Šta mislite, dal’ bi mogla, recimo, lisica da se zaljubi u vuka, ako bi joj isti svakodnevno davao neke sitne poklončiće ili cvece?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mislite, dal’ bi mogla, recimo, lisica da se zaljubi u vuka, ako bi joj isti svakodnevno davao neke sitne poklončiće ili cvece?
Mogla bi naravno Lisica je zensko i zaljubila bi se u paznju
vuk resio da naguzi liju pa je, zove dodji lijo da slusamo ploce...a lija mda, ja udjem on zamandali vrata navali na mene i natakne me...neka hvala, drugi put... posle nekoliko dana vuk opet, lijice dodji na kolace, a lija.. mda, ja odem na kolace bas mi se jedu, udjem on zamandali vrata i puche mi sljiva...neka hvala, vuce drugi put...
proslo neko vreme, lija vec zaboravila, sretne vuka u sumi a on kaze, lijo os da te naucim da citas i pises...lija se zamisli, jes ja udjem on zamandali vrata i poebe me... al opet kad razmislim, ne znam ni da citam i pisem mozda me nauci...i kaze dobro, hocu... dosla lija kuc kuc na vrata...vuk otvori vrata, uvuce je unutra, zamandali ih za njom i poce da da je kida a ona zavapi... a da citammmm i da pisemmmm...a vuk se nako sa ironicnim sarkazmom osmehne ko sto samo vuk ume pa rece: ja jesam vuk, al nisam vuk karadzic
pouka... ako si lija bices ebena vako il nako...
Meni uz lisicu ide lisac, a uz vuka vučica. Malo sam staromodna.
A zašto nema gore pitanja za kombinacije vuk i lisac, lisica i vučica, vuk i vuk, vučica i vučica, lisica i lisica, lisac i lisac?
Sigurno sam nešto zaboravila da nabrojim..