Kćerka Direktora Cirkusa
Buduća legenda
- Poruka
- 45.373
Zakonom zabraniti i mušku i žensku odjeću svijetlih, upadljivih i živahnih boja u velikim brojevima!Ko nije lepo građen nek zaboravi obe boje !!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zakonom zabraniti i mušku i žensku odjeću svijetlih, upadljivih i živahnih boja u velikim brojevima!Ko nije lepo građen nek zaboravi obe boje !!!
i 100kg..Ebo muško bez stomaka
Zakonom zabraniti i mušku i žensku odjeću svijetlih, upadljivih i živahnih boja u velikim brojevima!
Ispod 100 i ne pogledam ga!i 100kg..
vjerujem ti...Ispod 100 i ne pogledam ga!
muskarci preko 45+...Samo ko ima veliki stomak
Nije u korelaciji sa godinama !muskarci preko 45+...
Nisam ništa rekla. Komentarišem samo garderobu. Nije lepo da stomak bude u prvom planu.Ebo muško bez stomaka
Pa realno, svejedno je koju će boju obući ako ima stomačinu. U bijelom manje upadljivo? U crnom?Nisam ništa rekla. Komentarišem samo garderobu. Nije lepo da stomak bude u prvom planu.
Ä znaš da sam ja sapioseksualka i da se zezam za 100 kg
ali ljudi uvek komentarišuPa realno, svejedno je koju će boju obući ako ima stomačinu. U bijelom manje upadljivo? U crnom?
Ja sam apsolutno protiv bilo kakvih ograničavanja i savjetovanja kako će se neko obući, koju boju, koji kroj, model i sl.
Neka svako nosi ono u čemu se lično on osjeća ugodno. Ebo svijet, nije se rodio ko je narodu ugodio!
Znao sam da si u naprednjacima
Uvijek!ali ljudi uvek komentarišu
Ti bi obukao jeftinijuZnao sam da si u naprednjacima
Onda iebeš košulju, samo da dođe sa mozgomÄ znaš da sam ja sapioseksualka i da se zezam za 100 kg
To mu nije ni prednost ali niti mana.
Pa ono, ne ide da smo oboje glupi, mora on biti pametan, zabavan itd.Onda iebeš košulju, samo da dođe sa mozgom
Saveti postoje sa razlogom. Nekim ljudima je bitno da ih čuju. Ne kažem da sam ja stručna da ih dajem u ovoj oblasti, ali to ne znači da su saveti nepotrebni. Npr, nikad dekolte i kratka suknja - vrlo dobar savet.Pa realno, svejedno je koju će boju obući ako ima stomačinu. U bijelom manje upadljivo? U crnom?
Ja sam apsolutno protiv bilo kakvih ograničavanja i savjetovanja kako će se neko obući, koju boju, koji kroj, model i sl.
Neka svako nosi ono u čemu se lično on osjeća ugodno. Ebo svijet, nije se rodio ko je narodu ugodio!
muski mozak -Onda iebeš košulju, samo da dođe sa mozgom