Lipgloss

Oriflame ima dugotrajne sjajeve, ali mi se ne dopadaju boje.. a citala sam da im je pigmentacija bas jaka. Ja bih nesto diskretnije...

Oriflame-Eternal-Gloss-7-saat-kalici-parlatici__55276207_1.jpg

Dobila sam na poklon ovaj dugotrajni sjaj za usne i imam samo reči hvale.

Pitali ste, evo izvolite, provereno je, pa birajte! :)

Nadam se da ćete i vi imati pozitivne komentare.

6796150344b771145ccc3b.jpg

P. S. L'oreal aplikator nekako sam "uzme" koliko mu treba i možeš naslepo da ga naneseš, dok Bourjois uvek ima viška na četkici i bez ogledalceta ništa. :lol:

Deborah Liptint&Balm

Neverovatno praktičan i lak za upotrebu, novi 2-u-1 Liptint&Balm od Deborah Milano ima dvostruku prednost: boju klasičnog ruža za usne i hidratantnu moć balzama.

2-u-1 Liptint&Balm ima mek vrh poput flomastera koji oslobađa prelepu boju, dok balzam iste boje s druge strane pruža usnama prijatan, negovan osećaj i dugotrajno lep izgled.

Dermatološki ispitan proizvod, 2-u-1 Liptint&Balm od Deborah Milano dostupan je u 6 trendi, glamuroznih nijansi:

- Nude
- Rose
- Coral
- Beige
- Fuchsia
- Cherry

Deborah-Liptint&Balm_171143148.jpg

ne znam da li se racuna
ali ovih dana mi je ovo omiljeni sjaj
vrlo suptilan i ukusan :D

pink-guava.ashx
http://2.***************/-x20MFdlXEIQ/Te5BUK1FZJI/AAAAAAAAcGo/wbUjEpSvZwQ/s1600/IMG_3157.JPG

ovo komotno prolazi, ja mackam onaj plavi neutral klasik
ne valja vam, devojke, ova lepljiva smejurija.......kako mislite da cmacete coveka s tim???????

Bourjois sjajevi se ne lepe, imaju fine četkice za tanko nanošenje. Koristim jedan gotovo neprimetan 3D effet, nijansu 33.

bourjois-effet-3d-lipgloss-brun-poetic-33.jpg

Volim da ga namažem u jednom sloju preko dva sloja labella Pearly shine:

labello-pearly-shine-4-8-g-balsam-de-buze-pentru-ea~45300017.jpg

Dobije se blaga baby roze nijansa, neupadljivo sjajna.

Meni uz smokey eyes idealna.

Racuna se, naravno, a sto se ne bi racunalo? :think: Ima efekat sjaja. :manikir:

Meni su i ovi super, nemam ih vise, ali imala sam oba:

glamorous-gloss-pink-sugar.ashx
glamorous-gloss-natural.ashx

A ovooo... Uh, ovo (malo je reci) prosto obozavam!!!

Uvek imam jedno koje koristim i jedno rezervno, jer ga iznenadjujuce brzo slistim! :D Vece su mi sanse da zaboravim mobilni ili novcanik, nego da njega ne ponesem sa sobom.

pomegranate-blister.ashx

P. S. Sad dok sam guglala ova labela, vidim da su izasla neka nova, a nema ih kod nas. :sad2:
Mmm, da mi je da probam ovaj sa malinommm... :aha: :zaljubljena:

history_1.ashx
zasto nisam videla ove u tubamaaaa?Gde ja gledam aaaaa!

Back