Edmund
Domaćin
- Poruka
- 3.616
Pa šta sad?a ljudi namlatili lovu i lovu sa filmovima na temu analno ponizavanje sa dildom
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta sad?a ljudi namlatili lovu i lovu sa filmovima na temu analno ponizavanje sa dildom
Nemam ja protiv tvojih ili ma čijih affiniteta ništaPa i sminka mu dodje dodatak. I auto dodje kao dodatak predigri. Brm Brm.
pa nista...tis onda umetnicka dusa, volis sve po starinski, prvo za ruke, pa veridba, pa prsten, pa prva bracna za oboje...i sve tako u tom stilu jedno 20 godina.Pa šta sad?
Ma zezam se ja. Svako voli sta voli. Zanimljivi su mi ljudi koji to rade bez ikakvog tvista. Sve organik. Cak sam malo i ljubomoran na takve pa zato provociram. Ja odlepim na tvist. Cesto i kad sam s nekim i nema tvista bude mi dosadno. Nije to lako druze moj, nadjes se u situaciji gde se ona oseti povredjenom misleci da nije sama ona dovoljna svojim telesnim prisustvom.Pretera ga
Ali ni šminku ne volim na ženi tokom sexa
A lingerie uopšte!
Neeeepa nista...tis onda umetnicka dusa, volis sve po starinski, prvo za ruke, pa veridba, pa prsten, pa prva bracna za oboje...i sve tako jedno 20 godina.
DobroMa zezam se ja. Svako voli sta voli. Zanimljivi su mi ljudi koji to rade bez ikakvog tvista. Sve organik. Cak sam malo i ljubomoran na takve pa zato provociram. Ja odlepim na tvist. Cesto i kad sam s nekim i nema tvista bude mi dosadno. Nije to lako druze moj, nadjes se u situaciji gde se ona oseti povredjenom misleci da nije sama ona dovoljna svojim telesnim prisustvom.
ma ono, znas, mima karadzic sa krpce na oci u lepoti poroka...zamisli mima da joj trazi da se obrne na stomak...ajde bre, gde ide. tradicionala i umetnost idu ruku pod ruku.Neeee
Jedino što ne volim to što sam naveo
P. S. Ako nema sexa posle najkasnije 3eg dejta, dalje...
Jao to umetnička duša uhhh popizdim
"Hoču u Medžedže"... Reče Mira Furlan posle onog iskustva na Adi Bojanima ono, znas, mima karadzic sa krpce na oci u lepoti poroka...zamisli mima da joj trazi da se obrne na stomak...ajde bre, gde ide. tradicionala i umetnost idu ruku pod ruku.
to za dukljansku publiku da zivka ne bi lesili ko posle bestija kad je najbolje pokazo deformisani profil ljudi sa tog kamenjara."Hoču u Medžedže"... Reče Mira Furlan posle onog iskustva na Adi Bojani
A Mima ne bejaše spreman na "twist"
Nuri joj nije pružio ono nešto što ju je vezivalo za Mimuto za dukljansku publiku da zivka ne bi lesili ko posle bestija kad je najbolje pokazo deformisani profil ljudi sa tog kamenjara.
a ako je primila zivana od nurija na adi, tesko da bi se vrnula u medzeze kod onog drvosece mime ma kako odisao dubokumnim postenjem.
Jao pa to si ti!!!inace montirao internacionalni forspan za lepotu na osnovu koga su na sajmu film kupile drzave i drzave.
tako da znam o cem govorim.
gresis.Nuri joj nije pružio ono nešto što ju je vezivalo za Mimu
Ali nije uspela da pronađe to kod Mime
Mislim da je taj povratak bio potreban da bi se pružila šansa svim "Mimama" da se oslobode sa svojim ženama umesto da se roknu
To je pre o lepoti sexa, prožetošću emocijama, koje je postalo izgleda tabu u stijenama nekad i negdje
A možda i nije svugdje
U prevodu "ćuti i radi"?...mene iritiraju izrazi, recnik, narativ...
Kad mi se neko tako bahato obrati, koliko god da sam bila zainteresovana, oladim se...mo nu men tal no...
ma folira... da joj dodje zan reno i pogleda je onim tuznim ocima i sirovo odvali nesto na francuskom, oma bi mu poturila mesto sa peskom da prilegne ko mache.U prevodu "ćuti i radi"?
a ako nema vremena da skine šminku..?Pretera ga
Ali ni šminku ne volim na ženi tokom sexa
A lingerie uopšte!
Ok jea ako nema vremena da skine šminku..?
možda je poliže u predigri pogricka umjetne trepavice, skrati pandžicea ako nema vremena da skine šminku..?
rece i grabuljicom razgrce pesakZan je onako baš egzotik...