Limiti u seksu

Koje je prirode vas licni limit u seksu?

• Fizicki limit

glasova: 11 68,8%
  • Emocionalni limit

glasova: 2 12,5%
  • Moralni i kulturni limit

glasova: 2 12,5%
  • Komunikacijski limit

glasova: 3 18,8%

• Ukupno glasova
    16
Pretera ga
Ali ni šminku ne volim na ženi tokom sexa
A lingerie uopšte!
Ma zezam se ja. Svako voli sta voli. Zanimljivi su mi ljudi koji to rade bez ikakvog tvista. Sve organik. Cak sam malo i ljubomoran na takve pa zato provociram. Ja odlepim na tvist. Cesto i kad sam s nekim i nema tvista bude mi dosadno. Nije to lako druze moj, nadjes se u situaciji gde se ona oseti povredjenom misleci da nije sama ona dovoljna svojim telesnim prisustvom.

Ma zezam se ja. Svako voli sta voli. Zanimljivi su mi ljudi koji to rade bez ikakvog tvista. Sve organik. Cak sam malo i ljubomoran na takve pa zato provociram. Ja odlepim na tvist. Cesto i kad sam s nekim i nema tvista bude mi dosadno. Nije to lako druze moj, nadjes se u situaciji gde se ona oseti povredjenom misleci da nije sama ona dovoljna svojim telesnim prisustvom.
Dobro
Ti si iskusan jebbač sigurno i imaš već razrađene taktike

"Hoču u Medžedže"... Reče Mira Furlan posle onog iskustva na Adi Bojani
A Mima ne bejaše spreman na "twist"
to za dukljansku publiku da zivka ne bi lesili ko posle bestija kad je najbolje pokazo deformisani profil ljudi sa tog kamenjara.

a ako je primila zivana od nurija na adi, tesko da bi se vrnula u medzeze kod onog drvosece mime ma kako odisao dubokumnim postenjem.

to za dukljansku publiku da zivka ne bi lesili ko posle bestija kad je najbolje pokazo deformisani profil ljudi sa tog kamenjara.

a ako je primila zivana od nurija na adi, tesko da bi se vrnula u medzeze kod onog drvosece mime ma kako odisao dubokumnim postenjem.
Nuri joj nije pružio ono nešto što ju je vezivalo za Mimu

Ali nije uspela da pronađe to kod Mime

Mislim da je taj povratak bio potreban da bi se pružila šansa svim "Mimama" da se oslobode sa svojim ženama umesto da se roknu

To je pre o lepoti sexa, prožetošću emocijama, koje je postalo izgleda tabu u stijenama nekad i negdje

A možda i nije svugdje

Nuri joj nije pružio ono nešto što ju je vezivalo za Mimu

Ali nije uspela da pronađe to kod Mime

Mislim da je taj povratak bio potreban da bi se pružila šansa svim "Mimama" da se oslobode sa svojim ženama umesto da se roknu

To je pre o lepoti sexa, prožetošću emocijama, koje je postalo izgleda tabu u stijenama nekad i negdje

A možda i nije svugdje
gresis.

to je potka, znaci deo price kako ce da ga doziv prosecan gledalac.

film je najmanje o sexu, najvise o naravima i ljudskoj gluposti. takodje i o ozbiljnoj ogranicenosti i nesreci zapadnog sveta olicenog u nuriju i partnerki koji su totalno emocionalno osteceni u tim zdravim jel razvijenim sredinama i koji su izgubili ono najvaznije za sta vredi ziveti pa to traze u vukoyebinama. konfronotiranje ljudske sirovosti i ljudskih finesa gde uvek pobedu duha odnese onaj koji je mentalni drvoseca sto vidimo danas i u srbiji na delu sa ovim debilima na vlasti gde prostakluk nadmasuje sve drugo. znaci knut hamsun na crnogorski nacin, gde je kod njih sve naopako, bas kao sto je i bilo u sfrj kada su za njih imali posebne psihijatrijske testove.

Poslednja izmena:

Back