Likovi sa majicama na kojima je američka zastava?

Велебитдрема

Iskusan
Banovan
Poruka
6.538
Razmišljao sam na koju temu da postavim, ali sam siguran da je ovo prava.

Dakle, boravio sam mesec dana na Kopaoniku i kada sam se vratio u NS, zateklo me je pravo more morona i moronki, malograđana i malograđanki koji nose majice sa američkim i britanskim zastavama, te se ponosno šepure po gradskim šetalištima i ulicama. Ajde, klinke ispranog mozga koje odrastaju na Opri i MTV me i ne čude, ali je zabrinjavajući broj žena u zrelim godinama i muških praznoglavaca koji nose ova bestijalna sranja. I svi liče jedni na druge, kao da su izašli iz neke američke fabrike klonova...

Interesuju me psihološki profili takvih likova. Molim psihologe da daju svoj sud.

Zanimljiv je fenomen da kad se nosi majica sa srpskom, tj. zastavom zemlje u kojoj živiš, u ovom novom svetu sa novim sistemom vrednosti ispadaš seljak, šovinista i fašista.
Ali kada nosiš nemačku, američku ili englesku onda si mnogo urban i zajeban lik. Demokrata po definiciji.

to je tačno
i zato treba svi sve da nose, da se već jednom narod o'ladi od medijske frustracije.

Dakle, boravio sam mesec dana na Kopaoniku i kada sam se vratio u NS, zateklo me je pravo more morona i moronki, malograđana i malograđanki koji nose majice sa američkim i britanskim zastavama, te se ponosno šepure po gradskim šetalištima i ulicama. Ajde, klinke ispranog mozga koje odrastaju na Opri i MTV me i ne čude, ali je zabrinjavajući broj žena u zrelim godinama i muških praznoglavaca koji nose ova bestijalna sranja. I svi liče jedni na druge, kao da su izašli iz neke američke fabrike klonova...

Interesuju me psihološki profili takvih likova. Molim psihologe da daju svoj sud.

Kad bivši vojni ministar navuče svom klincu majicu sa američkom, a ne srpskom zastavom i ode na aeromiting onda ti nije potreban stručnjak da ti kaže o kakvom se psihološkom profilu radi.

263248_090302c9_if.jpg

Kada, npr, naš vrhunski sportista ili takmičar na nekom međunarodnom takmičenju nosi majicu za srpskim oznakama, tada svakako neće ispasti "seljak, šovinista i fašista".
Kada baba koja na pijaci prodaje jaja nosi majicu sa natpisom "Metallica", to verovatno znači da je uzela prvu majicu koja joj je bila pri ruci, te da je zabole uvo šta na majici piše - dokle god ima kecelju sa dovoljno velikim džepovima za sitniš.
Kada srpski klinac nosi majicu sa američkom zastavom, moguće je da ju je dobio od strica gastarbajtera, koji ju je kupio za 2 evra na rasprodaji u Minhenu, i možda je to najbolja ili jedina majica koju klinac ima.
Sve zavisi ko, zašto i gde nosi majicu sa oznakama neke države.
Mene, recimo, zanima zašto su martinke toliko popularne (a da su dobre, jesu).
I zanima me zašto likovi u majicama sa srpskom zastavom jedu u McDonaldsu.:think:

Kada, npr, naš vrhunski sportista ili takmičar na nekom međunarodnom takmičenju nosi majicu za srpskim oznakama, tada svakako neće ispasti "seljak, šovinista i fašista".
Kada baba koja na pijaci prodaje jaja nosi majicu sa natpisom "Metallica", to verovatno znači da je uzela prvu majicu koja joj je bila pri ruci, te da je zabole uvo šta na majici piše - dokle god ima kecelju sa dovoljno velikim džepovima za sitniš.
Kada srpski klinac nosi majicu sa američkom zastavom, moguće je da ju je dobio od strica gastarbajtera, koji ju je kupio za 2 evra na rasprodaji u Minhenu, i možda je to najbolja ili jedina majica koju klinac ima.
I zanima me zašto likovi u majicama sa srpskom zastavom jedu u McDonaldsu.:think:

Likovi sa srpskim zastavama, ako jedu u mekdonaldsu su obični malograđani, kao i svi ostali korisnici tog restorana, KFC-ova i sličnih budalaština.
Ali ja ne mislim na babe sa pijace, kao ni o slučajevima male dece kojima deda iz Čikaga donese majicu u divnim ratničkim bojama american flag-a, nego na masovnu pojavu gde razni metroseksualci, ali i oni koji to nisu, a u zrelijim su godinama paradiraju po gradu s tim sranjem na sebi.

Evo juče videh lika koji ima onaj đavolski pozdrav prstima, u bojama američke zastave, a iznad toga 666. Sotonin izaslanik lično:hahaha:

@Lil-A
Pa ničta čudno jer je dotični i bio ministar SAD-a. Nema taj ništa sa SRbima i Srbijom.

Brate bolje se ti pozabavi svojim psiholoskim profilom,ja furam isto majcu sa britanskom zastavom i po sred nje pise Oi!Mislis li da ja imam problem sa nacionalnim uverenjem?Takodje imam majcu gde se spominje studiranje u Americi,jer i dalje mislis da imam problem sa nacionalnom svescu?

Mene vise nerviraju ove majice I love Paris,London,Berlin,New York,a videli te gradove nisu...

Koliko nasih nose majice i sa nasim zastavama ovde ... samo specificnoj grupi ljudi smeta toliko da otvore temu na nekom forumu o tome... i oni su uglavnom u Texasu.

Ja imam majicu sa zastavom UK to ne znaci da volim kraljicu ili podrzavam politicku polisu te zemlje jednostavno mi se dopada. Veliki broj putnika iz US stave nalepnice zastave Kanade kada putuju u drugim zemljama inace uopste ne mare za njih ... Ako zelis da znas stavove i razmisljanja osobe zelim da predlozim jednu revolucionarnu ideju ..... komuniciraj sa njima radije nego da im pravis psiholoski profile i pojednostavljujes ih... ima toliko alternativa zbog cega nose tu majicu. Mozda bi ti rekli gubi mi se s' ociju danas mi je dan za pranje stvari i ovo je jedina majica koja mi je cista .... sta si ti mislio da mi ju je dao Klinton posle zajednickog rukcka u ovalnoj kancelariji.

Osim toga odeca koja komunicira podrsku za us vise izgleda ovako
american-flag-shirts.jpg

@peglabg
Rođeni, mislim da ti imaš prevashodno, problem s maternjim jezikom, a onda sve ostalo.
Kao prvo, piše se majica, a ne majca. Zatim, konstrukcija ,,jer i dalje misliš... , ne znači ništa, zbog toga što ,,jer'' nije upitna nego potvrdna rečca. Tako, da bi tvoje pitanje trebalo glasiti:- Je li(ili eventualno Je l') i dalje misliš...

A što se tiče britanske zastave na grudima, sa slovom O, o tome će sud dati psiholozi, ne ja!

@Miss 032
Zastava je simbol jedne države, pa ako ne podržavam politiku iste, sigurno neću nositi njen motiv na svom odevnom predmetu. Osim, ako nisam debil ili kompleksaš.

ali kada pomenuti vojni ministar (koji ima dovoljno para i verovatno ira sta ce nsiti njegovo dete a i on sam) uradi tako nesto to onda ima motiv koji po meni nije bas na mestu.
sta ja znam...videla sam jednu devojku na bazenu u kupacem americka zastava kao da je dosla sa beauty peagent- a. meni je bilo neukusno. ali sumnjam da se mlada dama vodila politicko-patriotskim motivima pri kupovini. verovatno je isla na to kako joj stoji.
britanska zastava cesto ima veze sa ideologijom koja zagovara anarhizam... imala sam u sobi britansku zastavu kao klinka kada me decko navukao na neki punk fazon. :lol:
e bas ovakav je kupaci imala devojka
https://s3.amazonaws.com/luuux-original-files/bookmarklet_uploaded/AMERICAN_FLAG_BIKINI.jpg

Poslednja izmena:
@peglabg
Rođeni, mislim da ti imaš prevashodno, problem s maternjim jezikom, a onda sve ostalo.
Kao prvo, piše se majica, a ne majca. Zatim, konstrukcija ,,jer i dalje misliš... , ne znači ništa, zbog toga što ,,jer'' nije upitna nego potvrdna rečca. Tako, da bi tvoje pitanje trebalo glasiti:- Je li(ili eventualno Je l') i dalje misliš...

A što se tiče britanske zastave na grudima, sa slovom O, o tome će sud dati psiholozi, ne ja!

@Miss 032
Zastava je simbol jedne države, pa ako ne podržavam politiku iste, sigurno neću nositi njen motiv na svom odevnom predmetu. Osim, ako nisam debil ili kompleksaš.

HAHAHA sacu ja da se ovde bahcem sa gramatikom na forumu ahahaha,te price nepismen si i te fore daj batali me i nije sa slovom O nego Oi! to sto mozda ne znas sta to predstavlja to je druga prica...Zastava je simbol jedne zemlje,jednog naroda a ne vladajuce stranke i njihove spoljne politike,ja mozda jesam nepismen ali si ti teski mentol...

Brate bolje se ti pozabavi svojim psiholoskim profilom,ja furam isto majcu sa britanskom zastavom i po sred nje pise Oi!Mislis li da ja imam problem sa nacionalnim uverenjem?Takodje imam majcu gde se spominje studiranje u Americi,jer i dalje mislis da imam problem sa nacionalnom svescu?

Mene vise nerviraju ove majice I love Paris,London,Berlin,New York,a videli te gradove nisu...
ne, drugo je ta tvoja majica na kojoj pise Oi!, ovde je zalosno to sto se taj trend sa zastavama odjednom toliko rasirio da kad izadjem na ulicu vidim gomilu uniformisanih debila svih starosnih kategorija... a misle da su urbani veoma

HAHAHA sacu ja da se ovde bahcem sa gramatikom na forumu ahahaha,te price nepismen si i te fore daj batali me i nije sa slovom O nego Oi! to sto mozda ne znas sta to predstavlja to je druga prica...Zastava je simbol jedne zemlje,jednog naroda a ne vladajuce stranke i njihove spoljne politike,ja mozda jesam nepismen ali si ti teski mentol...
To, što sam ja mentol(ma šta to značilo) ne menja činjenicu da si ti polupismen:per:

Back