- Poruka
- 33.735
Onda je on glup, a uporan... Najgora varijantaИма мушкараца који мисле што јаче чело и рогови, то ће лакше пробити/собалити зид.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda je on glup, a uporan... Najgora varijantaИма мушкараца који мисле што јаче чело и рогови, то ће лакше пробити/собалити зид.
Stvari su se promenile. One i dalje pikuju na ove zgodnije jer im je to u prirodi, ali ti zgodniji ih samo iskoriste i produže. Umesto da gleda svoju ligu.Uvek je bilo da se nekima može a nekima ne. Žene biraju sa kim će imati potomstvo, sa kim će se i sexati. Manje privlačne žene će biti sa manje privlačnima. Ne može se protiv prirode.
nasmeja me ali ozbiljno sam pitala.
kako muškarci čitaju ženski vajb ozbiljno, da li je u pitanju zaljubljenost u ženu ili samo potreba da joj se skinu gaćice?
u svom životu imala sam samo jednog muškarca koji je uvek znao da pročita u kakvom sam stanju i njega sam izabrala za život ta nemušta komunikacija nam je previše značila.
ovi što su mi govorili što ti je lepa kosa... su uglavnom hteli samo da iebu ne i da suštinski shvate moju ličnost.
Onda flertujem sa celim gradom i okolinom nezavisno od pola, nacionalne pripadnosti, godina..mozda zavisi kako tumaci povratnu informaciju?
recimo osmeh ili lepu rec moze da protumaci kao flertovanje?
Onda je on glup, a uporan... Najgora varijanta
Mrzelo me da razdvojim citat i da odgovorim na prvi deo.ma jeste tako je
bas sam fin i emotivan i trasparentan
Izgleda da svako uglavom samo na sebe misli.a ti si mislila na soljicu
onda ok
Gotovo proziranma jeste tako je
bas sam fin i emotivan i trasparentan
U zoni polusveta sve je sklono incidentu.Тако да и у мушко-женским односима можемо да применимо ону чувену сентенцу Маркса или Лењина (не знам тачно):"Учити, учити, и само учити!", па ће и постотак успешности да се повећа. Наравно, поред тога морамо да радимо и на себи, да бисмо се приближили Јуптеру, а удаљили од вола.
nasmeja me ali ozbiljno sam pitala.
kako muškarci čitaju ženski vajb ozbiljno, da li je u pitanju zaljubljenost u ženu ili samo potreba da joj se skinu gaćice?
u svom životu imala sam samo jednog muškarca koji je uvek znao da pročita u kakvom sam stanju i njega sam izabrala za život ta nemušta komunikacija nam je previše značila.
ovi što su mi govorili što ti je lepa kosa... su uglavnom hteli samo da iebu ne i da suštinski shvate moju ličnost.
ko ce koga ako nece svoj svogaIzgleda da svako uglavom samo na sebe misli.
Sa zenama samo fino!
Fino joj pridjes i obratis se, ponudis picem, ona te fino odbije, ti se fino povuces i pozelis joj prijatan ostatak veceri i to je to. Uspesan izlazak! Kuci na netfliks!
Da, to je sasvim realan odgovor, dobra osnova da se ljudi razumeju pod uslovom da u istom trenutku života imaju iste emotivne namere.Немаш ту универзални одговор, али као што си и сама могла да видиш, по ономе како комуницирају са тобом знаш и шта желе са тобом.
Мушкарац који жели озбиљан однос са тобом, гледаће твоју личност и карактер. И по томе ће процењивати количину труда који ће да уложи. Другим речима, код квалитетне жене нема границе мушког труда.
promenio pločuОпаааа...
Da, to je sasvim realan odgovor, dobra osnova da se ljudi razumeju pod uslovom da u istom trenutku života imaju iste emotivne namere.
znaš i sam da je kombinacija bezbroj
u kojima on hoće nešto ozbiljno ona neće
ili ona hoće nešto ozbiljno on se pravi englez
ili oboje neće ništa ozbiljno ali im prija da budu zajedno
i tako ne primete da su zaglibili u vezu koja traje nekoliko godina na primer...
mislim da je lepo vaspitanje i kultura odlučujuć faktor kako reagujemo na druge ljude ma šta da zatraže od nas.
nije Mik Džeger etalon za našu pričukad se samo prisetim koliko je Mik Dzeger po.yebao devojaka regularnim putem. Al sta ces, Mik lep, pametan, emotivan, ,.......sve na njemu pozitivno................................ko i kod mene...........ipak, ja bih zaglavio 10 godina u zatvor kad bih kresnu samo jednu od tih njegovih par hiljada devojaka.
Nije stvar u zakonu vec u totalno izvrnutom vaspitanju, defektnoj psihologiji velikog procenta devojaka...........DA SE KRESU SA NEKIM POZNATIM.
Bice ponosne kad u nju udje djoka koji je vec bio u hiljadama drugih devojaka.............i verovatno ce to isticati u javnost na sav glas, nece se stideti,.......a drzace u najvecoj tajnosti da sam je ja smotao na nekoj zurki........to niko ne sme da sazna.
a koje "vrednosti" ima taj iz Krnjacu ?nije Mik Džeger etalon za našu priču
već ,Nebojša Stojanović, iz Krnjače.
podzemne vodea koje "vrednosti" ima taj iz Krnjacu ?
podzemne vode
krnjaca je sa podzemnim vodama
moze lako bazen da napravi
Kapiram šta hoće da poentitaju s tim Džegerima i raznim svetskim i domaćim hebačima. Ili onim lokalnim.nije Mik Džeger etalon za našu priču
već ,Nebojša Stojanović, iz Krnjače.