Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
somebody:haha sta sviraju....instrumente...kao napr....gitaru,bas gitaru, bubnjeve....da li te jos nesto zanima)
somebody:haha sta sviraju....instrumente...kao napr....gitaru,bas gitaru, bubnjeve....da li te jos nesto zanima)
Bimba-Eki:somebody:haha sta sviraju....instrumente...kao napr....gitaru,bas gitaru, bubnjeve....da li te jos nesto zanima)
haha...kakav glup odgovor na normalno pitanje....nije valjda da mislis da ce neko da kupi cd.tek tako zbog tvoje preporuke.Sta sviraju covece...rock,jazz,funk,punk itd. ili je u pitanju cvrkut ptica,znas ono sound of nature
SB:e opet ovaj luzer sa njegovim komentarima....pa koji si ti idiot kad ne mozes da skontas kakav je zanr ako sviraju instrumente koje sam naveo....a posto si debil pa moram da ti kazem recicu ti...sviraju rock....
ps. samo kad ti imas smisao za humor...pa da tebi ni netreba jel sve sto ti izadje iz usta te toliko glupo da se mora covek mora nasmejati
DeepPurple:SB:e opet ovaj luzer sa njegovim komentarima....pa koji si ti idiot kad ne mozes da skontas kakav je zanr ako sviraju instrumente koje sam naveo....a posto si debil pa moram da ti kazem recicu ti...sviraju rock....
ps. samo kad ti imas smisao za humor...pa da tebi ni netreba jel sve sto ti izadje iz usta te toliko glupo da se mora covek mora nasmejati
Opet ti Gosco - ovaj put si se maskirala pod novim imenom! Bravo, pocinjes da ucis i ti ponesto! :wink:
Ako nisi znao, hermafroditu, (a, opet, sta ti uopste znas) bendovi sa takvim sastavom, tj. nabrojanim instrumentima, mogu svirati sve od punka, preko najrazlicitijih vrsta metala do, opet, najrazlicitijih vrsta rocka...Ali posto si ti uzasno inteligencijski ogranicen lik, svu muziku trpas u isti kos k'o zadnji degen, sto pokazujes svima ovde da i jesi!
By the way, ponovi koristi rec luzer previse...napni taj prcvonjak od mozga i smisli nesto drugo! Smesni moronu!
Anonymous:DeepPurple:SB:e opet ovaj luzer sa njegovim komentarima....pa koji si ti idiot kad ne mozes da skontas kakav je zanr ako sviraju instrumente koje sam naveo....a posto si debil pa moram da ti kazem recicu ti...sviraju rock....
Opet ti Gosco - ovaj put si se maskirala pod novim imenom! Bravo, pocinjes da ucis i ti ponesto! :wink:
Ako nisi znao, hermafroditu, (a, opet, sta ti uopste znas) bendovi sa takvim sastavom, tj. nabrojanim instrumentima, mogu svirati sve od punka, preko najrazlicitijih vrsta metala do, opet, najrazlicitijih vrsta rocka...Ali posto si ti uzasno inteligencijski ogranicen lik, svu muziku trpas u isti kos k'o zadnji degen, sto pokazujes svima ovde da i jesi!
By the way, ponovi koristi rec luzer previse...napni taj prcvonjak od mozga i smisli nesto drugo! Smesni moronu!
moron ti tata koji te napravio takvog debilnog.... inace ja znam vise o muzici nego to ti mozes da zamislis.... ali se ne qurcim i ne poziram kao sto ti topp radis.... inace mogao si da pogodis koji je od tih zanrova ,a ne tou da prosipas pamet kao da si ti jedini koji zna nesto.... i ne trpam muziku u isti kos vec trpam ljude u istiP.,.. jel svako ko slusa muziku trebao bi da zna nesto o njoj ,a ti pojma nemas pa lupas gluposti...i normalno da me * ka citam glupe izjave kao sto su tvoje....i tvoj recnij je toliko ocajan da nisi ni svestan.....ali neka samo ti pisi