Lila ili roze

1720036459182.png

kod ovog boja ne dolazi do izražaja

Nisam ništa rekla. Komentarišem samo garderobu. Nije lepo da stomak bude u prvom planu.
Pa realno, svejedno je koju će boju obući ako ima stomačinu. U bijelom manje upadljivo? U crnom?
Ja sam apsolutno protiv bilo kakvih ograničavanja i savjetovanja kako će se neko obući, koju boju, koji kroj, model i sl.
Neka svako nosi ono u čemu se lično on osjeća ugodno. Ebo svijet, nije se rodio ko je narodu ugodio!

Pa realno, svejedno je koju će boju obući ako ima stomačinu. U bijelom manje upadljivo? U crnom?
Ja sam apsolutno protiv bilo kakvih ograničavanja i savjetovanja kako će se neko obući, koju boju, koji kroj, model i sl.
Neka svako nosi ono u čemu se lično on osjeća ugodno. Ebo svijet, nije se rodio ko je narodu ugodio!
ali ljudi uvek komentarišu

Saveti postoje sa razlogom. Nekim ljudima je bitno da ih čuju. Ne kažem da sam ja stručna da ih dajem u ovoj oblasti, ali to ne znači da su saveti nepotrebni. Npr, nikad dekolte i kratka suknja - vrlo dobar savet.
Naravno, uvek će biti ljudi obučenih kao za cirkus :)

Back