Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 10.299
Имам своју верзију розарија. Православну.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
СуђепоклоникНисам идолопоклоник.
Молиш се кутлачи са угравираном розари молитвом?Имам своју верзију розарија. Православну.
То је клањање Господу Исусу Христу, који је на олтару присутан преко свог тела. Никакво суђепоклонство.Суђепоклоник
Чича, те пвц лутке, можеш само бабама на пијаци да заваљаш као мошти...Ево доказа да Дух Свети делује и међу католицима, иако су донекле у заблуди, али Бог је милостив који хоће да се сви спасу:
Погледај видео до краја, па ћеш да видиш мошти исте као и код нас.Чича, те пвц лутке, можеш само бабама на пијаци да заваљаш као мошти...
Код вас су мошти из луткарског позоришта...Погледај видео до краја, па ћеш да видиш мошти исте као и код нас.
Ја сам православне вере.Код вас су мошти из луткарског позоришта...
Могу само да се гледају са пар метара кроз стаклену комоду...
Лажеш... Римокатолик си...Ја сам православне вере.
Какав црни римокатолик. Крштен у СПЦ.Лажеш... Римокатолик си...
Па шта.... И Арије је крштен у Православљу, па је у другој вери због гордости и егоманије завршио...Какав црни римокатолик. Крштен у СПЦ.
Како ћеш тако о патријарху?I patrijarh se tu nalupao svega i svačega.
A što? Ne sjećam se da smo uveli nepogrešivost vjerskih poglavara kao RKC.Како ћеш тако о патријарху?
Обогохулио се... "Канонски"I patrijarh se tu nalupao svega i svačega.
Порфирије је исто што и ти... Римокатолик...Нисам јеретик., већ правоверни хришћаним. Па патријарх Порфирије је као митрополит дочекивао и носио мошти римокатоличког свеца:
https://www.vecernji.hr/vijesti/mit...-odusevljen-sam-tolikom-vjerom-u-boga-1076190
https://www.tportal.hr/vijesti/clan...-docekano-tijelo-sv-leopolda-mandica-20160413
Ја нисам римокатолик зато што исповедам православну веру.Порфирије је исто што и ти... Римокатолик...
У то нико нормалан нема више сумње...
Нетрулежно тело није доказ светости.Ево доказа да Дух Свети делује и међу католицима, иако су донекле у заблуди, али Бог је милостив који хоће да се сви спасу:
Није ово нетрулежно него пластично тело...Нетрулежно тело није доказ светости.