Limiti u seksu

Koje je prirode vas licni limit u seksu?

• Fizicki limit

glasova: 11 68,8%
  • Emocionalni limit

glasova: 2 12,5%
  • Moralni i kulturni limit

glasova: 2 12,5%
  • Komunikacijski limit

glasova: 3 18,8%

• Ukupno glasova
    16

LBarbara

La Femme
Moderator
Poruka
49.789
Inspirisana forumskim razgovorima sa nasim @MrNapokon bas bih volela da popricamo o ovim stvarima...:lol:

Mislim da ne postoji osoba koja nema limite (granice) u seksu.
Uostalom kakva bi to osoba bila koja nema limite u seksualnom ponasanju, dokle bi ona bila spremna da ide zarad trenutka zadovoljstva?

Dakle, ukoliko ih imate, koje su prirode vasi licni limiti i da li vam oni smetaju da uzivate u seksu?

Mislim da ne postoji osoba koja nema limite (granice) u seksu.
Је л на то мислио Напокон? :think:Напокон неретко конфузно пише. Ја ипак мислим да је он више мислио да не воли да му се намећу лимити нпр. да му неко говори да треба да контролише одн. ограничава тј. лимитира своје сексуалне апетите.

Је л на то мислио Напокон? :think:Напокон неретко конфузно пише. Ја ипак мислим да је он више мислио да не воли да му се намећу лимити нпр. да му неко говори да треба да контролише одн. ограничава тј. лимитира своје сексуалне апетите.
Tako jeu

..nemam ja ovde nameru da pricamo o napokonu vec o limitima, granicama u seksualnom ponasanju...:lol:

Ali ako vec hoces tako, to sto je on tu konkretno mislio ustvari znaci da on sam nema limite pa samim tim
ne zeli da ga neko ogranicava...zar ne?
Znamo sta znaci imati granice ali sta znaci nemati?

Ok, razumem, to je onda pre.

Mislim da je dobro, treba drzati neki nivo, ima nesto i u kvalitetu, a bolje nego da se covek kaje.
Izasla sam jednom sa jednim tipom i sve je bilo super..super prica, super opusteno ma sve..
...i u jednom trenutku on prokomentarise jednu darker curu za susednim stolom koja je bila
malo glasnija u smejanju u smislu -sto ne volim ove suvopic...
..ma gadno mi to i da napisem...:rotf:
Zavrsio je istog momenta kod mene, jedva sam cekala da odem kuci...

Back