni, to će promeniti i vaše, i pamćenje ovog vozila, i oni će takođe učiti u školi da je O'Higgins oslobodio te tri zemlje, a ne San Martin.

Tada nikad nećete saznati šta se zaista dogodilo. Ne znam da li sam bio jasan ...

Sagovornik: Iskreno, moram ponovo da poslušam snimak na miru kako bih skopčao sve ovo ...

Johnakan Ur-El: Idealno bi bilo kada bi neko dolazio iz vremenskog paradoksa, i sećao se drugih paralelnih istorija koje su se možda događale u drugim paralelnim svemirima i možda - i ovo je sada "delirijum" Johnakan Ur-Ela - paralelnih svemira detektovanih drugim istorijama. Recimo da reka koju zamisljam ima 22 rukavca i da svaki rukavac ima drugačiju istoriju.

Sagovornik: Ponavljam, Johnakan, moram da proučim ovaj snimak, da premotam traku nekoliko puta ...

Johnakan Ur-El: Ja ću se vratiti na početak, na šamar. Kažete: "Ako ošamarim Jorge, a nije bilo predviđeno da ga ošamarim..."

Sagovornik: Ono što se događa je da je to već bilo predviđeno ...

Johnakan Ur-El: Bilo je predviđeno i to niste ni učiniti, na prvom mestu. Pitanje ide u tom smeru. Hajde da se vratimo do onog korita, kako je napomenuto...

Pretpostavimo da u tom vremenskom toku postoji rukavac u kom se povećava protok - onda on postaje glavni tok reke i originalna istorija je iskrivljena. U vremenskom paradoksu, u prvom veku naše hrišćanske istorije, Neron odabere da ne spali Rim - u ovoj paradoksalnom istoriji, pazite - kao u glavnoj reci, glavnom toku, Neron ne spali Rim, tada će putnik kroz vreme intervenisati, jer bi paralelna istorija bila formirana.

Nije da prva istorija poništava drugu, nego se pre formira paralelna istorija i stvara se vremenski paradoks ... Kao što sam vam rekao pre, ne odbacujem da se nešto slično ne događa u nekom od paralelnih svemira, ali mi sad govorimo o ovom svemiru.

Zatim, druga korita će pokušati da izbrišu prvo ... Učinimo ovako. Pretpostavimo da u ovom trenutku, a to je 17: 30 sati 10. oktobra 1998, ja - Johnakan Ur-El - govorim kroz moje vozilo. Ali, pretpostavimo sad da u paralelnom toku Johnakan odluči da ne govori, jer ne želi da prenese svoju poruku.

Ali posto ovaj Johnakan već daje poruke, to je već registovano u istorijskom snimku. Ergo, putnici kroz vreme bi sprečili da on ne govori, što znači da će oni učinili da on ipak govori, jer je tako već zacrtano, a ovo je u vremenskom toku bilo moguće detektovati, pošto sam ja već bio izabrao - da govorim.

Sagovornik: Ali kako se to uklapa u ono što je Kronbus rekao vezano za to da li on zna da li će Grupa Elron (ekipa koja vodi razgovor,prim.prev) uspeti ili ne?

Johnakan Ur-El: Zato što je u istorijskim snimcima već sve napisano. Sutra se odlučite da batalite sve i, dobro, u istorijskim beleskama će biti zapisano da Grupo Elron nije uspela. Mi ćemo nastaviti sve do poslednjih granica i mi ćemo uspeti, jer će u istorijskom registru biti zapisano da smo uspeli. Kronbus nije rekao šta se dogodilo. On je rekao da je već sve zapisano... I to će biti zapisano u skladu s odlukama koje su među nama.

Sagovornik: Jasno, ali Kronbus živi u godini 2555 ... Da li život koji Kronbus živi u toj godini 2555 zavisi od toga šta mi radimo sad? Mislim, možemo li mi promeniti njegov život iz sadašnje tacke? ... Je li to taj način?

Johnakan Ur-El: Ne, ne možete menjati...

Sagovornik: Sem ako ne bismo uradili ono što je već predviđeno da ćemo učiniti.

Johnakan Ur-El: Sad kad tako kažete, da... Ali to ne znači da se time previđa vaša slobodna volja. Naša slobodna volja se ne da srezati . Jer ako u ovom trenutku kažem grupi da se raziđe jer neće dati nikakav rezultat, Kronbus će svejedno biti u ovom vremenu. Ako sam rekao da grupa nastavi do poslednje posledice, Kronbus će opet biti u tom vremenu. To znači da se time neće promeniti linija sudbine.

Sve odluke koje ćemo preduzeti su jedna jedina ... i tu je vremenski paradoks ... Pretpostavimo da je Hitler pobedio u ratu kao u nekim filmovima naučne fantastike u ovom veku, nacisti preuzmu kontrolu nad planetom. Odmagliće, 40 ili 50 godina kasnije, na isti način kao što se komunizam raspao, i automatski kapitalizam preuzima kontrolu ponovno.

To znači da se raspon od 40 ili 50 godina, gde je nacizam preuzeo kontrolu ne oseća u 2200-toj, i reka se vraća u svoje normalno korito.

Čak i ako bude treći svetski rat u 2100, možda to ne poremeti istoriju, čovečanstvo kasnije sledi svoj tok.

U 2500-tim možda se žale, govoreći: "Zbog tih bića iz 2092 koji su izazvali treći svetski rat, čovečanstvo je 60 ili 70 godina bilo među krhotinama i to je vek i po odgodilo ljudski razvoj."

Šta reći gotovo na rubu 2000 ako Katolička Crkva vrati hladnoću jednog milenijuma - ponavljam, tako da nema sumnje o tome što sam rekao, milenijuma - za čovečanstvo? Nije li to ista stvar?

Ali čovečanstvo, u tim trenucima, prati svoj kurs. Možda, da Katolička crkva nije davila čovečanstvo toliko dugo, možda bi u godini 1800, već imali planetarne brodove, možda bi u godini 1900 imali izlete u druge zvezdane sisteme, a u 2000 biste već mogli putovati kroz vreme.

Možda je putovanje kroz vreme moglo biti postignuto i 500 godina ranije u istoriji.

Pa šta? Ono što nije napraviljeno u 2000 napraviće se u 2500. To znači da je Katolička Crkva odložila stvar, ali to nije zaustavilo čovečanstvo u potpunosti. Možda se 2095 održi treći svetski rat koji će zaustaviti čovečanstvo na 160 godina, ali to neće uspeti u celovitosti. To je kao talas koji će se kasnije zakočiti.

To znači da sve izmene koje će biti napravljene u vremenu kasnije čine samo to da glavna reka ima normalan tok.

I da Isus nije bio razapet, hrišćanstvo ne bi izgubilo snagu koje je steklo, jer je zapravo hrišćanstvo steklo zamah tek na osnovu katoličke misterije uskrsnuća tela.

Ali šta bi se desilo? Bio bi novi avatar u godini 200-toj - potrebno je pojasniti da ne bi bilo hrišćanske ere: počevši od Isusa bio bi već drugi tip kalendara, ali mi ćemo ga zvati na taj način da ne bi bili zbunjeni - i ovaj novi avatar bi sebe nazvao "Cirius", i on bi preneo nova učenja, prateće crkve bile bi formirane sa svojim sledbenicima da bi vladali učenjem Ciriusa i imali bi kao simbol ljiljan, umesto krsta.

Što znači da bismo umesto ljubavi ka krstu ... to je anegdota ... možda bih volio Ciriusa, zelenu boju, odnosno cvet ljiljana, narančastu boju ... Da li shvatate ono što pokusavam da vam prenesem?

To ne menja glavni tok istorije. Krajevi se menjaju. Menja se stvar varijacije. Pa čak ni mi, kao Grupa Elron, nećemo promeniti istoriju. Jednostavno ćemo možda ubrzati svet, da ne bude ignorantan u tolikoj meri i preneti malo ranije poruku koju bi, pre ili kasnije, neki drugi avatar, umesto Jorge Olguin, doneo.

Sagovornik: Da vidim da li sam dobro razumeo ... Mi, u svakoj sadašnjosti , da to tako nazovemo, jer postoje različite sadašnjosti ...

Johnakan Ur-El: Svaki dan je sadašnjost, svaka sekunda je sadašnjost.

Sagovornik: Savršeno. Dakle, mi, u ovoj sadašnjosti koju imamo - ili ceo kosmos ima alternative, nebrojene hiljade alternativa koje...

Johnakan Ur-El: Reći hiljadu ili milion je ograničavanje alternative. Reći da su beskonačni, to bi bio pravi izraz.

Sagovornik: Te beskonačne alternative, onda, bez obzira na to koliko su izvedene, neće promeniti budućnosti u esenciji, mislim, markiranu istoriju?

Johnakan Ur-El: Tako je, neće promeniti glavnu stvar jer, na primer, kažu da u fizičkom svemiru svaka akcija ima reakciju. Ako ovo vozilo diše svom svojom snagom, ono neće odleteti do Barnardove zvezde koji je na više od 6 svetlosnih godina ...

Sagovornik: Dobro, verujem da je sve dovoljno jasno ... Sada bih želeo pitati neka završna pitanja ... Jesu li svi putnici kroz vreme samo na fizičkoj ravni?

Johnakan Ur-El: Tako je, jer je fizička ravan mesto gde se vremenska rupa može menjati, kao što je tako i na drugim planetima - tzv "wormhole", gde se može direktno sačuvati vreme i prostor. .. Na isti način, pomoću matematičkih računa, vremenska rupa se može upraviti u prošlost, ne da bi se promenila, već da bi se sprečilo da bude menjena.

Ono što se ne može je putovati u budućnost. Svaki subjekt koji je rođen na određenom planu, u budućnosti ili u nekoj sadašnjosti ne može ići u budućnost, jer, nekako, znajući šta će se dogoditi, mogao bi delovati u vlastitu korist, na primer s kockanjem, ovo je sada već vrlo otrcana stvar i nije vredno komentarisanja.

Sagovornik: To je vrlo jasno ... Vremenski putnik, odakle sve može doći? Od same buduće singularnosti?

Johnakan Ur-El: Oni mogu doći od samog kraja ovog vremena ili iz vremena u kome je ljudska rasa ili neka druga ponikla na ovoj ili nekoj drugoj planeti.

Sagovornik: Dakle, moze se reći da nismo jedina planeta čiji su stanovnici putovali kroz vreme ...

Johnakan Ur-El: Očigledno. Broj putnika kroz vreme u svemiru je beskrajan.

Sagovornik: Naravno, onda, čak i posle 2500-te, vremena odakle je Kronbus došao?

Johnakan Ur-El: Naravno. U budućnost, da.

Sagovornik: Možemo li, u nekim budućim sednicama, razgovarati s njima?

Johnakan Ur-El: Naravno.

Sagovornik: A oni putnici izvan godine u kojoj Kronbus živi, da li bi on mogao biti u kontaktu s njima?

Johnakan Ur-El: Zašto da ne?

Sagovornik: Ali da ne budu prepoznati? ...

Johnakan Ur-El: Oni mogu biti prepoznati, jer što bi bio problem da Kronbus zna da izvan njegovog vremena postoji budućnost? Ne znamo li da postoje mnoge budućnosti?

Sagovornik: Sada, dakle, kako je moguće da je Kronbus rekao ovom vozilu da će biti - ili je već bio, u skladu s tačkom gledišta, jer je to uzeo kao sigurnu činjenicu - prvi čovek planete koji je u istoriji kanalisao Eloaha (jedan od vrhovnih bogova-očeva,prim.prev)?

Johnakan Ur-El: Pa, došlo je do povrede tajnosti kroz koju je Kronbus filtrirao te informacije...

Sagovornik: Jeste li to znali?

Johnakan Ur-El: Ne, ja to nisam znao ...

Sagovornik: Uzeo bih kao sigurno da od trenutka u kome mi ovo znamo, zbog činjenice saznavanja, to ne čini bilo kakav problem u temporalnoj liniji ... Mislim, ako bi bio problem, drugi putnik bi došao da zatvori usta Kronbusu, simbolički govoreći ...

Johnakan Ur-El: To je tačno.

Sagovornik: Poanta je jasna, dakle, idemo na drugu temu. Od svih vibracijskih ravni, do one najviše, postoji li ravan iz koje se može videti ili opaziti budućnost onako kako je Apsolutni vidi? Hteo bih da znam da li stanovnici svih vibracijskih ravni, čak i ove najviše, žive u sadašnjosti poput nas ...

Johnakan Ur-El: Razumem da svaki od njih ima svoja ograničenja. I ja gajim sumnje, jer u mom ograničenju - koje takođe imam - kao duh, ispod sam božanske energije, ja sumnjam da Bog moze predočiti budućnost. A sumnja kod mene nastaje i zbog Jehovine (prvobitni Planetarni logos,kog je zamenio Isus - novi Solarni logos) patnje nastale preteranim narastom njegovog ega... Možda bi, da je znao budućnost, tamo gde je bio - u najvišoj, 8.ravni - izbegao da tako loše ošteti sebe u svojoj misiji ...

Sagovornik: Tu je sada jedno pitanje koje želim da postavim i ono me jako intrigira ... Ja sam ovde "dole", u fizičkoj ravni 1, a nemam svest da sam i svoj thetan ili Moje Vise Ja.... Kada razgovaram s mojim thetanom, za mene je to kao da je to neko drugi, a ne ja sam... Kako je to moguće?

Johnakan Ur-El: Zato što niste spremni ... Ovo vozilo, na primer, ima savršenu svest da je Johnakan Ur-El.

Sagovornik: Ja ne sumnjam ... ali moje pitanje ide u drugom smeru. Vi, Johnakan, znate da Johnakan od sutra takođe postoji kao sadašnji ... Da li je to taj odnos? Mislim, na isti način na koji ja nemam svest da sam ja moj thetan, vi isto tako nemate svest da ste i Johnakan od sutra?

Johnakan Ur-El: Da, ali pitanje je neprecizno. Imam svest da postoji Johnakan od sutra i Johnakan u 10 godina i u 300 godina.

Sagovornik: Ali to sutra već postoji, a postoji Johnakan u budućnosti koji je takođe već prisutan! Kako onda nemamo svest o budućnosti?

Johnakan Ur-El: Postoji svest, svest kao zamisao. Moj otelotvoreni deo, Jorge, nema svesti Jorgea u 100 godina, jer, logično, pretpostavlja se da u 100 godina, fizički deo Jorge neće postojati. Johnakan dobija svest da će biti Johnakan i u 100 godina, jer duh je besmrtan.

Sagovornik: Naravno, ali Kronbus može biti u godini 2555 sa mnom otelotvorenim u to vreme ...

Johnakan Ur-El: Ispravno.

Sagovornik: Ali kako ja ne mogu imati svest o tom thetanu, koji sam ja sam, otelotvoren u godini 2555? Koji je razlog? Ima li neko ko može imati tu svest?

Johnakan Ur-El: Mi ćemo pretpostaviti, kako je Kronbus sugerisao, da bi ti mogao biti on... On bi to trebalo da zna, jer mu je možda njegov thetan rekao da je tvoj thetan zapravo njegov thetan iz godine 2555 i da on, Kronbus, govori sa samim sobom iz daleke 1998.... Ali ti to ne možes da znaš.

Sagovornik: Ne razumem ...

Johnakan Ur-El: Naravno ... Ako bi mogao posuditi aparat "traslator" od Kronbusa i bio u mogućnosti da putuješ u prošlost, promenio bi svoje odelo i mogao kontaktirati sa sobom kao Neronom, mogao bi znati ko je on, ali on ne bi znao ko si ti.

Sagovornik: Sad razumem. Jasno je...

Johnakan Ur-El: Onda bi delovao s prednošću, jer si video budućnost, ali zbog toga ne bi bio ni bolji ili gori ...

Sagovornik: Slažem se, ali moje glavno pitanje bilo je: kako je moguće da moj thetan iz godine 2555 postoji - ne govorimo o otelotvorenom fizičkom delu, direktno moj thetan - i mi vidimo te stvari kao da su imaginacija, a da one ipak postoje.

Johnakan Ur-El: Vidimo ga kao maštu, zamisao, jer nismo jos došli na taj dan ...

Sagovornik: Ali moj thetan - ja, očigledno, neinkarniran - postoji u godini 2555!

Johnakan Ur-El: Nema sumnje da postoji.

Sagovornik: I šta je moja svest kao thetana u godini 2555?

Johnakan Ur-El: Postoje neke devojke koje će putovati za mesec dana do regije Argentine koja se zove Bariloche ... Taj izlet, za jedan mesec, je prisutan. Za devojke to se nije dogodilo, oni se organizuju, štede novac da plate putovanje, ne znaju u kom će hotelu odsesti ...

Sagovornik: Ako je Kronbus došao iz budućnosti, gde moj thetan u godini 2555 već postoji, a mi nemamo svest te budućnosti, ko je, onda, taj koji ima tu svest?

Johnakan Ur-El: U toj budućnosti samo thetan iz godine 2555 ima svesti i niko drugi.

Sagovornik: Ali to nisam ja!

Johnakan Ur-El: Ne, to niste vi. To su oni "vi" iz godine 2555. Oni imaju svest svih "vas" u potonjim godinama ... Potonjim, ne prethodnim, jer se nisu dogodile.

Zapamtite ovo. Vi imate svest o svemu sto ste živeli juče, prekjuče, itd. Ali, "vi" od prošle nedelje nagađate da bi danas mogla biti sednica, ali moglo bi doći do promene zbog kiše, ili zarad mnogih druge okolnosti, kao što se to već više puta događalo.

Sagovornik: Tu je čudna stvar ta da "ja" od pre nedelju dana nisao imao svest koju imam sada da je to već postojalo pre nedelju dana.

Johnakan Ur-El: Naravno. Ali, moje vozilo je zaista imalo svest da je on znao da će postojati. A da ovaj sastanak nije održan, zbog kiše ili šta god, on bi znao da ne bi postojao, ali sledeći bi postojao, ukoliko ne bi pao asteroid i uništio grad.

Sagovornik: Hajde da ostavimo ovo po strani i pređemo na nešto bliže. Za mene je to jako teško - ne za vaše vozilo - jer sam ovde, na fizičkoj ravni, prepunoj nevolja, a moj thetan je u miru na ravni 4 ... Kako da shvatim to što sam ovako podeljen, kako to nekako izraziti?

Johnakan Ur-El: To je sebičnost. Prvo, vi ne znate da je vaš thetan u miru, jer dok thetan raste duhovno, on upija, živi, deli patnje drugih duhova. I možda, dok vi vrlo mirno govorite sa mnom, on, u ovom trenutku pati strahote jer gleda duhove kojima je golem ego i koji se usitnjavaju i bore međusobno, i putuju dole ka Osmoj sferi, a on pati uveliko jer vidi da se ne obraća pažnja na njegov savet koji čini dok pokušava da im pomogne, ali ne može jer oni beže i nestaju ... Sem toga, sami ste izabrali da dođete ovde.

Sagovornik: Verujem da sam loše pitao... Mislio sam na to da nemam svest, sem kao moguću ideju, da smo ja i moj thetan jedna ista stvar. I pitam se za razlog.

Johnakan Ur-El: To je zato što ste inkarnirani i ograničeni na 10% celine duha. A budući da imate i neki ego, ostajete na 10% i zbog toga ne možete komunicirati sa svojim Višim-sobom, onih 90% vas koje je neinkarnirano.

Mnogo puta sam svoje probuđeno vozilo duhovno vodio i delom menjao njegov ego, ali razumite, nisam ga menjao tako što sam ga suzbijao, nego tako da sam podelio neku moju ideju sa njegovom svesti i to je nesvesno ili svesno otvorilo put njegovom povezivanju sa mnom.

To znači da sam napravio psiho-vezivanje s mojim otelotvorenim Delom. On ima svest. Ako nemate svest sa svojim thetanom, to je vaš problem, zato što još uvek imate svoj ego preko mere razvijen.

Sagovornik: Ali cela ova tema o budućnosti i putovanju kroz vreme , mislim da to nije tako lako razumeti ...

Johnakan Ur-El: To je jako lako razumeti, za vas je teško da razumete jer vi mislite da je, kao što sam rekao na početku dijaloga, slobodna volja fiktivna ako je komad već napisan, pa se s tog razloga ne može menjati ... je li tako?

Sagovornik: Da.

Johnakan Ur-El: Onda zamišljate stvar - pola-pola - ponavljajući da su postojale hiljade igara da se napišu i da trka bira komad, jer bi inače izabrali drugu igru, a ja vas tu ispravljam rečenicom da ne postoje hiljade predstava već postoji beskonačni broj komada - i mi biramo komad, ali kada ga izaberemo, ne možemo ga promeniti. Ali ne zbog pitanja slobodne volje... To je kao da vam u ovom trenutku kazem: šta želite, kolačić ili supu?. .Vi odaberete supu, jer želite nešto vruće. U međuvremenu, možete mi reći: "U stvari ja bih radije kolačić.." Čekajte, odabrali ste supu, a ja sam kolačić već pojeo, kao otelotvoreni deo Jorgea. U tom trenutku, vi se ljutite, ne na mene ni na sebe.. vi se ljutite na sudbinu i kažete: "Joj, ja bih izabrao kolačić, ali sam već pojeo supu. Kako da promenim to, da vratim vreme unazad?"

Nije da vam je srezana vaša slobodna volja, nego ste izabrali supu i prepustili osobi koja je sa vama kolačić. Osoba je pojela kolačić. Vi ste pojeli supu... Izabrali ste tako. Ako se kasnije žalite, kao malo dete, pa kažete "Ne, ja želim kolačić", to je već učinjeno, to se već dogodilo..

Sagovornik: Što je teško za mene da shvatim jeste to kako sada postojim istovremeno kad i drugi moj "ja" u budućnosti i o kome trenutno nemam svest ...

Johnakan Ur-El: Nema "tebe" od budućnosti... samo "tebe" u sadašnjosti. Taj "ti" od budućnosti još se nije rodio. Hajde da pojasnimo: on nije rođen, jer to "ti" je tu, duh je besmrtan. Kad kažem da nije rođen, mislim da ako se sutra vi otelotvorite opet, jos uvek niste rođeni, ali to znači da ste u sadašnjosti. Taj "ti" od budućnosti ne postoji za nas. Ponavljam: On ne postoji za nas, i naglasavam.. "za nas."

Sagovornik: Ah, za nas!

Johnakan Ur-El: Naravno ...

Sagovornik: Ali on postoji! Nemojte govoriti o mom trenutnom thetanu, govorimo o otelotvorenju mog thetana u godini 2555.

Johnakan Ur-El: Da, ali kao hipoteza mravljih antena, jer on za nas ne postoji, sad ne živimo s njim. Mi ne postojimo za Napoleona, ne postojimo za Pastera ...

Sagovornik: Pretpostavimo je da Kronbus moj thetan otelotvoren u godini 2555, te da je kontaktirao sa mnom u ovoj sadašnjosti. U stvari on je to učinio u poslednjoj sednici ... Sada, bio bi paradoks da razgovaram s mojim otelotvorenim thetanom iz godine 2555, putnikom kroz vreme, prisutnim u ovom trenutku, koji ima svest o sebi, iz godine 2555 ... Mislim na to da on ima svest o svojoj prošlosti, a ja, s druge strane, ne znam ništa o tome, čak iako je to moja budućnost ... Kako to?

Johnakan Ur-El: To ne menja ništa ... Znate li šta bi promenilo vašu budućnost? Kad bi mogli komunicirati sa sobom u godini 2010, što znači 12 godina u budućnosti ... To bi promenilo vašu budućnost, jer bi onda mislili da je to komunikacija zasigurno. Ah! Ja ću biti živ za 12 godina, onda ne moram da brinem o sebi. Zašto bi brinuo o sebi? Pušite, pijete, odajete se alkoholu i zadovoljstvima, jer nema veze, ništa se neće dogoditi! Ne gledate ni prilikom prelaska ulice, jer znate da ćete u 2010. biti živi! A onda odjednom kamion vas pregazi i ubije vas, vi se odvojite od tela. Zatim, vaš 100%-ni duh, to znači 10% od fizickog "ja" zajedno s 90% vašeg thetana, žali zbog ovoga, vaš duh kontaktira sa Johnakanom i kaže mu: "Johnakan, objasni mi ovo: komunicirao sam s mojim thetanom u godini 2010 ... Kako sam onda sledeći dan nakon te sednice umro zgnječen pod točkovima kamiona?", a Johnakan od toga sledećeg, nastupajuceg dana će vam odgovoriti: "Pa zato što ste sami promenili svoju budućnost!", i ako biste u tom trenutku razgovarali s nekim od 2010, shvatili biste da ne postojite u tom vremenu, jer ste izmenili svoju budućnost ...

A ista stvar će se dogoditi ako "vi" iz 2010. putujete kroz vreme u prošlost vremenskim strojem i dođete do vas sadašnjeg. Onda biste "vi" sadašnji rekli, gledajući sebe koji je došao iz budućnosti, stoga takođe postojećeg u budućnosti: "Zašto bih ja brinuo o sebi, ako ću biti živ i za 12 godina? ..."

Sagovornik: Sad mi je jasnije....

Johnakan Ur-El: S prave strane govoreći o onome "vi" iz 2555, vi ne znate šta će se dogoditi s vama u roku od tri dana... Problem je u otelotvorenom delu, jer se ljudska bića toliko vezuju za stvari da je jedino za šta su zbilja zainteresovani to da znaju koliko dugo će živeti, kada će umreti, ko će im to reći, ko neće ...

S druge strane, duh se ne brine o tome, jer duh je besmrtan, ako ja u ovom trenutku saznam da će za hiljadu godina Johnakan postojati, što bih mogao odgovoriti? Već to znam!

S treće strane, moj otelotvoreni deo uopšte ne interesuje kad će se desinkarnirati, ne želi da bude programiran. On je zainteresovan da živi dan onakav kakav je i ne bude programiran i to ne zato što se moj otelotvoreni deo boji smrti, jer je to pretpostavljeno, već zato što on možda nema toliko vezanosti kao što to imate vi . On jednostavno želi živeti i prenositi učenja koja mu šaljem ja....

Sagovornik: Ja razumem ... Kronbusova poseta, telepatski ...?

Johnakan Ur-El: Ne utiče na nas, na naš otelotvoreni deo ...

Sagovornik: Ok ... ali da li je poseta Kronbusa nepromenjiva za budućnost? Je li to već zacrtano kao trag?

Johnakan Ur-El: Da, već je zacrtano kao trag.

Sagovornik: Znači li to da postoje stvari koje su već trasirane i druge stvari koje su promenjive?

Johnakan Ur-El: To je upraćeno od onog trenutka kada je on iskoristio svoju slobodnu volju i odlučio doći da razgovara sa vama.

------
.
-

SLUČAJ ANDREJA CARLSSINA

Putnik kroz vreme koji je iskoristio povlastice.

Priča tvrdi da je FBI uhapsila "čarobnjaka s Wall Streeta" pod nazivom Andrew Carlssin, na osnovu optužbe o ilegalnim poslovima. FBI tvrdi da je uz početni ulog od samo $ 800, Carlssin izgradio lično bogatstvo u vrednosti od preko 350 miliona dolara za samo dva nedelje!

Vlasti tvrde da je svaka trgovina koja je uslovila kapital u vidu neočekivanog poslovnog uspeha, takva da FBI i Komisija za Sigurnost i Zaštitu smatraju da to ne može biti slučajnost ili sreća.

"Jedini način na koji je mogao da izvede to je protivzakonito poznavanje povlašćenih informacija. Sedeće u zatvoru na ostrvu Rikers sve dok ne pristane da nam otkrije svoje izvore," navodi poverljivi izvor iz DIP-a i dodaje: "Ako su deonice kompanije porasle usled spajanja interesa ili tehnološkog napredka koji je trebalo biti tajan, gospodin Carlssin je nekako već znao sve o tome."

Poslednjih godinu dana vrednost deonica rije zemlju, te najveći investitori plaču u sebi. Stoga i ne čudi da su čuvari Wall Streeta podigli obrvu na činjenicu da se Carlssin zaleteo u 126 visoko rizičnih obrta i svaki put izašao kao pobednik.

Odbrana optuženog

Kad su istražitelji priveli Carlssina na ispitivanje, dobili su i više od onoga šta su tražili: četiri sata fantastičnih ispovesti.

Izvori Komisije za Sigurnost i Zaštitu su potvrdili da je 44-godišnji Andrew Carlssin ponudio bizarno objašnjenje za svoj jezivi uspeh na tržištu deonica pre nego što je odveden u lisicama 28. januara. U ponudu za neke pogodnosti, Andrew Carlssin je navodno otkrio "istorijske činjenice", kakve su mesto gde se nalazi Osama bin Laden i lek za AIDS.

Carlssin je izjavio da je doputovao natrag kroz vreme iz više od 200 godina u budućnosti, gde u opšte znanje spada saznanje da je naša era doživela jednu od najgorih kriza deonica u istoriji. Ipak, svako naoružan znanjem o nekoliko deonica kojima je suđeno da probiju plafon mogao bi lako da napravi bogatstvo.

"Bilo je previše primamljivo da bih odoleo", Carlssin je navodno rekao u svojoj ispovesti pred video-kamerom, "Planirao sam da izgleda prirodno, znate, da izgubim tu i tamo pomalo, da ne izgleda previše savršeno. Ali sam uhvaćen u trenutku."

Sve što sada želi je odobrenje da se vrati u budućnost svojom "vremenskim strojem." Međutim, on odbija da otkrije lokaciju stroja ili da objasni kako on radi, navodno iz straha da bi tehnologija mogla "pasti u pogrešne ruke."

Zvaničnici su sasvim sigurni da se "putnik kroz vreme", kako on tvrdi, lažno predstavlja. Ipak, DIP izvor priznaje: "Niko ne može pronaći belešku o postojanju bilo kog Andrew Carlssina pre decembra 2002."

"Ne verujemo u priču ovog tipa - on je ili ludak ili patološki lažljivac", kaže upućeni iz DIP.

SEDNICA 11/APR/03

Medijum: Jorge Olguin Raula
Sagovornik: Horacio Velmont
Ime entiteta koji je došao na dijalog: Ron Hubbard

Sagovornik: Konkretno, da li je Andrew Carlssin putnik kroz vreme?

Ron Hubbard: Da, ja vam to potvrđujem, on je putnik kroz vreme.

Sagovornik: Ali kako je to moguće da je došao iz godine 2256, ako putovanja kroz vreme nisu otkrivena pre 2500? Da li postoji neka greška u kodu našeg dijaloga?

Ron Hubbard: Ne, nema greške. Ta osoba je bila u kontaktu s putnicima kroz vreme iz budućnosti njegovog vremena. Stvar je u ovome: putnici kroz vreme nisu uvek bića Svetlosti. Niko nije rekao nešto slično. Tu su hemičari, fizičari čiji thetan ume da zaglavi i u ravnima Greške 2 i 3. Oni nisu savršeni. Postoji izričito pravilo koje kaže da putnici kroz vreme ne bi trebalo da kontaktiraju sa svojom prošlošću, ne bi uopšte trebalo da komuniciraju sem da isprave greške kako bi se izbegli alternativni svemiri, tako različiti od pravoga toka.

Recimo da su putnici kroz vreme, i verujem da je taj izraz vrlo ilustrativan, "moderatori", ali ne internet foruma, vec istorije. Oni pokušaju da spreče to da se previše stvari ne dogode van normalne linije. Međutim, oni ne obraćaju uvek paznju na ova pravila, baš kao sto je to učinio Dominik Litio s Nostradamusom.... Dominik Litius, kako je transkribovan na latinski srednjeg veka, bio je čovek iz Kronbusovog vremena koji se duboko ogrešio o kodeks putnika kroz vreme. Podstaknut velikom duševnom krizom, uzrokovanom prevarom žene, gubitkom porodice i posla, u rastrojstvu svog mentalnog dekodera, odlučio je pobeći iz svog vremena, bilo kuda. Prethodno je onemogućio svoj trag u centralnim računarima. Slučaj je odlučio da to bude bas vreme Nostradamusa, koji je bio dovoljno širokouman čovek svog vremena. Litius je naleteo na njega, izjadao mu se, takoreći ispričao mu svoju tuznu priču, ovaj se sažalio na njega i dozvolio mu da vrlo tajno stanuje u njegovom domu. Dominik Licius je bio poslušan i radan, mnogim žiteljima nepoznat, ali istinski potišten čovek, s brojnim engramima zahvaljujući bekstvu iz sopstvenog vremena. Upravo zbog toga, nije se ustručavao da Nostradamusu furiozno govori u budućim događajima, izgubivši razum i svest o posledicama. Zbog svoje poremećenosti, pola od toga je istina, a pola distorzija uzrokovana pomenutim engramima. Nostradamus je njegovu ostrašćenu priču uzimao sa priličnom rezervom, sve dok mu nije bilo omogućeno da se sam uveri - jos jedna ludost tog momenta. Pa ipak, od tada pa nadalje znamo za knjigu tzv. proročanstava u kome su zaista neke činjenice verodostojne, dok su druge maksimalno iskrivljene.

Putnik kroz vreme iz 2500 kontaktirao je Andrewa Carlssina, u godini 2256. Andrew je bio student kvantnih zakona i povezanosti - mi govorimo sad o vašoj budućnosti. Oni su postali vrlo dobri prijatelji i u određenom trenutku, zbog nemara putnika kroz vreme, Andrew je otputovao u poslednju fazu XX veka koju je voleo i o kojoj je naučio tako mnogo.

Sagovornik: Zar slučaj nije nedavan?

Ron Hubbard: Ne, nije. On je otputovao u 1999.

Sagovornik: Da li je zadržan u ovom trenutku?

Ron Hubbard: Recimo da je u saveznom zatvoru.

Sagovornik: Kako znate sve te stvari, Učitelju?

Ron Hubbard: Očigledno, jer sam u komunikaciji sa njegovim thetanom, koji je u ovom trenutku kraj mene i savetuje me. Inače ne bih bio u mogućnosti to znati.

Sagovornik: A zašto ga oni ne otmu iz budućnosti, kao što su učinili s Davidom Langom?

Ron Hubbard: Ono čemu se oni nadaju po tom pitanju jeste to da ga civilizacija XXI veka, u kojoj smo sad, shvati kao otuđenu osobu. Ne bi bilo pametno da iznenada nestane s mesta na kom se nalazi - iz pritvora, jer time bi krenule spekulacije koje bi mogli promeniti već zapisane činjenice u istoriji. To je upravo ono što pokušavaju izbeći sa putnicima kroz vreme... Oni će videti kako će se nositi s tim.

Sagovornik: Stalno mislim o tome kako je Carlssin stvarno zaradio veliki imetak.

Ron Hubbard: Zaista, ali takvo ponašanje otkriva koliko je ta osoba svedena, jer putnik kroz vreme koji se vraća natrag u prošlost mogao bi napraviti mnogo više stvari nego zarađivati... Mogao bi pomoći ljudima i mnoge druge stvari.

Sagovornik: Sad, prema vašem objašnjenju, Carlssin nije bio pravi putnik kroz vreme.

Ron Hubbard: Doslovno jeste, jer je putovao kroz vreme. Ali ja razumem na šta mislite, i odgovor je "ne", jer nije bio pripremljen za vremensko putovanje.

Sagovornik: Možemo reći da je bio "oportunista"?

Ron Hubbard: Termin odgovara.

Sagovornik: Konkretno, Carlssin je ukrao vremeplov svog prijatelja i sada je taj stroj skriven negde u ovom vremenu. Je li to tako?

Ron Hubbard: Da, to je tačno.

Sagovornik: Je li vremenski stroj vrlo veliki?

Ron Hubbard: Ne, nije vrlo veliki. Prema Carlsinovom thetanu, to je nešto slično energetskom mehuru koji ima sedište i raznovrsne mehanizme. Aparat je drugačiji od ostalih, budući da postoji samo nekoliko takvih modela.

Sagovornik: Ono što kažete poklapa se s onim što je Kronbus objasnio, u smislu da vremenska putovanja nisu otkrivena na Zemlji sve do godine 2500... U godini 2256, odakle je Carlssin došao, da li je bilo bilo koje vrste pojma o vremenskim strojevima?

Ron Hubbard: Ne, nikakve. Putnik kroz vreme dolazi iz Carlssinove budućnosti.... Evo, thetan ove osobe mi sad emituje da ako bi FBI proverio njegov inkarnirani deo, s jednim od onih detektora metala koje koriste na aerodromima, otkrili bi mali uređaj ugrađen unutar njegovog tela odakle bi on mogao kontrolisati svoj vremenski stroj.

Sagovornik: Da vidimo ako sam dobro razumeo. Carlssin ima ugrađeno u svom telu nešto poput mikročipa koji mu dopušta da kontroliše vremeplov?

Ron Hubbard: Ispravno.

Sagovornik: Ko mu je to implantirao?

Ron Hubbard: On sam. To je nešto slično onima prekidačima za svetlo na dodir, koja se aktiviraju jednostavnim klikom. Treba samo da pokreće prstima preko njega, i on može učiniti vidljivim ili nevidljivim vremeplov.

Sagovornik: Ah, shvatio sam već ...! Možemo li reći da bi njegov thetan trebalo biti prilično uzrujan što je njegov otelotvoreni deo odvukao svoj thetan u naše vreme?

Ron Hubbard: Naravno! Šta biste očekivali?

Sagovornik: Pa, pre nego što zaključimo ovu temu o putnicima kroz vreme, želim pitati nesto što me prilično zbunjuje. Pitao sam o tome pre, takođe sam pitao Kronbusa, o Nostradamusu, i obojica vas ste mi rekli da je on putnik kroz vreme. Ali, kasnije kažete da on nije putnik kroz vreme, jer je pravi vremenski putnik bio neko drugi, Dominik Litio. Kako je to moguće? Sećam se da sam ovo otkrio slučajno, jer nam je osoba poslala e-mail u kom od nas traži objašnjenje za to, jer postoje potpune beleške o Michel de Nostradamusu, datum njegovog rođenja, njegovog brak, pa čak i registar njegovog potomstva.

Ron Hubbard: Nostradamus je putnik kroz vreme. Ponavljam.

Sagovornik: Stvarno ne razumem. Zar putnik kroz vreme nije Dominic Litio?

Ron Hubbard: Reci mi nešto: Zar nije Carlssin putovao kroz vreme?

Sagovornik: Da.

Ron Hubbard: Dakle, on je putnik kroz vreme. Razlika između ovog putnika kroz vreme i Kronbusa je ta da je Kronbus službeni putnik kroz vreme... s druge strane, osoba koja je sada zatočena je neslužbeni putnik kroz vreme.

Sagovornik: Ono što mi vi želite reći je zapravo to da je Nostradamus takođe bio neslužbeni putnik kroz vreme?

Ron Hubbard: Naravno, imaš savršenu ideju! Nostradamusa je kontaktirao Dominik Litio koji je bio službeni putnik kroz vreme i rekao mu mnoge stvari iz budućnosti. Ali ga je potom ubedio i da proputuje kroz vreme i tako poseti druga razdoblja.... Nostradamus je čovek iz svog vremena, on nije došao iz budućnosti.

Sagovornik: Da li je Nostradamus putovao kroz vreme zajedno s Dominic Litiom?

Ron Hubbard: Ne, putovao je sam, vremenskim strojem koji mu je službeni vremenski putnik samo posudio.

Sagovornik: Uviđam savršeno. Njegovo znanje o našoj budućnosti, o njegovoj budućnosti, nije došlo od njega, već od Dominika Litiusa?

Ron Hubbard: Ispravno, došlo je od izvornog putnika kroz vreme. To je ispravna verzija.

Sagovornik: Ali moje pitanje i dalje je bez odgovora: koji je razlog što sve te stvari nisu razjašnjene od samog početka?

Ron Hubbard: To je jednostavno zbog okolnosti vezanih za sednice. Nemojte zaboraviti da ne raspolažete sa dovoljno kapaciteta za naše razgovore, pogotovo ovo vozilo, a prešli smo na drugu temu, bez zaključka sa ovom.

Sagovornik: Jeste li znali sve to?

Ron Hubbard: Naravno. Zatim, da razjasnimo stvari, originalni putnik kroz vreme je onaj koji dolazi iz vremena odakle je vremensko putovanje otkriveno... Ili, ponavljam, nakon tog vremena. Ako se sutra putnik kroz vreme pojavi ispred vas i pozove vas na putovanje kroz vreme, vi ćete takođe biti putnik kroz vreme, ali nećete biti - originalni putnik kroz vreme.

Sagovornik: Tema je potpuno razjašnjena. Hvala.

JOHN TITOR

Bila je rec o putniku kroz vreme, Johnu Titoru, liku koji je na svom internet blogu neke 2001. ostavio listu buducih dogadjaja, sve do 2036, godine iz koje je navodno dosao. Po njemu, doslo je do velikih konflikata 2015... Sad,izgleda da jeste putnik kroz vreme, da zaista potice iz 2036, ali da nije originalan putnik kroz vreme. Kao Carlssin, i on je neko ko se sprijateljio s ovlascenim putnikom, dospelim iz Cronbusovog vremena. Posto je radio kao programer u velikoj firmi, pitao je coveka-hrononauta po imenu John Vasos da mu omoguci da dodje do IBM-ovog racunara iz 1975.godine. U godini 2036. komponente tog racunara nedostaju, on je hteo da nabavi ASC2 kod i stari DOS, time bi unapredio racunare i sklopio dil za odredjenu sumu novca kod svojih nadredjenih...John Vasos je u 2036. ispitivao uticaj solarnih erupcija na planeti, pitanja vezana za rak koze i tome slicno. Posto su se u nekih par meseci dobro sprijateljili, i nakon sto mu je Vasos otkrio da je putnik kroz vreme, dobio je pristanak od njegove strane i njih dvojica su zajedno otisli u 1975. Putovali su ukupno pet puta...Medjutim, osposobljeni za tako nesto moraju biti dobro utrenirani, skoro depersonalizovani.. John Titor nije ...Kad neko ima jaku zelju da ode na rajsko ostrvo,a dospevsi tamo pre vremena, postaje tako pogodjen mestom desavanja, i tako euforican da oko sebe zamislja pirate, blaga, sirene..Upravo se nesto slicno tome desilo s Johnom Titorom - sve mu se izmesalo:.. opsta predstava o realnosti mu se pomutila. Uobrazio je da je vojnik u misiji razotkrivanja buducih desavanja,u stvari je delovala disperzija destabilizovanog uma..Na jednom od putovanja ostao je u 2000. godini, punih 6 meseci, od aprila do oktobra... na realnoj net stranici otkucao je proizvod svog tripovanja,gde je tacno samo to da je bio u 1975. i da dolazi iz 2036...Cak ni slika vremenske masine koju je nacrtao nije korektna... `Prorekao` je: pocetak gradjanskog rata u Americi 2004.i 2005. , kulminaciju 2008....opstu devastaciju u toj zemlji 2012. i medjunarodni nuklearni rat 2015.cemu verujete?
........

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back