LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.151
flertovati - brkati?! 8-)Tsutomu:Auuuuuuu...Kako li se onda kaže flert...?!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
flertovati - brkati?! 8-)Tsutomu:Auuuuuuu...Kako li se onda kaže flert...?!![]()
TashaaAAa:Drkati znaci PRIVLACITI ?? Au!![]()
![]()
jel kroz prozor...?Butterflies And Hurricane:Ne bacash dovoljno macu...![]()
a tek onih sa stilom... :-)dive:preagresivna si.
mladici se plase agresivnih devojaka bez stila....
tj.ne mogu a da ne primetim koliko si lezerna u celoj stvari,tj.da si musko,boleo bi te k..ckupina:tj. ovako nesto ali sa toliko uplasenim a zainteresovanim koji posle ne sme ni da se javi jos nisam imala posla pa zato i iskulirah..ustvari, istina je da i ja ne znam sta bih s njim takvim i sa mnom ovakvom samo znam da bi bilo nesto bolesno ko i ovo do sad
nego, da se vratimo na drkanjeznaci, drkati - NERVIRATI, prvo polako pa sve jace i intenzivnije, moze dovesti cak i do pucanja nekih osetljivih nerava ako se pretera; uglavnom zapravo prija pa se koristi OD MILJA, tako objasnjavaju teoreticari novog novosadskog....
ma mrzi me ovo da pisem al ajd...sta cu kad me lik drka..pocelo bezveze evo pokusacu da skratim, mislim i je kratko:
ja na faxu krenem na neki vecernji kurs kao international cafe (studiram jeli u nekoj zemlji cuda) bla, bla, ljudi iz celog sveta, ucimo jezike, grupa 20 ljudi svako ima partnera i ucis jezik ovog drugog, ideja je rad na nekoj temi i da se nezavisno od tog srecete povremeno dakle van grupe bla bla
moj partner nije bio prvi put pa se ja onda razbolim 2-3 nedelje, pa sam morala da radim, nisam dolazila i za to vreme saljemo samo mailove...i on vec pizdi sto nikako da se vidimo.
I konacno se nadjemo jedno vece kao na caju i ****** ja tu vec padnem jer me lik neverovatno drka (citaj privlaci).
A on samo pusi nenormalno mnogo, slucajno me dodiruje i gleda a ja palamudim o muzici,
filmovima, zivotu![]()
Ja govorim jos tad - joj *** drkas me, tako si dosadan samo cutis..
On - sto si tako ostra, sto razmisljas toliko..
Ja - sto pusis toliko, ustajes svaki cas, vrtis kutiju...
On - sto se ne opustis..
Idemo iz kafica i cutimo, rastajemo se bez reci, ko u nekom transu..
Tripcina...
Dolazim kuci, 2h posle toga sms: izvini, nismo se sporazumeli, samo sam te nervirao, nisam inace takav?
Ja: ma opusteno
On: jesi razocarana?
Ja: ma daj koji ti je, samo radimo na "projektu" zajedno, ko si ti da budem razocarana?
On: jesi il nisi?
Ja; ni manje ni vise nego ti i tako...
smesno..
E tu se ne javlja vise lik, ja saljem jednu poruku, odgovara, saljem mail posle nedelju opet se nadjemo. I to on predlozi kod njega u kraju. Tako i bilo. Prvo caj pa kod njega kuci na jos jedan caj.
Ja opet: u kom si ti filmu, sto si takav..
On: nista..kontam koliko smo slicni i zato me navodno doveo kuci, da mi pokaze neku knjigu, neki francus filozof, recituje mi tu njegove pesme i opet pusi, pricamo 3,4h vec je negde pola 2h ujutru i ****** nista se ne desava, kazem mu moram kuci ustajem rano bla bla
i tako odem..
blamaza..
bas sam se izdrkala al ipak odletila kuci ko leptiric od neke iznenandne srece
posle se nesto cusmo da se vidimo al kao nije klapalo, nemamo vremena..
ja mu rekla da idem u prag na nedelju, on kao javi se obavezno posle toga..
a sve to traje jedno 2-3 meseca..
i tako..
ima tu drugih likova s kojima je ok
ovaj me samo drka...
e *** sad nije nista drugo nego valjda kad se zaljubis odmah i zaglupis kao ja sad pa ne znam sta bi kontate..a mozda me lik samo ne **** 5% a meni nesto tesko palo %) al me gledo onako..hehe
ps al sam ga skratila u pm