Liga Sampiona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Marin55

Domaćin
Banovan
Poruka
3.091
Pozdrav,

Za koga cete navijati sljedece sezone u Ligi Sampiona u kome se nadmetaju vazni klubovi kao sto su Barcelona, Real Madrid, Milan itd.

Mislim da ove sezone moramo mi navijaci forsirati Engleske klubove da osvoje Ligu Sampiona jer moramo Engleze da dovedemo do trona osvajanja sampionata kao i u osvajanju Svjetskog Kupa.

Englezi su u klupskim takmicenjima imali dosta osvajanja Kupova a dok su samo jedanput osvojili Svjetski Kup 1966 godine.

U Engleskoj se rodila igra Fudbal koja je zauzela cijeli svijet svojom privlacnoscu.

Sta mislite vi o svemu ovome i koje klubove vi preferirate a ujedno sta mislite za koju reprezentaciju cete navijati na Svjetskom Prvenstvu?

Poslednja izmena:
Ove godine cu navijati za Chelsea jer je u proslim godinama dokazao da je jak i igraju dobar fudbal.
Na svjetskom prvenstvu cu navijati za reprezentaciju Engleske jer je red da oni osvoje Svjetski Kup dugo su pauzirali.

Jedino mi je zao sto je pao Urugvajski fudbal jer oni imaju vise osvojenih titula Svjetskog Kupa od Engleske.osvojili su svega dva puta Svjetsku Kup ali odavno od prije rata jedanput a poslije rata 1952 godine su pobijedli Brazil u finalu i tada su Brazilci plakali zbog izgubljene partije.Zao mi je sto se Urugvajski fudbal nije razvio u velesilu kao Brazliski fudbal.

Na primjer, Argentinci su vazili za jednu svjetsku fudbalsku velesilu kada su imali Maradonu i osvojili su dva puta Svjetski Kup, ali vazili su za prave rokere na terenu i majkom Italijanskog katanacha.

Oni su dali dosta zvijezda do sada, ali jos nisu krenuli sa igrom u renomeu svjetske fudbalske velesile kao i Engleska koja daje blijede rezultate na Svjetskim Kupovima.

Od latino americkog fudbala mi se dopada igra Meksika ali on ne spada u uzi krug osvajaca Svjetskog Kupa i oni su u poredjenju sa pomenutim pocetnici u fudbalu.

Engleska je igrala dobro 1996 godine na Europskom Prvenstvu i kada su odigrali najbolji mec sa Njemackom.Svaki mec izmedju Engleza i Njemaca ispada najboljim mecom u historiji jer se razvija izmedju njih prava jurnjava i nadmetanje.

Ranije su Spanci vazili za igrace koji igraju prosjecan fudbal i koji idu na slucajnost i na klasican bunker sistem igre.Za njih su bili Njemci eksperti da im probiju bunker dok za Italijanski katanacho je bila Engleska ekspert u razbijanju njihove igre jer Engleski stil igre je na nabacivanje i na duge lopte, tako da bi visoki igraci uvijek bili u prijednosti od Italijanskih koji bi igrali jako i zustro ali znajuci da su i Englezi fizicki jaki igraci Italijani ne bi imali sanse u mecu sa Englezima u prosjeku.

Sada Spanci igraju veoma dobro otovoreno i postali su svjetska fudbalaska velelsila sa osvajanjem Europskog sampionata.Njihova igra je atraktivna mozda malo pretjerana u veznom redu ali ipak efikasna i dobra.
Spanija je jedan od pretendenata za osvajanje Svjetskog Kupa.

Pozdrav,

Za koga cete navijati sljedece sezone u Ligi Sampiona u kome se nadmetaju vazni klubovi kao sto su Barcelona, Real Madrid, Milan itd.

Mislim da ove sezone moramo mi navijaci forsirati Engleske klubove da osvoje Ligu Sampiona jer moramo Engleze da dovedemo do trona osvajanja sampionata kao i u osvajanju Svjetskog Kupa.

Englezi su u klupskim takmicenjima imali dosta osvajanja Kupova a dok su samo jedanput osvojili Svjetski Kup 1966 godine.

U Engleskoj se rodila igra Fudbal koja je zauzela cijeli svijet svojom privlacnoscu.

Sta mislite vi o svemu ovome i koje klubove vi preferirate a ujedno sta mislite za koju reprezentaciju cete navijati na Svjetskom Prvenstvu?

Sretna Nova Godina i tebi z:dm: :jelka:

http://forum.krstarica.com/threads/110802

http://forum.krstarica.com/threads/272685

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back