Litar i po votke dnevno - Danica Maksimović

Ko će vaš paradoks razmrsiti, pre bi se razmrsila the balls of Marjan...:cool: :mrgreen:
@Grom_sa_neba! ti je tobože Srbin patriota, konzervativac, ljubitelj Rusije, Putina, protivnik zapada, Vatikana, Jamerike, Jezuita, new age Pape, a ne shvaća koliko svojim pisanjem protiv Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa, zapravo šteti državi.
Njemu je Putin državnik po mjeri i dok Kremlj otvoreno podržava SNS, on svaki dan, na sve moguće načine, rovari protiv ove napaćene vlasti.
Njemu nije jasno da bi izbili glad i građanski rat, ukoliko bi SNS pao.
Vjeruj mi, znam o čemu pričam, zbog toga što znam cijeniti koliko je dobrog HDZ učinio za Hrvatsku, a dok su na vlasti bile SDP-njare, skoro da je vladala glad.
Sjećam se da sam za vrijeme SDP-njarske strahovlade po Kauflandu obilazio onaj dio gdje su suhomesnati proizvodi i njušio kobasice.

Poslednja izmena:
Moraš uzeti psihodelik da bi znala.

Ne, nije otvaranje "trećeg oka", iako su vizije koje doživljavaš van ovog svijeta, već je to na koncu razgovor sam sa sobom.

Recimo, ja tebi kažem - to i to je dobro za tebe.
Ti na to odmahneš rukom, a dobro si i napravila, zato što kako ja mogu znati što je za tebe dobro ili loše, uopće se ne poznajemo.

Međutim, kada uzmeš psihodelik u vrlo visokoj dozi, a samo tako se isplati uzimati, tvoje unutarnje "JA" progovara, suočavate sa svim svojim vrlinama i manama, a tu nema bijega, stjerana si u kut.

Recimo da to možeš nazvati šok terapijom.
Vodiš razgovor sa svojom ogoljenom esencijom... i to može biti vrlo turbulentno.
baš mi je ovako opisao prijatelj koji je probao ajahuasku
to su vodjene seanse uvek imaš osobu koja podeli dozu prisutnima i kontroliše reakcije.
obaezno ide i kofica za povraćane svakom učesniku.
ne znam da li se neko usudio da se sam upusti

ne znam da li se neko usudio da se sam upusti
Ja je ne bi probao ni mrtav.
Kemijski sastav je gotovo identičan s psilocybe cubensis, samo što jako loše sjeda na želudac.
Znači ista stvar, jedino što na gljivama samo tu i tamo povratiš, ali se ne usereš.
Jedino u vezi DMT kristala, to bi volio probati pušiti, ali traju svega nekih 15 minuta.

@PerfectOne, mogu ti otkriti "tajnu" ako to želiš, napisati točno ono što trip jeste.
Možda ćeš ostati malo razočarana.
Nakon što sam se ja nadrogirao kao konj, nagovorio sam staru da učini isto.
Samo što ona nije uzela kretensku dozu poput mene, ali rezultat je bio isti.
Mogu ti dati odgovor, ali razoračavajući je... pomalo... u smislu da ga već poznaješ.
Ja bi svejedno želio da svaka osoba od 30+ godina ode na trip.

@PerfectOne, mogu ti otkriti "tajnu" ako to želiš, napisati točno ono što trip jeste.
Možda ćeš ostati malo razočarana.
Nakon što sam se ja nadrogirao kao konj, nagovorio sam staru da učini isto.
Samo što ona nije uzela kretensku dozu poput mene, ali rezultat je bio isti.
Mogu ti dati odgovor, ali razoračavajući je... pomalo... u smislu da ga već poznaješ.
Ja bi svejedno želio da svaka osoba od 30+ godina ode na trip.

samo sam bila zainteresovana da čujem kakvo je iskustvo na ajahuasci i čemu zapravo služi
šta dobiješ posle toga da li postoji neki benefit
da li razviješ veštinu da budeš uvek mudar i strpljiv ili prsneš kao nagazna mina pod uticajem savremenog načina života
meni su jednom fungi bile dovoljne šest sati sam imala raznobojne kristale koji se nižu pred očima,
nemam namere više da se u to upuštam.

samo sam bila zainteresovana da čujem kakvo je iskustvo na ajahuasci i čemu zapravo služi
šta dobiješ posle toga da li postoji neki benefit
da li razviješ veštinu da budeš uvek mudar i strpljiv ili prsneš kao nagazna mina pod uticajem savremenog načina života
meni su jednom fungi bile dovoljne šest sati sam imala raznobojne kristale koji se nižu pred očima,
nemam namere više da se u to upuštam.
Radi se zapravo o razgovoru samim sa sobom.
Iako na jako visokim dozama imas vizije koje su nasem mozgu neobjasnjive, onaj jasni dio je taj da sebe vidis potpuno ogoljenu, tj. suocena si s dobrim i losim stvarima koje znas o sebi na nacin kao nikada prije.
Psihodelik te lisi ega i konacno vidis sebe onakvom kakva jesi, iako ti to u dubini sebe znas, samo mi te malo negativnije stvari o sebi volimo potisnuti.

Iako na jako visokim dozama imas vizije koje su nasem mozgu neobjasnjive, onaj jasni dio je taj da sebe vidis potpuno ogoljenu, tj. suocena si s dobrim i losim stvarima koje znas o sebi na nacin kao nikada prije.
Psihodelik te lisi ega i konacno vidis sebe onakvom kakva jesi, iako ti to u dubini sebe znas, samo mi te malo negativnije stvari o sebi volimo potisnuti.
da to su mi baš tako i objasnili.
tnx :heart:

Pa to je onda brzometna dubinska samopsihoanaliza... ne treba ti terapeut...ali, možda ti posle treba, hahahah

To je samo za jake i stabilne koji to mogu da podnesu

Pa to je onda brzometna dubinska samopsihoanaliza... ne treba ti terapeut...ali, možda ti posle treba, hahahah

To je samo za jake i stabilne koji to mogu da podnesu
Mislim da bi to svakom jednom u zivotu dobro doslo.

🤣

Ali istina, na visokoj dozi dolazi do prave samopsihoanalize, otud i naziv psihodelik - "manifestacija duse" / "ogoljenje duse".
To je dosta nezgodno zbog toga kada na povrsinu isplivaju sve te tvoje negativne osobine, onda ne mozes zacepiti usi kao kada ti netko drugi prigovara, vec si prisiljen saslusati samog sebe.

Tako mi je zao sto ne mogu naci onaj Bilanovicev video, kada je vikao da vise nikada nece i kada kaze: "Uhvatim se iznad one klonje i mislim si, sine, pa ti si ovde dosao da ti bude lepo, a pogledaj sta si napravio..."

🤣

Bezopasno je, najgore sto se moze dogoditi je da se straha nauzivas, ali lijepa je to skola.

Mislim da bi to svakom jednom u zivotu dobro doslo.

🤣

Ali istina, na visokoj dozi dolazi do prave samopsihoanalize, otud i naziv psihodelik - "manifestacija duse" / "ogoljenje duse".
To je dosta nezgodno zbog toga kada na povrsinu isplivaju sve te tvoje negativne osobine, onda ne mozes zacepiti usi kao kada ti netko drugi prigovara, vec si prisiljen saslusati samog sebe.

Tako mi je zao sto ne mogu naci onaj Bilanovicev video, kada je vikao da vise nikada nece i kada kaze: "Uhvatim se iznad one klonje i mislim si, sine, pa ti si ovde dosao da ti bude lepo, a pogledaj sta si napravio..."

🤣

Bezopasno je, najgore sto se moze dogoditi je da se straha nauzivas, ali lijepa je to skola.
Mislim da mlađarija (30+) danas nije spremna da čuje da ima negativne osobine...
niti su spremni da to isto čuju sami od sebe u tom suočavanju sa sobom...
niti su edukovani da bi sve to dobro kasnije smestili u pazl svoje ličnosti...
Mislim da je bolje da žive i lebde u svom balonu savršenosti, hahahah

Back