Lisica i vuk

da li bi se ljubav tu rodila?

• ne... jer su razlike prevelike i nepomirljive...

glasova: 3 30,0%
  • pa... verovatno... ali samo ako je vuk neki romantičan tip...

glasova: 2 20,0%
  • mozda bi i mogla... ali ako se zec ne pojavi sa svojim brzim sportskim autom...

• sigurno... zato sto je vuk strasan i vise niko ne bi smeo da je startuje...

glasova: 1 10,0%
  • dugo sam razmisljala tome, ali nisam dosla do odgovora...

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
vuk resio da naguzi liju pa je, zove dodji lijo da slusamo ploce...a lija mda, ja udjem on zamandali vrata navali na mene i natakne me...neka hvala, drugi put... posle nekoliko dana vuk opet, lijice dodji na kolace, a lija.. mda, ja odem na kolace bas mi se jedu, udjem on zamandali vrata i puche mi sljiva...neka hvala, vuce drugi put...

proslo neko vreme, lija vec zaboravila, sretne vuka u sumi a on kaze, lijo os da te naucim da citas i pises...lija se zamisli, jes ja udjem on zamandali vrata i poebe me... al opet kad razmislim, ne znam ni da citam i pisem mozda me nauci...i kaze dobro, hocu... dosla lija kuc kuc na vrata...vuk otvori vrata, uvuce je unutra, zamandali ih za njom i poce da da je kida a ona zavapi... a da citammmm i da pisemmmm...a vuk se nako sa ironicnim sarkazmom osmehne ko sto samo vuk ume pa rece: ja jesam vuk, al nisam vuk karadzic

pouka... ako si lija bices ebena vako il nako... :lol:

Meni uz lisicu ide lisac, a uz vuka vučica. Malo sam staromodna.:(

A zašto nema gore pitanja za kombinacije vuk i lisac, lisica i vučica, vuk i vuk, vučica i vučica, lisica i lisica, lisac i lisac?
Sigurno sam nešto zaboravila da nabrojim..:lol:

vuk resio da naguzi liju pa je, zove dodji lijo da slusamo ploce...a lija mda, ja udjem on zamandali vrata navali na mene i natakne me...neka hvala, drugi put... posle nekoliko dana vuk opet, lijice dodji na kolace, a lija.. mda, ja odem na kolace bas mi se jedu, udjem on zamandali vrata i puche mi sljiva...neka hvala, vuce drugi put...

proslo neko vreme, lija vec zaboravila, sretne vuka u sumi a on kaze, lijo os da te naucim da citas i pises...lija se zamisli, jes ja udjem on zamandali vrata i poebe me... al opet kad razmislim, ne znam ni da citam i pisem mozda me nauci...i kaze dobro, hocu... dosla lija kuc kuc na vrata...vuk otvori vrata, uvuce je unutra, zamandali ih za njom i poce da da je kida a ona zavapi... a da citammmm i da pisemmmm...a vuk se nako sa ironicnim sarkazmom osmehne ko sto samo vuk ume pa rece: ja jesam vuk, al nisam vuk karadzic

pouka... ako si lija bices ebena vako il nako... :lol:

Tako joj i treba kad nije učila školu na vreme.

Meni uz lisicu ide lisac, a uz vuka vučica. Malo sam staromodna.:(

A zašto nema gore pitanja za kombinacije vuk i lisac, lisica i vučica, vuk i vuk, vučica i vučica, lisica i lisica, lisac i lisac?
Sigurno sam nešto zaboravila da nabrojim..:lol:

Ja predlažem da se uvede pominjanje takvih parova po ključu, ko nekad u socijačistilkoj Jugi.
Npr. u svakoj 8. priči ovde napisanoj, karakteri moraju da budu gej, U svakoj 5. pripadnici nacionalnih manjina, u svakoj 11, pripadnici druge rase.
Tako si u Jugi morao povremeno da daš posao Šiptaru inženjeru, nema veze što ne zna da čita i piše.
Kad već pucamo po šavovima, da puknemo uz prasak, ko Juga.

Šta mislite, dal’ bi mogla, recimo, lisica da se zaljubi u vuka, ako bi joj isti svakodnevno davao neke sitne poklončiće ili cvece?

Pa verovatno da bi mogla
Ali, divlje su to zverke, oboje
PA su svesni da je bolje da se kulturno pozdrave i nastave svojim putem

i sad mi dođe inspiracija za priču, ali ću ostaviti za kasnije
...pomislila je lija da bi mogla da ga nadmudri (jer je takava njena priroda), ali....biće priče jednog dana

Poslednja izmena:
Šta mislite, dal’ bi mogla, recimo, lisica da se zaljubi u vuka, ako bi joj isti svakodnevno davao neke sitne poklončiće ili cvece?

za ovce sam čula da se zaljubljuju u vukove ali lisice su posebna kategorija.. oko njih se vukovi moraju mnogo više potruditi a pošto su vukovi nezainteresovani za tu gimnastiku tako imamo u prirodi situaciju u kojoj su ovce i vukovi u dugogodišnjim vezama
a lisice se lade lepezom i prave se da je izbor da budu same i jedinstvene bio samo njihov i ničiji više.

Back