Limunada i hajlander

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
385.450
..sada vec normalno disemo ..opusteni ..tela nam vise nisu zategnuta kao strune..po kojima smo jedno drugom svirali do malo pre..
ustajem ..odlazim do kuhinje..sipam limunadu u case..donosim ti..hoces..pitam dok ispijam gutalj iz svoje case.. hocu..uzimas i ispijas
zedno do dna..posmatram te lezuci pored tebe..na usnama ti kapljica limunde..naginjem se..lizem jezikom..skupljam usnama kao da ima
stotine kapljica..rukom ti prelazim preko grudi ..do stomaka..i nize ..uzimam ga u ruku i pocinjem lagano da mu pomeram kozicu gore
dole..osecam njegove vene koje pocinju da bubre i pulsiraju pod rukom...

nije kraj

..sada vec normalno disemo ..opusteni ..tela nam vise nisu zategnuta kao strune..po kojima smo jedno drugom svirali do malo pre..
ustajem ..odlazim do kuhinje..sipam limunadu u case..donosim ti..hoces..pitam dok ispijam gutalj iz svoje case.. hocu..uzimas i ispijas
zedno do dna..posmatram te lezuci pored tebe..na usnama ti kapljica limunde..naginjem se..lizem jezikom..skupljam usnama kao da ima
stotine kapljica..rukom ti prelazim preko grudi ..do stomaka..i nize ..uzimam ga u ruku i pocinjem lagano da mu pomeram kozicu gore
dole..osecam njegove vene koje pocinju da bubre i pulsiraju pod rukom...

nije kraj

Moguci nastavak ?

Rukama joj dodirujem vrele obraze gledajuci je ravno u macije oci,primicem je i nezno joj ljubim donju usnu,prelazim na jezik isisavajuci iz njega
poslednji atom snage lako krseci otpor ovog malog vragolana....Moja muskost svakog sekunda postaje sve dominantnija pretvarajuci se
u granitnu stenu koju poznati umetnik vestim pokretima oblikuje u najsavrseniji moguci oblik... Vrhom jezika ovlas mi kruzis po stomaku
praveci od mojih paperjasth malja gnezdo koje ce zameniti jastuk tvom mekanom belom licu...

Poslednja izmena:
To što je Nina Limunada (Limunada joj nije bilo pravo prezime, a kako ga je stekla videćete uskoro) uzvratila fatalnu privlačnost koju sam na prvi pogled osetio prema njoj, bilo je čudo kakvom nije bilo ravna u istoriji avenije Ljubav I Sex South. Visoka, plavokosa, visokih jagodičnih kostiju, moderatorka, neprijateljski nastrojenog i pronicljivog duha kome po privlačnoj snazi beše dorasla jedino pohotljiva, vlažna erotika na koju je ukazivala svaka njena oblina, bila je nenadmašna žudnja svakog mladića, čike i dedice na zabavi.

Da će se odlučiti za mene, Kojatkina Koju hajlandera (ma šta to značilo), žgoljavog, dugokosog, četrdesetdvogodišnjeg... pardon, dvadesetčetvorogodišnjeg raspekmeženog dramskog pisca u povoju, bio je non sequitur u rangu sa osmorkama. Istina, vrcave kratke opaske idu mi samo tako, a i izgleda da umem da razgovaram o mnogim temama, no, ipak me je silno iznenadilo to što je ta veličanstveno skladna prikaza tako naglo i potpuno, naciljala pravo u moje oskudne darove.

"Predivan si, Kojatkine", rekla mi je, posle sat vremena energične razmene tokom kojih smo stajali naslonjeni na policu s knjigama, gutajući Valpoličelu i kanapee.
"Nadam se da ćeš me nazvati."
"Da ću te nazvati?! Voleo bih da smesta odem s tobom kući."
"E pa, sjajno", reče ona, koketno se smešeći. "Iskreno, nisam mislila da sam te baš impresionirala. Načula sam da si jako naložen na onu ohridsku pastrmku, Modi Body...". Zaćutala je. Pretvarao sam se da sam ležeran, dok mi je krv pulsirala kroz arterije do predvidivih odredišta. Pocrveneo sam, što mi je stara navika.
"Mislim da si straobalna", rekoh, zbog čega je ona još užarenije zasijala.

Zapravo, uopšte nisam bio pripremljen za to da će me odmah prihvatiti. Moja grožđem potkovana nadmenost bila je pokušaj da položim temelje za budućnost, te da, kada zaista predložim budoar, recimo na sledećem diskretnom sastanku, to ne bude potpuno iznenađenje i ne naruši neku tragično uspostavljenu platonsku vezu. A ipak, iako sam oprezan, prepun krivice, previše zabrinut za budućnost, heh, veze sa "ohridskom pastrmkom" i izigravam žrtvu, ova noć imala je da bude moja. Nina Limunada i ja dopali smo se jedno drugom, i to tako da to nismo mogli da suzbijemo, i kroz jedan kratak čas baletski smo se bacakali po čaršavima, s potpunom emotivnom posvećenošću, izvodeći apsurdnu koreografiju ljudske strasti (o kojoj će Nina u svom dnevniku koji je vodila prilježnije od Ane Frank, nešto kasnije zapisati:

".sada vec normalno disemo ..opusteni ..tela nam vise nisu zategnuta kao strune..po kojima smo jedno drugom svirali do malo pre..ustajem ..odlazim do kuhinje..sipam limunadu u case..donosim ti..hoces..pitam dok ispijam gutalj iz svoje case.. hocu..uzimas i ispijas zedno do dna..posmatram te lezuci pored tebe..na usnama ti kapljica limunde..naginjem se..lizem jezikom..skupljam usnama kao da ima stotine kapljica..rukom ti prelazim preko grudi ..do stomaka..i nize ..uzimam ga u ruku i pocinjem lagano da mu pomeram kozicu gore dole..osecam njegove vene koje pocinju da bubre i pulsiraju pod rukom...

nije kraj"

Od svih noći seksa koje sam doživeo, ova beše najerotičnija i pružila mi je najviše zadovoljstva. Vama je već jasno kako je Nina "zaradila" svoje novo prezime "Limunada", meni još uvek nije jasno po kome/čemu me je nazvala "hajlander", ali dok mi je Nina kasnije ležala u naručju opuštena i ispunjena, pitao sam se kako će to tačno Sudba da uzme svoj neizbežni danak: hoću li uskoro oslepeti? Ili postati paraplegičar? Kakvu će grozomornu zelenašku kamatu Kojatkin Gorjanović vama poznatiji kao Koja hajlander, morati da ispljune kako bi kosmos mogao da nastavi skladno da se okreće?

Dabome da nije kraj...

Poslednja izmena:

Back