Damo 4 gola i opet uspemo da pogodimo stativu i precku 

To nam je neki novi sponzor (Seeing is Believing) ?Vidim da je sinoć samo Dalgliš imao starog sponzora na jakni (Standard Chartered).
Legende Liverpula pucale penale vezanih očiju
Robi Fauler i Džon Barns su dva imena koja se sa velikim poštovanjem izgovaraju na Enfildu. Pre utakmice Liverpul - Čelsi u utorak, imali su priliku da zabavljaju domaću publiku izvođenjem penala na veoma neobičan način. Bilo je više nego zabavno gledati ih.
Robi Fauler, od strane fanova prozvan „Bog“ je još uvek aktivan fudbaler, ali trenutno bez kluba. Za Redse je nastupao u dva navrata, odigrao preko 250 utakmica i postigao 128 golova. Dete je Liverpula. Džon Barns je Jamajčanin koji je crveni dres nosio tačno deset godina, odigravši protim više od 300 utakmica.
Njih dvojica su u okviru kampanje „Seeing is believeing“ šutirali penale vezanih očiju, a najzanimljivije je bilo kada je Fauler namerno pomerao loptu Barnsu.
Krasić – Nakon svega Liverpul?
Otpisani fudbaler šampiona Italije na leto će izvesno napustiti Juventus. Interesovanju ruskih klubova, pridružio se i engleski Liverpul, javljaju danas engleski mediji.
![]()
Miloš Krasić nije u planovima Antonija Kontea koji je u potpunosti otpisao srpskog reprezentativca.
Tokom zimskog prelaznog roka govorilo se o povratku u Rusiju, Krasić je u poslednjim danima januarskog roka bio na pragu prelaska u Totenhem, ali je ipak ostao u Torinu.
Kako javljaju engleski mediji danas, prelazak u Englesku bi ipak mogao da se realizuje.
Naime, za usluge srpskog fudbalera navodno se ozbiljno interesuje Liverpul koji želi da se pojača za narednu sezonu u kojoj će Crveni pokušati da se vrate među top 4 klubova Premijer Lige.
Sportske.net
Šteta bi bilo prodati Škrtela. On je jedan od retkih koji vredi na svojoj poziciji. Inače sam ove godine donekle zadovoljan igračima u odbrani, ali ostalo je truba...
Škrtelu treba još jedan jak u defanzivi...one greške su plod toga da je hteo previše sam da uradi.
Ja koliko znam on je tamo odlično igrao...
Vrhunski, Mislim da bi mnogo znacio Mancesteru u sledecoj sezoni u borbi za titulu, cak cemo ga i dostaviti na vasu adresu bez dodatnih troskova![]()
Salu na stranu, Dzo Kol je ok igrac ali je po meni on Engleska verzija Case Ilica. Dobar igrac koji je mogao mnogo vise da je vodio zdrav zivot. Njegovo vreme je proslo, moze da ostane u klubu ako prihvati ulogu na klupi i manju platu, u suprotnom, slobodan je da nadje drugu sredinu.
Sto se tice tima, ove sezone mnogo toga nije stimalo, ne bih mogao da izdvojim jednu stvar koja je zasluzna za ovu razocaravajucu sezonu. Dosta gresaka je napravljeno, ukljucujuci i igranje Hendersona na desnom krilu tokom veceg dela sezone...
U svakom slucaju, nadam se da cemo malo vise pratiti Njukastlov model transfera, i kao sto ti kazes, traziti pojacanja koja nisu striktno sa ostrva![]()