Linija je tanka

Uvek je bilo da se nekima može a nekima ne. Žene biraju sa kim će imati potomstvo, sa kim će se i sexati. Manje privlačne žene će biti sa manje privlačnima. Ne može se protiv prirode.
Stvari su se promenile. One i dalje pikuju na ove zgodnije jer im je to u prirodi, ali ti zgodniji ih samo iskoriste i produže. Umesto da gleda svoju ligu.

Ma, ajde bre. Ne možeš prići devojci, a da ne budeš proglašen za manijaka. Lep si, zgodan - garant si hrabar što si prišao, odvažan. Ružan si, a priđeš - fuj manijak, jeziv si...

nasmeja me ali ozbiljno sam pitala.

kako muškarci čitaju ženski vajb ozbiljno, da li je u pitanju zaljubljenost u ženu ili samo potreba da joj se skinu gaćice?

u svom životu imala sam samo jednog muškarca koji je uvek znao da pročita u kakvom sam stanju i njega sam izabrala za život ta nemušta komunikacija nam je previše značila.
ovi što su mi govorili što ti je lepa kosa... su uglavnom hteli samo da iebu ne i da suštinski shvate moju ličnost.

Vibe detected, mission complete... :mrgreen:

Тако да и у мушко-женским односима можемо да применимо ону чувену сентенцу Маркса или Лењина (не знам тачно):"Учити, учити, и само учити!", па ће и постотак успешности да се повећа. Наравно, поред тога морамо да радимо и на себи, да бисмо се приближили Јуптеру, а удаљили од вола.
U zoni polusveta sve je sklono incidentu.
kulturni momci umeju da daju kulturnu ponudu
lepo vaspitane žene umeju kulturno da odbiju
i život se nastavlja bez preterane buke neka dinamika mora da postoji

ali postoje volovi zaista koji su toliko daleko od jupitera da žene moraju da reaguju burno.
imali smo jednog ovde na krsti donedavno

nasmeja me ali ozbiljno sam pitala.

kako muškarci čitaju ženski vajb ozbiljno, da li je u pitanju zaljubljenost u ženu ili samo potreba da joj se skinu gaćice?

u svom životu imala sam samo jednog muškarca koji je uvek znao da pročita u kakvom sam stanju i njega sam izabrala za život ta nemušta komunikacija nam je previše značila.
ovi što su mi govorili što ti je lepa kosa... su uglavnom hteli samo da iebu ne i da suštinski shvate moju ličnost.

Немаш ту универзални одговор, али као што си и сама могла да видиш, по ономе како комуницирају са тобом знаш и шта желе са тобом.

Мушкарац који жели озбиљан однос са тобом, гледаће твоју личност и карактер. И по томе ће процењивати количину труда који ће да уложи. Другим речима, код квалитетне жене нема границе мушког труда.

Немаш ту универзални одговор, али као што си и сама могла да видиш, по ономе како комуницирају са тобом знаш и шта желе са тобом.

Мушкарац који жели озбиљан однос са тобом, гледаће твоју личност и карактер. И по томе ће процењивати количину труда који ће да уложи. Другим речима, код квалитетне жене нема границе мушког труда.
Da, to je sasvim realan odgovor, dobra osnova da se ljudi razumeju pod uslovom da u istom trenutku života imaju iste emotivne namere.

znaš i sam da je kombinacija bezbroj
u kojima on hoće nešto ozbiljno ona neće
ili ona hoće nešto ozbiljno on se pravi englez
ili oboje neće ništa ozbiljno ali im prija da budu zajedno
i tako ne primete da su zaglibili u vezu koja traje nekoliko godina na primer...

mislim da je lepo vaspitanje i kultura odlučujuć faktor kako reagujemo na druge ljude ma šta da zatraže od nas.

Da, to je sasvim realan odgovor, dobra osnova da se ljudi razumeju pod uslovom da u istom trenutku života imaju iste emotivne namere.

znaš i sam da je kombinacija bezbroj
u kojima on hoće nešto ozbiljno ona neće
ili ona hoće nešto ozbiljno on se pravi englez
ili oboje neće ništa ozbiljno ali im prija da budu zajedno
i tako ne primete da su zaglibili u vezu koja traje nekoliko godina na primer...

mislim da je lepo vaspitanje i kultura odlučujuć faktor kako reagujemo na druge ljude ma šta da zatraže od nas.

Тачно. Први корак који указује да ли ту треба да се задржимо или само да продужимо даље.
Зато је основна ствар за мушкарце да се потруде око свог начина понашања.

kad se samo prisetim koliko je Mik Dzeger po.yebao devojaka regularnim putem. Al sta ces, Mik lep, pametan, emotivan, ,.......sve na njemu pozitivno................................ko i kod mene...........ipak, ja bih zaglavio 10 godina u zatvor kad bih kresnu samo jednu od tih njegovih par hiljada devojaka.
Nije stvar u zakonu vec u totalno izvrnutom vaspitanju, defektnoj psihologiji velikog procenta devojaka...........DA SE KRESU SA NEKIM POZNATIM.
Bice ponosne kad u nju udje djoka koji je vec bio u hiljadama drugih devojaka.............i verovatno ce to isticati u javnost na sav glas, nece se stideti,.......a drzace u najvecoj tajnosti da sam je ja smotao na nekoj zurki........to niko ne sme da sazna.
nije Mik Džeger etalon za našu priču
već ,Nebojša Stojanović, iz Krnjače.

ili na primer onaj kako se ono bese zvase sto snima po rusiji

a da
milos bikovic :D

pricao mi drugar koji je radio kao obezbedjenje na nekom desavanju gde je on bio
posle na odlasku u bekstejdzu jedva se odbranise od klinki kako su nasrtale.

nije Mik Džeger etalon za našu priču
već ,Nebojša Stojanović, iz Krnjače.
Kapiram šta hoće da poentitaju s tim Džegerima i raznim svetskim i domaćim hebačima. Ili onim lokalnim.
Ali pre toga treba razmisliti ako im se devojka sviđa da li to znači da mora i on njoj.
A to što su izabrale takvog lika je njihov problem.
i da li vredi jadikovati zbog toga.

Back