Lipgloss

Bambina

Buduća legenda
Poruka
25.036
Koji je vas omiljeni?

37fe0d983300e3c3a56354d7e4721375_large.jpg

Prilozi

• 37fe0d983300e3c3a56354d7e4721375_large.jpg
    37fe0d983300e3c3a56354d7e4721375_large.jpg
    101,7 KB · Pregleda: 2
sasvim sam zadovoljna sam avonom, sjajevi dovoljno hidriraju a ne oksidiraju na usnama....uglavnom koristim sjajeve sa sljokicama koje koristim leti same a zimi preko ruza da ublazi boju i da dobijem sjaj....narocito sam zadovoljna sam svetlo braon nijansom kao i bojom cimeta.....volim i da stavim od labela crveni sjajic od nara, to je ustvari nega ali blago boji usne i daje im sveziji izgled....

Bilo koji, samo da nije lepak...
Loreal sjajevi Glam shine ( bilo koja linija) su mnogo dobri. Nisu lepljivi, bas sijaju, a izbor boja fantastican.
Svidja mi se i Bourjois 3D.

Ovih dana mackam (sjajno hidrira, mada ga nosim preko klasicnog labela):

http://4.***************/_XOgZ_p00p1s/SoRukHrB5UI/AAAAAAAAAMY/-5fcJYGAG-0/s320/Cos115_2.jpg

Upravo kupila u Jasmin parfimeriji Collistar sjaj za usne (trenutno je njihova dekorativna kozmetika na bas dobrom snizenju, ovaj sjaj je snizen sa oko 2100 na oko 1600).

Zaljubljena sam u njega, ove ostale vise ni pipnuti necu, osecam :heart:

Predstavljam vam moju novu ljubav, Collistar gloss design - Orchidea perla (na usnama nije uopste ovako jak kao sto izgleda, vec nezno roze sa sljokicama, daje jako lep izgled i sjaj).

Gloss-Design%C2%AE_1274438466428.png

Retko kad stavim sjaj, mrzim tu lepljivost i razlivanje, ruz mi je tu mnogo bolji, stavim ga i nema puno posla.
Oni koji su stvarno super su Essence stay with me, jeftini, lep ukus i super ostavljaju boju, i oni od L'oreala, ne razlivaju se sto mi se bas dopada, njih koristim samo za vecernju varijantu, izlasci i sl.

Essence sjajvi su zaista i vise nego okej po njihovoj ceni. Osim toga, kod marke Essence mi se najvise dopada to sto nekoliko puta godisnje imaju specijalne sezonske kolekcije koje su jako interesantne i tu stvarno ima bas svasta lepo a jeftino da se nadje.
Osim toga, uopste nisu lose, tako da su skolski primer toga da cena ne znaci i (ne)kvalitet robe.

Zao mi je sto su izbacili jedan sjaj koji sam naprosto obozavala, pre dve godine sam ga kupila za oko 120 dinara i mazala kad nista od drugo sminke nema, samo njega stavim i zablistam z:D

Inace sam od njih veoma zadovoljna ovim, usnama daje socan izgled i visok sjaj, traje jako dugo jer je mala kolicina i vise nego dovoljna, a ima ga u nekoliko vocnih mirisa (jagoda, mango, visnja...). Kako god da deluju gusto skoncentrisani u tubicama, na usnama su svi gotovo bezbojni, nisu jaki i napadni, naprotiv. Daju suptilnu, diskretnu boju, ali gotovo neprimetnu.

GlossyLipbalm_35.png

Poslednja izmena:
Ovaj nosim preko klasicnog labela, divno mirise, usnama daje super sjaj i punocu, obozavam ga! Kupila sam ga u kompletu sa losionom za telo i kremom za ruke.

458259_1.jpg

ne znam da li se racuna
ali ovih dana mi je ovo omiljeni sjaj
vrlo suptilan i ukusan :D

pink-guava.ashx
http://2.***************/-x20MFdlXEIQ/Te5BUK1FZJI/AAAAAAAAcGo/wbUjEpSvZwQ/s1600/IMG_3157.JPG

Racuna se, naravno, a sto se ne bi racunalo? :think: Ima efekat sjaja. :manikir:

Meni su i ovi super, nemam ih vise, ali imala sam oba:

glamorous-gloss-pink-sugar.ashx
glamorous-gloss-natural.ashx

A ovooo... Uh, ovo (malo je reci) prosto obozavam!!!

Uvek imam jedno koje koristim i jedno rezervno, jer ga iznenadjujuce brzo slistim! :D Vece su mi sanse da zaboravim mobilni ili novcanik, nego da njega ne ponesem sa sobom.

pomegranate-blister.ashx

P. S. Sad dok sam guglala ova labela, vidim da su izasla neka nova, a nema ih kod nas. :sad2:
Mmm, da mi je da probam ovaj sa malinommm... :aha: :zaljubljena:

history_1.ashx

Ja bas ne koristim sjajave, nesto ih ne mogu podnijeti na usnama, imam smo jedan Dior sja i to je to, i njega jako rijetko koristim, a ranije su mi sjajevi bili neizbjezni, sad samo ruzevi doleze u obriz.

Back