Lizanje lica partnerke

mekflaj

Poznat
Poruka
7.892
Celim jezikom, poput kera prelaziti preko njene face.
Primetio sam da me to veoma uzbuđuje.
Da li neko ima ovaj fetiš, koja je njegova pozadina i kakva su iskustva?
Žene kako biste reagovale da partner zatraži ovo? Podrazumeva se da lice ne sme biti našminkano.

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
47.069
Fuj ljudi moji fuj
1673185579922.png

bmaxa

Buduća legenda
Poruka
41.883
Celim jezikom, poput kera prelaziti preko njene face.
Primetio sam da me to veoma uzbuđuje.
Da li neko ima ovaj fetiš, koja je njegova pozadina i kakva su iskustva?
Žene kako biste reagovale da partner zatraži ovo? Podrazumeva se da lice ne sme biti našminkano.
Slazem se sa alter ego, kad se zblizis sve mozes da trazis, pa i da te sutira u jaja, ko jedan sto voli ovde :P

Blau

Iskusan
Poruka
6.576
Лице жене је полигон за топле речи које ће измамити онај природни осмех, који нам даје смисао и надахнуће за све што долази.

Ипак, то лице треба и прскати семеном и умерено шамарати, ударати фалусом у ерекцији…

То је прави баланс и рецепт дугорочне среће и радости.

Alter_Ego_

Legenda
Banovan
Poruka
67.127
da li je ok ukoliko mi se ukaže šansa i dođe do celivanja tri puta u obraz isturim blago jezik i liznem koleginicu?
možda neće primetiti u sveopštoj postprazničnoj gunguli?
strahovito puno masturbiram o tome.

Никако.

Болештије се не раде на тај начин НИКАДА.

У тренуцима велике страсти, можеш да изводиш свакакве благе перверзије, а и за то иде постепена припрема.

А за тешке болештије, за које у први мах кажу "фуј" (као горе покошена колегница), мораш да имаш са њом далеко јачи однос, да је постепено уведеш у причу, и кад дође време, никако да је изненадиш, већ да је припремиш. Да зна шта следи. Ако ништа друго, да јој објасниш, образложиш, и на крају, и да је директно питаш или директно да јој саопштиш своју намеру.

Јбт..матори сте коњи, а ништа не знате. Оно...да ли је могуће да ништа до сада нисте скапирали?

Војвода

Domaćin
Poruka
4.344
И како се осећаш док јој лижеш лице? Блажено, срећно, испуњено? Јел она ћути док је лижеш или ти прича нешто безобразно? Ово су нека питања за једног лизача лица.

mekflaj

Poznat
Poruka
7.892
И како се осећаш док јој лижеш лице? Блажено, срећно, испуњено? Јел она ћути док је лижеш или ти прича нешто безобразно? Ово су нека питања за једног лизача лица.
osećam se krajnje animalno.
nisam probao, sve je u domenu fantazije.
ona ćuti i žmuri, golog vrata sedi za svojim radnim stolom, ja prilazim isplazim jezik skroz i potezima naviše prelazim joj od vrata preko face do kose bez pljuvanja i bala, više kao umivanje.
verovatno je reč o nekom krajnje regresivnom atavizmu iz prošlosti....

mekflaj

Poznat
Poruka
7.892
Никако.

Болештије се не раде на тај начин НИКАДА.

У тренуцима велике страсти, можеш да изводиш свакакве благе перверзије, а и за то иде постепена припрема.

А за тешке болештије, за које у први мах кажу "фуј" (као горе покошена колегница), мораш да имаш са њом далеко јачи однос, да је постепено уведеш у причу, и кад дође време, никако да је изненадиш, већ да је припремиш. Да зна шта следи. Ако ништа друго, да јој објасниш, образложиш, и на крају, и да је директно питаш или директно да јој саопштиш своју намеру.

Јбт..матори сте коњи, а ништа не знате. Оно...да ли је могуће да ништа до сада нисте скапирали?
ako treba da joj objašnjavam, obrazlažem to bi mi ubilo draž