Limiti u seksu

Koje je prirode vas licni limit u seksu?

• Fizicki limit

glasova: 11 68,8%
  • Emocionalni limit

glasova: 2 12,5%
  • Moralni i kulturni limit

glasova: 2 12,5%
  • Komunikacijski limit

glasova: 3 18,8%

• Ukupno glasova
    16
Mislim da ne postoji osoba koja nema limite (granice) u seksu.
Mislim da postoje i osobe koje nemaju limite, mada retka je to skupina
Uostalom kakva bi to osoba bila koja nema limite u seksualnom ponasanju, dokle bi ona bila spremna da ide zarad trenutka zadovoljstva?
Ako neko nema limite to znači da može da ide do granice koja nije trajno destruktivna. Postoji neka jednostavna fora da sve činove (koji su vezani za uzbuđenje/seks) koje ne možeš da ponoviš ne spadaju pod "SANE" tj. zdravorazumski rečeno takvi činovi spadaju pod teža oboljenja.
Dakle, ukoliko ih imate, koje su prirode vasi licni limiti i da li vam oni smetaju da uzivate u seksu?
Pa i nemam neke limite što se tiče seksa i sl. eksperimetisao sam solidno i probao čak i stvari koje su mi na prvu loptu bile odbojne, samo iskustvo je bilo ok.
Sa druge strane i nemam baš neke specifične preference/fetiše tako da se sve svede kako se uklopim sa drugom stranom, teoretski je sve u opticaju pod uslovom da pričamo unapred o tome i dogovorimo se.

Inače, neko moje mišljenje vezano za seksualne limite kod ljudi jeste da se oni uglavnom odnose ili na:
Stvari na koje su osobe lično gadljive/kojih se boje/stide
ili na
Negativna iskustva koje su osobe sa datim stvarima imale u nekomom momentu vremena.

Mislim da postoje i osobe koje nemaju limite, mada retka je to skupina

Ako neko nema limite to znači da može da ide do granice koja nije trajno destruktivna. Postoji neka jednostavna fora da sve činove (koji su vezani za uzbuđenje/seks) koje ne možeš da ponoviš ne spadaju pod "SANE" tj. zdravorazumski rečeno takvi činovi spadaju pod teža oboljenja.

Pa i nemam neke limite što se tiče seksa i sl. eksperimetisao sam solidno i probao čak i stvari koje su mi na prvu loptu bile odbojne, samo iskustvo je bilo ok.
Sa druge strane i nemam baš neke specifične preference/fetiše tako da se sve svede kako se uklopim sa drugom stranom, teoretski je sve u opticaju pod uslovom da pričamo unapred o tome i dogovorimo se.

Inače, neko moje mišljenje vezano za seksualne limite kod ljudi jeste da se oni uglavnom odnose ili na:
Stvari na koje su osobe lično gadljive/kojih se boje/stide
ili na
Negativna iskustva koje su osobe sa datim stvarima imale u nekomom momentu vremena.

Gajim trinidad scorpion papriciu, zalivam je i sredjujem ko sponzorusa maltezera, dok lepo ne poraste i ne pusti svoje plodove. Oko 1.5 milion skolvila/. I onda ce lepo doci taj dan. To je trenutak gde se pickice razilaze sa pravim muskarcinama, Jbga raja sta da vam kazem.

Inspirisana forumskim razgovorima sa nasim @MrNapokon bas bih volela da popricamo o ovim stvarima...:lol:

Uostalom kakva bi to osoba bila koja nema limite u seksualnom ponasanju, dokle bi ona bila spremna da ide zarad trenutka zadovoljstva?

Dakle, ukoliko ih imate, koje su prirode vasi licni limiti i da li vam oni smetaju da uzivate u seksu?

Анални секс. Мени су мушки који то практикују са женема на граници са хомосексуализмом.

Анални секс. Мени су мушки који то практикују са женема на граници са хомосексуализмом.
..pa realno je tako gledano samo sa fizickog aspekta...
..analni otvor je isti i tamo i onamo...:lol:..ako mozes tamo mozes i onamo hahaha

E sad sto i metafizicki aspekt u seksu ima svoju rolu po meni glavnu, to je drugo...

Inspirisana forumskim razgovorima sa nasim @MrNapokon bas bih volela da popricamo o ovim stvarima...:lol:

Imam limite i ne samo u seksu vec u životu iz prostog razloga sto ima stvari preko kojih se ne ide i gde je crvena linija
Što se tice seksa moji limiti su sve ono što ne volim, što mi ne prija, sve one gadosti u seksu koje ponižavaju

Претпоставио сам. Али реко ајд да прокоментаришем свеједно.

Као што сама рече у уводном посту, не постоји особа која нема лимите. Ја до сад не сретох такву. Па и сам Напокон верујем да не би пристао да проба, а камо ли редовно да упражњава, инцест -- посебно не онај са мајком. То је за њега вероватно поремећај па самим тим граница преко које не прелази. Дакле, има лимите. Но, може се дискутовати о томе да ли је превише опуштен, тј. да ли има премало лимита, будући да, између осталог, воли анални. То је граница коју је прешао а коју можда није требало.

Човек може да схвати да су му лимити превише лабави или превише строги па да се онда коригује. А Напокон, колико сам могао да приметим, не воли да му се дирају сексуални лимити. Они су за њега светиња. А посебно не воли да му жена звоца у вези њих. Ако он воли анал, онда воли анал, и то је то, баш га брига да ли је то добро или лоше, он то воли и ту је крај приче. Људе који то критикује баш не мирише и оће понекад да лаје на њих и да их уједе. А жену која би му предлагала да су му сексуалне преференце погрешне, а посебно ону која би га посрамљивала због њих, не може да трпи.

Ето тако :cool: Сад ће да каже како га оговорам, да сам психо, да сам опседнут с њим и тако те неке будалаштине али добро.
Jedna stvar su bolesni limiti(incest) a potpuno druga stvar su perverzni(sexualni) limiti

Back