- Poruka
- 21.753
Тема гдје ћемо постављати православне иконе које су вам лијепе.
Икона Пресвете Богородице Ја сам са вама.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle je ova?Тема гдје ћемо постављати православне иконе које су вам лијепе.
Pogledajte prilog 1596565
Ruska.Odakle je ova?
Ne znam, previse je to lepo za pravoslavljeRuska.
Не знаш...Ne znam, previse je to lepo za pravoslavlje
Samo ti tako, banovace te iz crkve zbog jeretlukaНе знаш...
Мани Ватикан из главе женска главо...Ove ruske ikone kao da su u Vatikanu slikane
Kakav sad realizam kad je sve to u baroku izvajano, muska (nepismena) glavoМани Ватикан из главе женска главо...
Реални и побожни иконопис је прво настао у Русији, код Латина су реализмом прво цртали голаће и блуднике, а не свеце...
Ovo je normalna ikona, a ne one marije i irine koje kao da su iz fashion magazina izasle
Њет... Мораш чистије да гледашOvo je normalna ikona, a ne one marije i irine koje kao da su iz fashion magazina izasle
Normalna bogorodica. Ko moze (od pravoslavaca) da oseca poboznost kad vidi onu prvu ikonu na temi???
Jer smo odbacili ikonoklastikeZašto bi ikone imale bilo kakvu važnost? Objasnite mi, zaista ne razumem...
Фокусираш најмоћније телесно чуло - вид, ради с побуђивања духовног чула побожног поштовања, страха, дивљења и сл... Који ти после помажу да имаш личне моделе за углед и понашање...Zašto bi ikone imale bilo kakvu važnost? Objasnite mi, zaista ne razumem...