Лигаше у Новом Саду најурили из поште

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/233302/Posta-zbog-duga-ne-prima-posiljke-LSV
STRANKA NA VLASTI OSTALA BEZ NOVCA
Pošta zbog duga ne prima pošiljke LSV

NOVI SAD - Pošta u Novom Sadu već nekoliko dana ne prima pošiljke Lige socijaldemokrata Vojvodine zbog velikog duga te stranke prema pošti. O tome je istaknuto i obaveštenje na šalteru glavne pošte u centru grada.
Obaveštenje, kažu u pošti, informativnog je karaktera i isključivo je namenjeno poštanskim radnicima, iako je do juče bilo okrenuto prema holu u kojem su građani čekali ispred šaltera da predaju ili podignu pošiljke ili obave uplate.
U obaveštenju koje je zagolicalo maštu Novosađana pa mnogi, iako nemaju nikakve potrebe, ulaze u glavnu poštu da se uvere u njegovo postojanje, piše:
“Liga socijaldemokrata Vojvodine. Obustavlja se prijem pošiljaka zbog dugovanja.”
Komentari znatiželjnika su različiti, od konstatacije da su počele predizborne radnje pa do onih da političari i stranke ne plaćaju nikom ništa.

Direktor pošte Milan Ogar kaže da “ovo saopštenje nema političku pozadinu jer se tako postupa prema svim dužnicima”.

- LSV duže vreme na osnovu ugovora o odloženom plaćanju poštanskih usluga ne izmiruje svoje obaveze. O dugu smo razgovarali sa predstavnicima stranke i dali su nam čvrsto obećanje da će izmiriti dugovanje, ali se to nije desilo - objašnjava Ogar.

Opominjali smo ih, nastavlja Ogar, pošto nismo hteli dug da naplaćujemo preko suda.

- Predlagali smo im reprogramiranje dugova pa, ako prihvate reprogram i o tome potpišemo ugovor na osnovu kojeg će početi da isplaćuju finsijske obaveze ili izmire dug, njihove pošiljke ćemo primati na odloženo plaćanje - veli direktor Ogar ne želeći da precizira koliki je dug stranke.

Međutim, nastavlja Ogar, ova odluka ne znači da je pošta odbila primati njihove pošiljke.

- LSV će i dalje moći da šalje svoja pisma i druge pošiljke, ali samo ako prethodno kupi poštanske marjke i zalepi ih na koverte ili ako PTT usluge plati neposredno u gotovini - kaže Ogar.

Portparolka LSV Aleksandra Jerkov kaže da je čula o ovoj odluci koju ne želi da komentariše pošto nije upoznata sa detaljima.

Finsijski direktor LSV Dušan Bajić potvrđuje da je stranka pošti dužna, ali kaže da to ne znači da im dug neće vratiti “jer nikome nisu ostali dužni”.

.......................
.......................
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Нико их више не воли....
:per: :per: :per:
 

Back
Top