Nona2
Iskusan
- Poruka
- 6.357
mislim da bi te nokautiralada li je ok ukoliko mi se ukaže šansa i dođe do celivanja tri puta u obraz isturim blago jezik i liznem koleginicu?
mislim da bi te nokautiralada li je ok ukoliko mi se ukaže šansa i dođe do celivanja tri puta u obraz isturim blago jezik i liznem koleginicu?
u pravo ste madmazel i bilo bi skroz zasluženo.mislim da bi te nokautirala
ili bolje reći momentumako treba da joj objašnjavam, obrazlažem to bi mi ubilo draž
u pravo ste madmazel i bilo bi skroz zasluženo.
mada šta ako ti se dopadne, šta ako ti se svidi to malo face lickinga kad bi se zbilo između nas
strahovito puno masturbiram o tome.
Pazi, zvuci zanimljivo, s tim sto mora da bude bas dobra s kicmom, da uradi svecu, noge preko, da dobro cilja i strcne da ono ode u vis pa joj padne na facu i ti onda pridjes i polizes joj to?Najbolje je da nateras partnerku da udari squirt i onda to polizes sa njene face, to je bas onako kinky.
znaci da me neko lizne po faci dobio bi takvu samarcinuCelim jezikom, poput kera prelaziti preko njene face.
Primetio sam da me to veoma uzbuđuje.
Da li neko ima ovaj fetiš, koja je njegova pozadina i kakva su iskustva?
Žene kako biste reagovale da partner zatraži ovo? Podrazumeva se da lice ne sme biti našminkano.
bih*![]()
a onda bi te nokautirala
Bolesno..fuj..
sve zavisi koja si zivotinja bio u prethodnom zivotu...........pa ti ostalo u naviku.Celim jezikom, poput kera prelaziti preko njene face.
Primetio sam da me to veoma uzbuđuje.
Da li neko ima ovaj fetiš, koja je njegova pozadina i kakva su iskustva?
Žene kako biste reagovale da partner zatraži ovo? Podrazumeva se da lice ne sme biti našminkano.