Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
sasvim sam zadovoljna sam avonom, sjajevi dovoljno hidriraju a ne oksidiraju na usnama....uglavnom koristim sjajeve sa sljokicama koje koristim leti same a zimi preko ruza da ublazi boju i da dobijem sjaj....narocito sam zadovoljna sam svetlo braon nijansom kao i bojom cimeta.....volim i da stavim od labela crveni sjajic od nara, to je ustvari nega ali blago boji usne i daje im sveziji izgled....
Bilo koji, samo da nije lepak...
Loreal sjajevi Glam shine ( bilo koja linija) su mnogo dobri. Nisu lepljivi, bas sijaju, a izbor boja fantastican.
Svidja mi se i Bourjois 3D.
Upravo kupila u Jasmin parfimeriji Collistar sjaj za usne (trenutno je njihova dekorativna kozmetika na bas dobrom snizenju, ovaj sjaj je snizen sa oko 2100 na oko 1600).
Zaljubljena sam u njega, ove ostale vise ni pipnuti necu, osecam
Predstavljam vam moju novu ljubav, Collistar gloss design - Orchidea perla (na usnama nije uopste ovako jak kao sto izgleda, vec nezno roze sa sljokicama, daje jako lep izgled i sjaj).
Retko kad stavim sjaj, mrzim tu lepljivost i razlivanje, ruz mi je tu mnogo bolji, stavim ga i nema puno posla.
Oni koji su stvarno super su Essence stay with me, jeftini, lep ukus i super ostavljaju boju, i oni od L'oreala, ne razlivaju se sto mi se bas dopada, njih koristim samo za vecernju varijantu, izlasci i sl.
Essence sjajvi su zaista i vise nego okej po njihovoj ceni. Osim toga, kod marke Essence mi se najvise dopada to sto nekoliko puta godisnje imaju specijalne sezonske kolekcije koje su jako interesantne i tu stvarno ima bas svasta lepo a jeftino da se nadje.
Osim toga, uopste nisu lose, tako da su skolski primer toga da cena ne znaci i (ne)kvalitet robe.
Zao mi je sto su izbacili jedan sjaj koji sam naprosto obozavala, pre dve godine sam ga kupila za oko 120 dinara i mazala kad nista od drugo sminke nema, samo njega stavim i zablistam
Inace sam od njih veoma zadovoljna ovim, usnama daje socan izgled i visok sjaj, traje jako dugo jer je mala kolicina i vise nego dovoljna, a ima ga u nekoliko vocnih mirisa (jagoda, mango, visnja...). Kako god da deluju gusto skoncentrisani u tubicama, na usnama su svi gotovo bezbojni, nisu jaki i napadni, naprotiv. Daju suptilnu, diskretnu boju, ali gotovo neprimetnu.
Ovaj nosim preko klasicnog labela, divno mirise, usnama daje super sjaj i punocu, obozavam ga! Kupila sam ga u kompletu sa losionom za telo i kremom za ruke.
Racuna se, naravno, a sto se ne bi racunalo? Ima efekat sjaja.
Meni su i ovi super, nemam ih vise, ali imala sam oba:
A ovooo... Uh, ovo (malo je reci) prosto obozavam!!!
Uvek imam jedno koje koristim i jedno rezervno, jer ga iznenadjujuce brzo slistim! Vece su mi sanse da zaboravim mobilni ili novcanik, nego da njega ne ponesem sa sobom.
P. S. Sad dok sam guglala ova labela, vidim da su izasla neka nova, a nema ih kod nas.
Mmm, da mi je da probam ovaj sa malinommm...
Ja bas ne koristim sjajave, nesto ih ne mogu podnijeti na usnama, imam smo jedan Dior sja i to je to, i njega jako rijetko koristim, a ranije su mi sjajevi bili neizbjezni, sad samo ruzevi doleze u obriz.