- Poruka
- 18.782
A kad ozdraviš, Jovo - nanovo, hahahahaHladan jogurt nakon takve avanture spašava.
Nema naravoučenija, hahaha
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad ozdraviš, Jovo - nanovo, hahahahaHladan jogurt nakon takve avanture spašava.
Znaš i sama kako to ide, kao kada je onaj blesavi Aleksandar Bilanović prvi put uzeo ajahuascu pa se rasplakao i vikao: "Joj joj bože samo da me pusti, neću više nikad, majke mi!"A kad ozdraviš, Jovo - nanovo, hahahaha
Nema naravoučenija, hahaha
Domaće je zdravije.ja pamtim pradedu a i njegovog brata. kod nas u familiji svi umirali veoma stari a pecemo rakiju barem 6 generacija
Kako se skinuo sa tog čuda?Znaš i sama kako to ide, kao kada je onaj blesavi Aleksandar Bilanović prvi put uzeo ajahuascu pa se rasplakao i vikao: "Joj joj bože samo da me pusti, neću više nikad, majke mi!"
Prođe za četiri, pet sati, nakon toga sedam godina nije uzeo.Kako se skinuo sa tog čuda?
Kaže da mu se otvorilo 3. oko od tog čuda.Prođe za četiri, pet sati, nakon toga sedam godina nije uzeo.
I meni je.Kaže da mu se otvorilo 3. oko od tog čuda.
Ček... jel' jeste, il' nije?I meni je.
Mislim, nije, ali jako visoka doza psihodelika dadne ti do znanja da nije sve baš onako kako percipiramo kada smo u "normalnom" stanju.
Kako reče ovaj pokojni gov*nar (i u pravu je):
Moraš uzeti psihodelik da bi znala.Ček... jel' jeste, il' nije?
Šta se, osim duhovnog vida, dobija još otvaranjem 3. oka?
Hvala lepo! Ušokirana sam i bez te terapije, hahahahMoraš uzeti psihodelik da bi znala.
Ne, nije otvaranje "trećeg oka", iako su vizije koje doživljavaš van ovog svijeta, već je to na koncu razgovor sam sa sobom.
Recimo, ja tebi kažem - to i to je dobro za tebe.
Ti na to odmahneš rukom, a dobro si i napravila, zato što kako ja mogu znati što je za tebe dobro ili loše, uopće se ne poznajemo.
Međutim, kada uzmeš psihodelik u vrlo visokoj dozi, a samo tako se isplati uzimati, tvoje unutarnjo "JA" progovara, suočavate sa svim svojim vrlinama i manama, a tu nema bijega, stjerana si u kut.
Recimo da to možeš nazvati šok terapijom.
Mislim da bi svaka osoba starija od 27+ trebala uzeti psihodelik.Hvala lepo! Ušokirana sam i bez te terapije, hahahah
Misliš u cilju upoznavanja svoje podsvesti, hahahah?Mislim da bi svaka osoba starija od 27+ trebala uzeti psihodelik.
Pa da... tu nema vrdanja i mrdanja kada netko drugi prigovara, stvar je u tome da prigovaraš sam sebi.Misliš u cilju upoznavanja svoje podsvesti, hahahah?
To samo može dobro ukorenjen čovek da uradi... svi labilni - stoj!Pa da... tu nema vrdanja i mrdanja kada netko drugi prigovara, stvar je u tome da prigovaraš sam sebi.
Moraš uzeti psihodelik da bi znala.
Ne, nije otvaranje "trećeg oka", iako su vizije koje doživljavaš van ovog svijeta, već je to na koncu razgovor sam sa sobom.
Recimo, ja tebi kažem - to i to je dobro za tebe.
Ti na to odmahneš rukom, a dobro si i napravila, zato što kako ja mogu znati što je za tebe dobro ili loše, uopće se ne poznajemo.
Međutim, kada uzmeš psihodelik u vrlo visokoj dozi, a samo tako se isplati uzimati, tvoje unutarnje "JA" progovara, suočavate sa svim svojim vrlinama i manama, a tu nema bijega, stjerana si u kut.
Recimo da to možeš nazvati šok terapijom.
Vodiš razgovor sa svojom ogoljenom esencijom... i to može biti vrlo turbulentno.
Da... mislim da ta količina pokazuje i da je organizam postao rezistentan na alkohol... pa onda ne mogu da se napiju...malo vise preteruje...da je dosla do te faze, bila bi pokojna...kad neko izgori od alkohola, dovoljno je da popije nekoliko casica i komira se...u mojoj okolini puno je alkoholicara otputovalo u jednom pravcu
A, koliko ti ljuštiš rakije dnevno?
Kakva gospođa.
Ja kad popijem 0.7 ujutro imam rupe u sjećanju, strahovitu glavobolju, a ni povraćanje nije isključeno.
Ma ništa dok ne krenu da se svuda okolo viđaju ovakve scene.Šta to piješ ujutru?
kavičko?
To je ipak droga, ali legalna, slično i duvan.ja pamtim pradedu a i njegovog brata. kod nas u familiji svi umirali veoma stari a pecemo rakiju barem 6 generacija
hrana definitivno nije bila skromna kod mojih lalinskih dedova.Naši dedovi jesu pili, možda ne baš litar i po dnevno, to je bilo samo za posebne prilike
A i radili su, gibali se , hrana je bila skromna...
To se kaže demoni...
Kao kad vidiš AVtihrista na Pinku...
...
Grome, ti li si?Kako je ovo lijepo, svi se raspjevali od ganuća, plješću, vijore se zastave...
Grom je tobože patriota, a protiv je SNS-a.Grome, ti li si?
Ko će vaš paradoks razmrsiti, pre bi se razmrsila the balls of Marjan...Grom je tobože patriota, a protiv je SNS-a.