Lizanje

Oralni sex obicno pocinjem tako sto krecem sa lizanjem i poljubcima prepona i velikih usmina a kada osetim da se "tempretura dovoljno podigla" krecem sa oralom same vagine. Sto se tice klitorisa, njega cete najlakse da izmamite napolje ako palac i kaziprst stavite izmedju velikih i malih usmina u visini koznog nabora koji prekriva klitoris, blago razmaknete prste i malo povucete sve tu ka stomaku u vis. Dok tako drzite razmaknute usmine jezikom idite odozdo navise tj. od ulaska vagine ka stidnom brezuljku tako da se mali nabor kojim je zasticen klitoris razmakne. Kada pod jezikom osetite nesto poput zrna pirinca uboli ste dzek pot! Morate da pratite partnerku ukoliko zelite da to potraje jer ako ne pazite moze da se desi da prebrzo "sagori". Za stimulaciju klitorisa je dovoljno da jezikom idete gore dole dok je za ostale delove vagine potrebno ukljuciti i mastu. Od mene za sada toliko a ako nekog interesuje jos nesto neka pita. :rumenka:

Poslednja izmena:
komri bate dobar tehnički manual :) samo je malo dosadan što reče radovan iii

tarky, ako si pazljivo citao ovo je tehnika za coveka da zna kako da nadje ono sto treba, ni jedna tehnika lizanja nije najbolja, to zavisi od osobe do osobe, on ce vremenom videti sta odgovara i prija njegovoj partnerki....

p.s. i ceca je za ono tvoje rekla da je rutina
ipak dodjemo do toga je sve individualno

ja znam sta je najgluplje lizanje. to bolje ondak i ne radi.
to je kad ( a imala sam decka koji je tako lizao) samo uvati klitoris pa klitoris, al to da bar traje nego je to neko polulizanje onoliko koliko ON u svojoj muskoj glavi misli daje dovoljno, i to iskljucivo klitorisa. nista drugo.
to ne radi. bolje ne lizi nego da se brukas:).
kad lizes lizi SVE , koristi prst, jezik unutra-napolje, sve lizi sto joj je izmedju nogu. i dugo. bolje da ti ona kaze daprestanes jer je previse nego ti da prestanes kad je premalo:).

Back