- Poruka
- 2.088
Uvik navijam protiv srpskih klubova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sic!Uvik navijam protiv srpskih klubova.
Odakle si? I da li je ovo nesto cime se treba ponositi?Uvik navijam protiv srpskih klubova.

od Monaka petardaTrpanje sns komšinice![]()
Očekivao sam desetku.od Monaka petarda
Plus jedan po iste gol monaku
Sad prica terzina o toboz ppjačanjima zvezde koji su skupi plaćena i na nivou lige sampiona, padaju u vodu... Opet im terza doveo berače banana a smoto 30 mil evra od ucesca u ligi sampiona
Iz Biograda.Odakle si? I da li je ovo nesto cime se treba ponositi?
Aha, peta kolonaIz Biograda.
Rekao sam Biograd a ne Beograd. Bolje čitaj.Aha, peta kolona
Onda si trebao reci Biograd na moru da ne dodje do zabune.Rekao sam Biograd a ne Beograd. Bolje čitaj.
Da ponosim se mojim stavom zato jer su mi Zvezdaši 1991. godine srušili kuću, prognali roditelje, ubili brata od babe.Onda si trebao reci Biograd na moru da ne dodje do zabune.
Al nebitno, da li je taj tvoj stav nesto cime se treba ponositi?
Dakle ti si sjajan primer kako ne treba ziveti. Svaka tebi cast! Imaj u vidu da je ovo nesto cime se ne treba hvaliti. Ali ti radi kako hoces.Da ponosim se mojim stavom zato jer su mi Zvezdaši 1991. godine srušili kuću, prognali roditelje, ubili brata od babe.
javlja je jadnik čiji velikan od kluba prima 9 komada u kvalifikacijama od "velikog" dinama iz rasturenog Kijeva, a potom ne uspevaju da završe ni u ligi konferecije i ako imaju igrača više protiv "velikog" lugana čitavih pola sata a kad su osvajali titule dok Zvezda nije imala sponzora na dresu već humanitarni broj, taj isti njegov klub je imao 0 bodova u grupi kupa uefa, sada im ne valja vlast ali im je dobar Rasim Ljajic iz te vlasti on nije deo režima jadan će raditi bes plate bla bla bla dobro posle tudjmana i Mirka Marjanovića vreme je i za Rasima Ljajića, biće sledeće godine par plej of lige konferencija za komšiju sa pašnjaka otetog od CrkveTrpanje sns komšinice![]()
to je real madridово је болније и од нашег другог полувремена у Монаку од 0-2 до 5 примљених голова у другом Борусије из Дортмунда, мало пре потпуног преокрета Реала на 3-2 Борусија имала стопостотну шансу за поновно вођство 2-3 промаише и казна за 10 минута 3 гола у мрежи....
Pogledajte prilog 1630267
Нико кловну ни не пореди Реал са Монаком као што се не може Борусија поредити са нама као и са многим екипама у ЛШ, колико лупеташ довољно је погледати табелу ЛШ и лиге Француске, Монако лагану у 24 екипе у ЛШ а највероватније и у топ 16 ће бити као и Бенфика Монако сигурно у 24 екипа Бенфика у 14 или 16to je real madrid
monako nije ni porediti sa realom
monako je treca klasa lige sampiona
najgora od svih - 36taСпамуј тему колико хоћеш то је посао кловна измеђ осталог, дакле Монако трећа класа небулоза, све француске екипе ће бити у 24 као и португалске, Немачке и Шпанске (Ђирона ће се борити до самог краја) од Италијана неће проћи само Болоња то је свемирска разлика првих 6 лига у Европи и осталих

твоје вољени партизан основан на рушевинама НДХ у Загорју па премештен комунистичким декретом у Београд не може да буде и ду 120 клубова у Европи ту су твој драги Шамрок Роверс, Динамо Минск,Цеље, Олимпија, неки "нови свеци" са Велса али партизана немаnajgora od svih - 36ta
![]()
време је за нарикаче поново (у Хумској 1) али ево сад ће Расим и Саво да вас угурају у плеј оф па ће бити бар итертотоjavlja je jadnik čiji velikan od kluba prima 9 komada u kvalifikacijama od "velikog" dinama iz rasturenog Kijeva, a potom ne uspevaju da završe ni u ligi konferecije i ako imaju igrača više protiv "velikog" lugana čitavih pola sata a kad su osvajali titule dok Zvezda nije imala sponzora na dresu već humanitarni broj, taj isti njegov klub je imao 0 bodova u grupi kupa uefa, sada im ne valja vlast ali im je dobar Rasim Ljajic iz te vlasti on nije deo režima jadan će raditi bes plate bla bla bla dobro posle tudjmana i Mirka Marjanovića vreme je i za Rasima Ljajića, biće sledeće godine par plej of lige konferencija za komšiju sa pašnjaka otetog od Crkve

bez spamovanja teme.твоје вољени партизан основан на рушевинама НДХ у Загорју па премештен комунистичким декретом у Београд не може да буде и ду 120 клубова у Европи ту су твој драги Шамрок Роверс, Динамо Минск,Цеље, Олимпија, неки "нови свеци" са Велса али партизана нема![]()
![]()
време је за нарикаче поново (у Хумској 1) али ево сад ће Расим и Саво да вас угурају у плеј оф па ће бити бар итертото