Limiti u seksu

Koje je prirode vas licni limit u seksu?

• Fizicki limit

glasova: 11 68,8%
  • Emocionalni limit

glasova: 2 12,5%
  • Moralni i kulturni limit

glasova: 2 12,5%
  • Komunikacijski limit

glasova: 3 18,8%

• Ukupno glasova
    16
pa to nije bilo u seksu, ne valja primer.tj tema je u seksu
..pa dobro nije ali mislim da se podrazumeva da mi i u seksu smetaju takvi ispadi..
U pravu si, ne moze bas eksplicitno da se sve taksativno navede ali da, smetaju mi verbalne prljavstine
i kad se dogadja seks...oladim se...:lol:

Nego, nisam ja bitna.
Zanimljivo je da su mnogi naveli fizicki limit koji se podrazumeva kao u mnogim situacijama i moralni.
Nismo svi gimnasticari, nemoguce je skakati sa lustera ili ko spajdermen sa plafona ili pak svi manje vise
negde imamo i taj moralni "stop" u karakteru...
Zanimljivi su mi emocionalni limiti a vidim da je neko i to stiklirao.
Sta moze sve da se navede pod emocionalni limit?

Izgleda da si pažljivo čitao onu temu sa BDSM testom, tj kinki ponašanjem.

:manikir:
Tu temu je izvorno stavila jedna Afrikanerka iz Johannesburga koja je na studiju psihologije pisala diplomski iz "manijaštine".

:mrgreen:

Dobro, ne znam točno koji je naslov teme bio, ali valjda nekakve seksualne "devijacije".
Smatram da sam ispao poprilično normalan tamo, pa ne možemo svi imati vaniliju na 90% +.

ooooo.gif

Nego, kad smo kod lijepog ponašanja, prije nekih 15-ak godina, dok sam još zalazio u kafiće, tu u lokalnom radila cura iz susjedstva, mlada, zgodna.
Ljetna vrućina, nema nešto posla, sjedi ona par stolova dalje i odjednom👆 u 👃 , dobro pročačka pa direkt u 👄 .
Ja za drugim stolom spokojno pijem kavu koju mi je upravo napravila.

☕🐈

Zanimljivo je da su mnogi naveli fizicki limit koji se podrazumeva kao u mnogim situacijama i moralni.
Nismo svi gimnasticari, nemoguce je skakati sa lustera ili ko spajdermen sa plafona ili pak svi manje vise
Kada sam to kliknuo, mislio sam ponajprije na situacije kada muško skače na muško i sl. grozote.
Možda bi to neki ponajprije stavili u moralni i kulturni limit, ali meni je ponajprije na samoj fiziološkoj razini repulzivno.
Npr. one MWM trojke kada dva tipa udaraju ženu, zamišljam se u takvoj situaciji i da se tom drugom muškom i meni dotaknu noge ili nedajbože kucnu jaja, mislim da bi vrišteći naglavačke skočio kroz prozor.

..pa dobro nije ali mislim da se podrazumeva da mi i u seksu smetaju takvi ispadi..
U pravu si, ne moze bas eksplicitno da se sve taksativno navede ali da, smetaju mi verbalne prljavstine
i kad se dogadja seks...oladim se...:lol:

Nego, nisam ja bitna.
negde imamo i taj moralni "stop" u karakteru...
Zanimljivi su mi emocionalni limiti a vidim da je neko i to stiklirao.
Sta moze sve da se navede pod emocionalni limit?
Realno, ako hoces o limitima, emocionalni bi bili najrealniji. To sta kaze neko verbalno moze da se protumaci ovako ili onako. Cak i tom primeru da neki decko ruzno komentarise neku devojku pred tobom. Generalno je to ruzno. Cega se sve naslusah i sa zenske strane od: vidi ga ovaj goljo, vidi ga ovaj volova glava, vidi ga ovaj upasao kosulju, vidi ga ovaj junosa, ruzni, celavi, glup, jadnik, slabasan, nizak, i id.
I tu se uvek postavlja pitanje da li je verbalno granica, ili ono sto se i ne izgovori a ipak misli a i te kako oseti. I sta je onda od toga gore, kada su smrtnici u pitanju. Emocionalno bi bilo limit. Jel to kaze da me povredi? Ogranici? Kontrolise?
I na kraju je i to da li neko nekome daje sansu, zaista, spreman/na da sagleda osobu otvorenog uma ili lovi na greske koje svi pravimo. A tu se uvek na kraju postavi pitanje te osobe, a ne druge strane koja nesto izgovori, lupi, napije se ili sta vec.
Kada je seks u pitanju, valjda se podrazumeva da si s nekim sa kim si na toj ravni. A ako nisi, limiti vise nisu smisleni, vec postaju emocionalna kontrola najcesce. Ne radim to i to, zato sto je to "prljavo" "amoralno" a u prevodu:" hocu da te kontrolisem.
Zato tu nema osude. Jer isto tako kao taj decko sto je to rekao za tu goticarku, a bulji u nju, tako i ta s limitima, ne svidja joj se, a insistira na odnosu i da druga strana prihvati te limite a uz te limite da on prihvati njeno gadjenje njegovim preferencama i ogranici sebe. Wata fak

Inspirisana forumskim razgovorima sa nasim @MrNapokon bas bih volela da popricamo o ovim stvarima...:lol:

Mislim da ne postoji osoba koja nema limite (granice) u seksu.
Uostalom kakva bi to osoba bila koja nema limite u seksualnom ponasanju, dokle bi ona bila spremna da ide zarad trenutka zadovoljstva?

Dakle, ukoliko ih imate, koje su prirode vasi licni limiti i da li vam oni smetaju da uzivate u seksu?
U svemu postoji limit samo sto je nekim sve limit sto ide dalje od dvije poze.

Moji limiti?
Bičevanje i probadanje i te boleštine tokom seksa JOK
I ostale slične gadarije koje ne bih da spominjem.
Eto.
Sve drugo može da se dogovori...
ponekad klasična igra bičem (kada nema neke nenormalne boli) može biti itekako uzbudljiva, lisice su dobrodošle (naravno uz potpuno povjerenje prema partneru) ostalo da i ne spominjem u detalje :zper:

Moze sve sto je seksualno, a ne moze ono sto je aseksualno... A to sve zavisi kako, kad i za koga... Recimo da u nekom periodu odrastanja ili na pocetku zrelosti neko ima jednu vrstu afinitetsa, kasnije drugu itd... Nikada me nije privlacilo bizarno, perverzno da, ali preterano bizarno ne... Takodje i preterivanje u nasilju....Jako, pa i pomalo nasilno da, ali sad neka preterivanja ne, a ta preterivanja cesto mogu da nadvladaju sve sto je seksualno i prikazuju neciju patologiju, to mi onda vise nije nimalo seksi....da ne detaljisem...

Moze sve sto je seksualno, a ne moze ono sto je aseksualno... A to sve zavisi kako, kad i za koga... Recimo da u nekom periodu odrastanja ili na pocetku zrelosti neko ima jednu vrstu afinitetsa, kasnije drugu itd... Nikada me nije privlacilo bizarno, perverzno da, ali preterano bizarno ne... Takodje i preterivanje u nasilju....Jako, pa i pomalo nasilno da, ali sad neka preterivanja ne, a ta preterivanja cesto mogu da nadvladaju sve sto je seksualno i prikazuju neciju patologiju, to mi onda vise nije nimalo seksi....da ne detaljisem...
nemoj dovoljno si rekao

Back