Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

  • Da

  • Ne


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Navijači Liverpula traže odgovore i objašnjenja

Grupa vodećih navijača sa Kopa zatražila je od vlasnika kluba sa Enfilda da u javnost iznesu svoju politiku poslovanja i strategiju vođenja njihovog voljenog kluba.
liverpul%20navijaci-600-20120107110024.jpg

Čuvena grupa „Spirit of Shankly“, koja je vodila proteste protiv pređašnjeg režima koji su činili Tom Hiks i Džordž Žile, poslala je otvoreno pismo vlasniku Liverpula Džonu Henriju i predsedniku Tomu Verneru u kome traži objašnjenja i odgovore.

U trenucima kada Crveni aktivno tragaju za rešenjem na klupi, navijači slavnog engleskog kluba žele da znaju na čemu su i žele da saznaju kakvi su planovi i strategija vlasnika kluba za koji mnogi navijači smatraju da je „u rasulu“.

„Može biti da ste zajedno sa upravnim odborom kluba napravili plan koji sprovodite, može biti i da ste implementirali strategiju kojom se taj plan i vizija ostvaruju, ali sa gledišta nas navijača, naš klub deluje da je u potpunom rasulu.“, stoji između ostalog u pismu navijača koji zahtevaju objašnjenje i traže da im se predoči tačan plan za budućnost.

„Naučeni pređašnjim iskustvom, ne želimo da se ponovi nedostatak komunikacije između vodećih struktura kluba i nas navijača koji lagano počinju da doživljavaju 'deža-vu'.“, takođe se navodi u pismu.

Sportske.net
 
Liverpool spreman ponuditi 16 milijuna eura za Lovrena!

Francuski mediji pišu kako slavni engleski klub Liverpool sprema ponudu od 16 milijuna eura za Lyonovog hrvatskog reprezentativnog braniča Dejana Lovrena...

O zanimanju kluba s Anfielda za 22-godišnjeg Lovrena, koji je u Lyon stigao iz zagrebačkog Dinama u siječnju 2010. godine, neki mediji su i ranije pisali. Lovrena ugovor s Lyonom veže do lipnja 2016. godine. Trener ''lavova'' Remi Garde vidi Lovrena kao jednog od najvažnijih igrača u momčadi. No, momčad nije izborila plasman u Ligu prvaka iduće sezone, pa bi neki važni igrači tog kluba mogli promijeniti sredinu ovoga ljeta.

Francuz Damien Comolli, koji je sredinom travnja napustio dužnost sportskog direktora u Liverpoolu, prije svog odlaska je označio Lovrena kao odlično pojačanje za obranu ''redsa'' koji su, kako se čini, i nakon Comollijevog odlaska zainteresirani za dovođenje hrvatskog reprezentativca.

Ukoliko Liverpool uistinu ponudi Lyonu spomenutu svotu za Lovrena, preostaje nam vidjeti kako će reagirati uprava uglednog francuskog kluba...

Nogometni magazin
 
AVB traži garancije...

Portugalski trener, kao jedan od najozbiljnijih kandidata za upražnjeno mesto na klupi Liverpula želi dobro da promisli pre nego što donese svoj sud.
JNBCSKCH-600.jpg

Nakon razočaravajućeg rastanka sa Čelsijem, 34-godišnji stručnjak želi garancije i jasno izložen plan rada koji bi mu dozvolio da se na pravi način trenerski iskaže na Enfildu.

„Ono što tražimo je jasan tehnički plan, koji je utemeljen u dugovečnosti i jasno izraženim ciljevima.“

„Viljaš-Boaš bi se vratio trenerskom poslu jedino pod ovakvim uslovima. Ukoliko odreeni klub ne može da mu obezbedi određene garancije, nemamo problem sa tim da odemo na pauzu od fudbala.“, rekao je agent portugalskog trenera koji nije želeo da otkrije da li je došlo do konkretnih kontakata sa Liverpulom.

„Ne mogu da negiram niti da potvrdim kontakte ni sa jednim klubom.“, tajnovit je Karlos Gonkalves, agent mladog trenera koji se od danas ponovo dovodi u vezu i sa italijanskom Romom.

Sportske.net
 
Kop poručuje: "Vratite nam Rafu!"

Nakon što su javno pozvali upravu da im pruži objašnjenje i razjasni svoje planove za naredni period, navijači Liverpula su otišli korak dalje i sada urgiraju na čelnike svog kluba da na klupu vrate Rafu Beniteza.
Benitez-600-20111008122503.jpg

Nakon što je čuvena navijačka grupa „Spirit of Shankly“ poslala otvoreno pismo vlasniku Liverpula Džonu Henriju i predsedniku Tomu Verneru u kome traži objašnjenja i odgovore, članovi crvene armije pokrenuli su inicijativu da se u klub vrati njihov favorit.

Naime, najvatreniji navijači Liverpula žele da ubede čelnike kluba da je najbolje rešenje za upražnjenu trenersku klupu upravo Rafael Benitez, čovek koji je ovaj engleski klub i doveo do najvećih uspeha u poslednje vreme.

Benitez je bez posla još od 2010. godine i razlaza sa Interom, i dalje živi u Liverpulu i tesno je povezan sa klubom koji voli.

Nezadovoljni spekulacijama koje su se pojavile i licitacijom sve većeg broja imena potencijalnih trenera, navijači žele da se i njihov glas čuje i da se u klub vrati Rafa Benitez.

Sportske.net
 
Gledao sam lion par puta ove sezone i samo mogu da se zapitam koji su to idioti zaduzeni za kupovinu igraca? Otiso sportski direktor, otiso trener a oni i dalje oce da rasipaju pare na neke igrace sumnjivog kvaliteta odnosno nekvaliteta. Naravno sve to pod uslovom da je ovo za Lovrena tacno.
 
Za vreme Beniteza Liverpul je bio u vrhu PL,redovno je igrao LŠ,osvojio LŠ i igrao još jedno finele,uzeo kup itd.bilo je i promašaja kao što su Akvilani,Benajun i društvo ali kakvih je promašaja bilo posle njega ne vredi trošiti reči...
Tako da...
 
Lista sve duža – I Kapelo odbio Liverpul

Doskorašnji selektor Engleske postao još jedan u nizu stručnjaka koji je rekao 'ne' čelnicima kluba sa Enfilda.
a6e40b0975685020120206093217.jpg

Engleski Liverpul i dalje traga za pravim rešenjem na klupi.

Iako je u ovom trenutku Roberto Martinez izgleda glavni kandidat, čelnici Crvenih istražuju svoje opcije i pokušavaju da na Enfild privole neko atraktivnije ime.

U toj nameri očigledno nemaju sreće jer su posle Gvardiole, Frenka De Bura, Didije Dešama, negativan odgovor dobili i od Kapela.

Italijan ima želju da se vrati na ostrvo, ipak ne na klupu Crvenih.

Kako se spekuliše u engleskoj štampi, Fabio Kapelo se nada da će dobiti poziv da preuzme Abramovičev Čelsi.

Sportske.net
 
Odlazeći trener Barselone Pep Gvardiola istakao je da će se posle utakmice u Kupu Španije odmoriti nekoliko meseci bez angažmana, a zatim će razmotriti svaku ponudu koja mu stigne, te odlučiti u kom će klubu nastaviti karijeru.
“Svaku ću ponudu pažljivo razmotriti, ali ću pre toga biti na odmoru nekoliko meseci da bih napunio svoje baterije. Biću spreman da zauzmem klupu onog tima koji me privuče i privoli”, rekao je Gvardiola.
Prvo je rekao da se povlaci na godinu dana, a sada na nekoliko meseci :think::think::think: mislim da je vreme da se gazdarica ukljuci u pregovore, posto od gazde nema leba...
 
Za vreme Beniteza Liverpul je bio u vrhu PL,redovno je igrao LŠ,osvojio LŠ i igrao još jedno finele,uzeo kup itd.bilo je i promašaja kao što su Akvilani,Benajun i društvo ali kakvih je promašaja bilo posle njega ne vredi trošiti reči...
Tako da...

2005, 2006, 2007 su bile OK, ali nakon toga kreće serija promašaja sa Kinom, Akvilanijem, Benajunom, bekovima, Letvom, Bongom, Voronjinom, upropaštavanjem Babela...
 
Akvilani se okreće Fiorentini?

Fudbaler Liverpula čiji je ugovor Milan propustio da otkupi u završnici sezone vrlo lako bi mogao da se preseli u Firencu naredne godine.
akvilani-600-20120527100837.jpg

Italijanski fudbaler se trenutno nalazi “u mraku” kada je u pitanju njegova budućnost.

Otpisan od strane Liverpula, Alberto Akvilani je proteklu sezonu proveo igrajući kao pozajmljen igrač za Milan u nadi da će rosoneri na kraju sezone otkupiti njegov ugovor.

Kako se to nije desilo, Akvilani želi da pronađe alternativno rešenje kako bi ostao u Seriji A.

Njegov agent otkriva da postoje određeni kontakti sa Fiorentinom i da bi Akvilani bio raspoložen da pređe u Firencu.

“Nova uprava Fiorentine izuzetno poštuje Akvilanija i u ovom trenutku čekamo odgovor Liverpula. Videćemo šta će se dogoditi. Akvilani je prošle godine odbio ponudu Korvina, ali sa novim čelnicima kluba, situacija bi bila drugačija.”, rekao je Franko Zavaljija, zastupnik italijanskog fudbalera.

Sportske.net
 
Liverpul – Martinez odlučuje u utorak

Potraga za novim trenerom se lagano bliži kraju, glavni kandidat Roberto Martinez će nakon razgovora sa čelnicima kluba, svoju odluku saopštiti u utorak.
martinez%20henri-600-20120527125807.jpg

Nakon brojnih spekulacija oko toga ko će naslediti Kenija Dalgliša na klupi Liverpula, definitivna odluka je izgleda pala na Roberta Martineza koji je protekle nedelje posetio Džona Henrija u Majamiju sa kojim je razogovarao oko preuzimanja slavnog kluba sa Enfilda.

Predsednik Vigana Dejv Vilan je potvrdio informaciju da je Martinez u pregovorima sa Liverpulom i da će u utorak biti doneta i konačna odluka oko toga hoće li ovaj stručnjak prihvatiti ponudu američkih vlasnika Liverpula.

“Martinez je bio u Majamiju gde je obavio veoma konstruktivne razgovore sa vlasnikom Liverpula.”

“U utorak će još jednom razgovarati, Roberto je dobio ponudu za koju je rekao da će razmotriti. On je izuzetno veliki profesionalac koji svoj posao shvata izuzetno ozbiljno. Dobro će razmisliti i svoju konačnu odluku će doneti naredne nedelje.”, istakao je Vilan.

Sportske.net

Daj Boze da gresim, ali imam osecaj da ovaj lik nije dobro resenje za LFC.....
 
Liverpul u trci za Napolijev duo?

Crveni sa Enfilda planiraju ozbiljnu reorganizaciju igračkog kadra za narednu sezonu koja, spekulišu engleski mediji, može u ključiti i dovođenje tandema iz Napolija, Laveci – Kavani.
napoli77317020120222102427.jpg

Dok na ostrvu traju spekulacije oko toga ko će postati novi trener kluba na Enfilda, u javnosti se spekuliše i sa prvim pojačanjima za narednu sezonu.

Donekle iznenađujuća informacija stiže u vidu vesti da su Crveni ozbiljno zainteresovani za napadački par iz Napolija – Edisona Kavanija i Ezekijela Lavecija, za koji su spremili ukupno 60 miliona funti.

Vlasnici Liverpula se navodno uzdaju da bi Kavani bio zainteresovan da se na Emfildu pridruži svojim zemljacima Koatesu i Suarezu i da bi sam mogao da utiče na Lavecija da mu se pridruži u Engleskoj.

Ipak, ono što zaboravljaju britanski mediji je činjenica da dva pomenuta igrača žele da igraju Ligu Šampiona i da će jedan od glavnih uslova u odabiru eventualne nove sredine biti upravo učešće u elitnm evropskom takmičenju.

Sportske.net
 

Back
Top