- Poruka
- 127.095
Da mozete da birate koji talenat bi posedovali, ali ono da ste vrhunski u njmu koji bi izabrali?
Ja verovatno talenat zavodjenja riba
Ja verovatno talenat zavodjenja riba

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čuj - 'voleo bi da imaš', imaš ga većduki nemoj da se smejes nego pricaj koji talenat bi volela da imas.
To ti je trauma iz skole ostalaDa pjevam! Ih gdje bi mi bio kraj!![]()
Otkinula mi krila, kozaTo ti je trauma iz skole ostala![]()
Da mozete da birate koji talenat bi posedovali, ali ono da ste vrhunski u njmu koji bi izabrali?
Ja verovatno talenat zavodjenja riba![]()
,,,sad si nadrljo,,,škorpije će da budu ljubomorne,,,Da mozete da birate koji talenat bi posedovali, ali ono da ste vrhunski u njmu koji bi izabrali?
IstoJa verovatno talenat zavodjenja riba![]()
I jegulja?Da mozete da birate koji talenat bi posedovali, ali ono da ste vrhunski u njmu koji bi izabrali?
SlikarDa mozete da birate koji talenat bi posedovali, ali ono da ste vrhunski u njmu koji bi izabrali?
na estradi ... evo nama nove semseDa pjevam! Ih gdje bi mi bio kraj!![]()
za to ti ne treba talenat vec avionska kartaTalenat da poletim, i odletim.
na drugoj temi sam otkrio da je moj talenat da vidim sta ne treba a da ne vidim sta trebaČuj - 'voleo bi da imaš', imaš ga već![]()
Volela bih da imam talenta za maštanje, pisanje, glumu.
@Regina Mills ima
na drugoj temi sam otkrio da je moj talenat da vidim sta ne treba a da ne vidim sta treba![]()
Dve lampice iz naslova teme upaljene ; )@Regina Mills ima
na drugoj temi sam otkrio da je moj talenat da vidim sta ne treba a da ne vidim sta treba![]()