И тврдиш и даље да је Вучић најгори?
Da. Evo kratkog preseka:
-2012. javni dug Srbije je iznosio 17.7 milijardi evra. 2022. iznosi 32.7 milijarde evra, bez najnovijih kredita od 3 milijarde uzetih zbog otplate kamata na kineske kredite.
-budžetski deficit 2.4 milijarde evra.
-upropašten EPS, najstrateškije od svih JP.
-davanje besplatnog zemljišta, industrijske struje i vode i subvencija stranim firmama.
-uništavanje Srbije kao zemlje, putem dozvoljavanja Kini da koristi prljave tehnologije (izjavio: "oni te prljave tehnologije izmeštaju iz Kine u druge države, ali to mene ne zanima"); pre dolaska Ziđina broj kancera u Boru je bio na nivou od 1000 godišnje. Od dolaska Ziđina popeo se na 6000 godišnje.
Kosovo:
-2013. potpisivanjem Briselskog sporazuma priznat suverenitet tzv. kosovskog pravosuđa, policije i školstva.
-stvaranjem tzv. Otvorenog Balkana u Srbiji se priznaju kosovske lične karte, pasoši i diplome, bez nostrifikacije.
-predao Gazivode i ceo energetski sistem na tzv. Kosovu.
-sporazumom se obavezao da Srbija više neće izdavati KM tablice.
Treba još? Ili možda lagarije tipa "ne pada mi na pamet da se kandidujem za predsednika", ili "penzije će se smanjivati samo preko mene mrtvog", ili "ukinućemo rtv pretplatu", ili "Dinkić će robijati".
Ili dovođenje Šredera da drži govor na konvenciji SNS, ili uzimanje Blera za savetnika, ili davanje naših para Killary za kampanju?
Eto, to iz glave, ali svakako mogu da dam detaljan spisak zlodela ovog upropastitelja i veleizdajnika.